paulina46 27.10.04, 13:30 Kobieta,62 lata i taka diagnoza.Można jakos homeopatycznie pomóc?Dzięki za wypowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: suche oko 27.10.04, 13:36 a coz to za diagnoza?homeopatia potrzebuje opisu objawow.opisu pacjenta. Odpowiedz Link
paulina46 Re: suche oko 27.10.04, 13:42 Oko boli.Męczy się szybko.Lata coś takiego jaby biała muszka.Rano dobrze,w miare upływu czasu zaczyna boleć.Kłuje,tak jaby szpilką.okulisa postawił taka diagnoze.Przepisał krople.Całe litry.Nic niestety nie pomogły. Odpowiedz Link
akownik Re: suche oko 27.10.04, 13:59 to ciagle za malo.poza tym oko nie jest czyms wyizolowanym.pewnie takie suchosci,i bole moga wystepowac w innych miejscach ciala? Odpowiedz Link
paulina46 Re: suche oko 28.10.04, 08:03 Witam.Właśnie,ze boli tylko oko.żadnych chorób ostatnio nie było,badania dobre.Stan ogólny dobry.Oko chore.Nie można czytać za dużo,oglądać tv.łzawi.Jutro kolejna wizyta u okulisty,ale pewno znowu przepisze drogie krople,niestety aby chociaż skuteczne. Odpowiedz Link
annm Re: suche oko 28.10.04, 11:29 Ja też niestety mam zespół suchego oka. Oko się meczy, szczypie, swędzi... Szkodzi: oglądanie telewizji i wpatrywanie w monitor komputera :, długie czytanie, zadymione pomieszczenia... Kupuje się na to sztuczne łzy - ale to neiwiele pomoaga... ja mam to jeszcze połączone z nasilającą się alergią (OCZY) Własnie zaczeli grzać i u mnie się nasiliło... :( oczy mam czerwoen jak u któlika Odpowiedz Link
astria1 Re: suche oko 28.10.04, 11:46 To co czytam co się tu pisze to mam zdaniem, nic na to nie poradzę że nalezy zabrać się całosciowo za osobnika i juz. W przeprowadzanym wywiadzie wychodzi duzo więcej rzeczy ktore wskazują na jakiś lek, Suche oko to tylko pewnie ten najbardziej odczuwalny w tej chwili objaw i "zaleczanie" tego objawu lekami ktore tak naprawdę wcale nie pomagają powodują iz za jakiś czas pojawią sie nastepne inne problemy. Jak dla mnie moje miłe panie wycieczka do bardzo dobrego homeopaty się kłania :-) pzdr anna Homeopatia *KLASYCZNA* Odpowiedz Link
annm Re: suche oko 01.11.04, 12:05 Astria1 - dzięki, wiem... czytama od jakiegoś czasu posty na forum HOMEOPATIA i szukam homeopaty we Wrocławiu. Tylko chciałabym coś więcej o nim widzieć,.... a ie tylko nr telefonu.. więc szperam, szukam..... Odpowiedz Link
astria1 Re: suche oko 01.11.04, 20:33 Jestem własnie na etapie ustalania jeszcze innych wrocławskich adresów :-) droga pantoflową(wczoraj) dowiedziałam się o dwóch bardzo fajnych lekarzach - jak tylko ustalę ich namiar to zaraz je tu wrzucę :-) pzdr Anna Odpowiedz Link
annm Re: suche oko 03.11.04, 13:33 Będę bardzo wdzięczna.... :) czekam z niecierpliwością .... Odpowiedz Link