iwonagl 13.09.06, 10:08 Cześć Czy może wiecie coś o doktorze Oczkowskim bo miał wrócić podobno we wrześniu a ja nie mogę się dodzwonić do niego.Jeśli ktoś ma namiary proszę serdecznie o odpowiedź. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annszc Re: dr oczkowski 14.11.06, 18:18 witam, Dr Oczkowski wyjechał rok temu do Szkocji i nie zamierza wracać :-)) jak wielu naszych rodaków niestety. Jestem jego koleżanką z byłej pracy i jestem z nim w kotakcie wiec wiem co i jak :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link
marciszonka Re: dr oczkowski 14.11.06, 18:38 Nareszcie rzeczowe informacje w temacie wracajacym tu jak bumerang :-) Dzięki, Annszc :-) Odpowiedz Link
ap196 Re: dr oczkowski 15.11.06, 16:22 Czy możesz kogos polecic z homeopatow o podobnym poziomie,z tego co czytam na forum wszyscy chwala Dr Oczkowskiego ale jego juz nie ma. Odpowiedz Link
steffa Re: dr oczkowski 08.12.06, 10:37 No właśnie, chlip chlip. Czy ktoś może polecić lekarza z W-wy o pozytywnej energii podobnej do tej, którą posiadał dr Oczkowski? ;) Odpowiedz Link
mamumilu Re: dr oczkowski 18.11.06, 22:19 A możesz powiedzieć czy tam też przyjmuje jako homeopata i w jakim mieście? Odpowiedz Link
mama_marty Re: dr oczkowski 08.12.06, 23:56 a wiadomo gdzie dokładnie dr Oczkowski wyjechał do tej Szkocji, bo ja tez tu jestem i byłoby fajnie gdybym wiedziała gdzie go szukać? Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniapatryk Re: dr oczkowski 13.12.06, 11:25 Iwonka (iwo.11)z tego forum bardzo chwaliła Dr Cubałe -Kucharską z W-wy Odpowiedz Link