rumianek13 09.06.06, 14:35 Co mozecie doradzic, jaki preparat homeopatyczny na bezsennossc. Bo zwykle apteczne "cuda" nie dzialaja, a relanium czy innych rzeczy nie chce brac dlugo. pozdr ______________ rumianek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
granna Re: co na bezsennosc???? 09.06.06, 14:45 Bezsennosć tak jak otyłośc czy nadwaga jest wypadkową kilku rzeczy i nie powinno ise jej leczyc samej w sobie. Doraxniee, w zalezności od konkretnych objawów i przyczyny bezsenności, można sobie cos zaaplikowac, ale musiałabyś choc jakis opis podac:) Czy jestes zmęczona a nie mozesz zasnac, czy wieczorem masz galopujące mysłi, czy przezywasz wszytsko z dnia, analizujesz i nie mozesz się wyciszyc, czy ogolnie jestes nerwowa, jak reagujesz na stres, moze dzieje sie teraz cos w zyciu co spac Ci nie daje? Odpowiedz Link
very_martini Re: co na bezsennosc???? 09.06.06, 14:49 Ddoraźnie czegoś można poszukać. ja czasem sobie strzelam Coffeę, jak podekscytowanie i myśli biegające po mojej głowie mi nie dają spać, albo jak przedawkuję kofeinę - ale tylko doraźnie. Długotrwała, fest bezsenność jest powodem do skontaktowania się z homeopatą, żeby wyleczyć problem raz a dobrze. Jak napisała Granna, przyczyna bezsenności zawsze leży głębiej. Doraźne środki - takie jak ta moja coffea, działają objawowo - czyli niczym nie różnią się od konwencjonalnych, oczywiście poza tym, że nie dają takich skutków ubocznych. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
rumianek13 Re: co na bezsennosc???? 13.06.06, 04:59 Wiec tak....normalne jest, zze mam problemy z zasnieciem wieczorem. Zdarza sie sie budze sie w nocy i nie moge zasnac. I taak sie mecze po pare godzin. Chyba taki ze mnie typ...:( ps. w zyciu normalnie, raz lepiej, raz gorzej ale klopoty ze snem mam od lat:( pozdr ___________ rumianek Odpowiedz Link