Dodaj do ulubionych

homeopatia a chlamydia

15.03.06, 14:30
nie znam sie zupelnie na homeopatii i dlatego pytam
czy homeopatia mozna wyleczyc chlamydie, i w ogole jakies bakterie w
organizmie????
prawdopodobni synek - 4lata, ma wtorne zakarzenie, a leczy sie to 4tyg
terapia antybiotykowa - przeraze mnie to
Obserwuj wątek
    • emml Re: homeopatia a chlamydia 15.03.06, 14:47
      jak najbardziej tak!!!Warto wybrać się do lekarza homeopaty i skończyć z
      antybiotykami!!!!
      • gochamasl Re: homeopatia a chlamydia 21.03.06, 23:15
        a jakimi lekami sie to leczy?
        jak lekarce powiem ze nie chce antybiotyku , tylko homeopatie to musze ja czms
        zarzyc :)
        • emml Re: homeopatia a chlamydia 22.03.06, 12:05
          to nie takie proste powiedzieć o ten lek! to zalezy od pacjenta, lek
          homeopatyczny dobiera się iwidualnie do pacjenta. Są rózne któr leczą grzybicę
          ale trzeba dobrać jak najlepszy lek.myślę że wzizyta ulekarza homeopaty było by
          dobrą decyzją. Wżna jest też odpowiednia dieta przy grzybicy. Jak chcesz to
          napisz do mnie priva to przesle ci wiecej informacji. pozdrawiam i zyczę
          dobrych wyborów.
    • granna Re: homeopatia a chlamydia 22.03.06, 08:29
      Ale daj spokoj, jak lekarka będzie przeciwniczką homeopatii to niczym jej nie
      przekonasz. POza tym dziecku potrzebna jest całościowa terapia i homeopatia tym
      góruje nad medycyną akad., ze własnie nie ma leku na chorobę. Jednym lekiem
      można leczyć katar, gardło, kaszel, ale i ból głowy, czy dolegliwości trawienne itd.
      Poza tym to Twoje dziecko i Ty decydujesz. Jeśli juz zjadło tonę nieskutecznych
      leków i odlegliwości zostają to może czas rozejrzeć się za czymś innym.
      Nikt na forum nie zagwarantuje Ci, że lekarz do którego trafisz poradzi sobie z
      taką czy inna dolegliwością. I to co pomogło mojemu synowi nie musi pomóc wcale
      Twojemu, bo Twojemu synowi będize potrzebny prawdopodobnie inny lek, bo z dużym
      prawdopodobieństwem mogę strzelic, ze to inny typ ;)) Od siebie mogę Ci napisac,
      ze moj lekarz poradził sobie m.in. z tak niesamowitą sprawą jak stulejka u 4
      latka. NIe powiem Ci jednak, który lek zadziałał najlepiej, bo dolegliwości miał
      kilka i dostawał kilka leków :))
      I tym optymistycznym akcentem życzę Ci podjęcia trafnych decyzji :))
      PS A gdy przed rokiem zamieściłam na forum pytanie czy ktos wyleczyl u dziecka
      stulejkę, odpowiedział tylko Akownik, że czytał w przedwojennych podręcznikach,
      ze jest to możliwe :))
      Pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka