Dodaj do ulubionych

co na bezsennosc????

09.06.06, 14:35
Co mozecie doradzic, jaki preparat homeopatyczny na bezsennossc. Bo zwykle
apteczne "cuda" nie dzialaja, a relanium czy innych rzeczy nie chce brac
dlugo.
pozdr
    • granna Re: co na bezsennosc???? 09.06.06, 14:45
      Bezsennosć tak jak otyłośc czy nadwaga jest wypadkową kilku rzeczy i nie powinno
      ise jej leczyc samej w sobie. Doraxniee, w zalezności od konkretnych objawów i
      przyczyny bezsenności, można sobie cos zaaplikowac, ale musiałabyś choc jakis
      opis podac:)
      Czy jestes zmęczona a nie mozesz zasnac, czy wieczorem masz galopujące mysłi,
      czy przezywasz wszytsko z dnia, analizujesz i nie mozesz się wyciszyc, czy
      ogolnie jestes nerwowa, jak reagujesz na stres, moze dzieje sie teraz cos w
      zyciu co spac Ci nie daje?
    • very_martini Re: co na bezsennosc???? 09.06.06, 14:49
      Ddoraźnie czegoś można poszukać. ja czasem sobie strzelam Coffeę, jak
      podekscytowanie i myśli biegające po mojej głowie mi nie dają spać, albo jak
      przedawkuję kofeinę - ale tylko doraźnie. Długotrwała, fest bezsenność jest
      powodem do skontaktowania się z homeopatą, żeby wyleczyć problem raz a dobrze.
      Jak napisała Granna, przyczyna bezsenności zawsze leży głębiej. Doraźne środki -
      takie jak ta moja coffea, działają objawowo - czyli niczym nie różnią się od
      konwencjonalnych, oczywiście poza tym, że nie dają takich skutków ubocznych.

16%VOL
      22%VAT
      • rumianek13 Re: co na bezsennosc???? 13.06.06, 04:59
        Wiec tak....normalne jest, zze mam problemy z zasnieciem wieczorem. Zdarza sie
        sie budze sie w nocy i nie moge zasnac. I taak sie mecze po pare godzin. Chyba
        taki ze mnie typ...:(
        ps. w zyciu normalnie, raz lepiej, raz gorzej ale klopoty ze snem mam od lat:(
        pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka