ravick1 15.02.05, 01:04 SZUKAM HOMEOPATY, IRYDOLOGA Z TROJMIASTA, ALBO OKOLIC POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 15:01 Homeopaty - irydologa, homeopaty czy irydologa? Bo to różnica, to pierwsze nas tu raczej mało przekonuje. W Trójmieście jest kilkoro dobrych homeopatów, zapraszamy do watku adresowego. Link na górze strony. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
ravick1 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 15:39 Szukam Homeopaty!!! choc irydohomeopata tez istnieje, np Pan dr Marek Bardadyn z Warszawy, prezes Polskiego Towarzystwa Irydologii i Homeopatii. Sam sie tak nazywa!!!! Odpowiedz Link
very_martini Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 15:44 Aaaaa, o tym panu to mamy nieciekawe doniesienia, jego podejscie do homeopatii i pacjenta jest dyskusyjne. Homeopacie irydologia nie jest do niczego potrzebna, naprawdę. Podstawą pracy homeopaty jest wywiad. Niektórzy posiłkują się dodatkowymi narzedziami, irydolologią, wahadełkami i innymi akcesoriami, ale homeopata ich nie potrzebuje tak naprawdę. Właściwie wszyscy homeopaci z Trójmiasta w wątku adresowym są sprawdzeni, więc śmiało. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
ravick1 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 15:48 A mogłabys opisac jakie doniesienia masz o tym panu? brdzo bylbym ciekaw Twojej opinii jesli mozna? pozdrawiam Odpowiedz Link
very_martini Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 15:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=18257533&a=20552721 No i ten pan jest głównie irydologiem, że ponoć świetnym, to osobna historia, ale bycie dobrym irydologiem nie równa się byciem dobrym homeopatą, może źle pamiętam, ale zdaje mi się, że lubi też jakiś kompleksik dorzucić, czego homeopata robić nie powinien. Wielu irydologów ma skłonność do doboru leków na podstawie tego, czego się dopatrzą, a nie tego, o co wypytają. 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
ravick1 Re: HOMEOPATA, IRYDOLOG 15.02.05, 16:05 No ale dalej nie rozumiem, przeczytałem te posty i pojednej negatywnej opinii mam wywnioskowac, ze jest zły??? No moze jest irydologiem....tylko dalej nie rozumiem, "ponoc swietnym" "inna historia" jakos malo konkretnie!Wiec na czym polega tak naprawde jego watpliwa reputacja? Odpowiedz Link