mirabelka10 06.06.08, 22:14 Która z wyżej wymienionych osób jest homeopatą klasycznym,i czy możecie mi polecić któregoś z nich.Interesuje mnie również cena,prosze o rade. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Oczkowski,Piętkiewicz,Chorzepa,Pi ątkowska??? 07.06.08, 11:11 p.Oczkowskiego nie ma chyba w Polsce, więc odpada Odpowiedz Link
very.martini Re: Oczkowski,Piętkiewicz,Chorzepa,Pi ątkowska??? 07.06.08, 11:45 A dr Chorzepa nie do końca zajmuje się homeopatią, bardziej zielarstwem. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Oczkowski,Piętkiewicz,Chorzepa,Pi ątkowska?? 08.06.08, 12:39 Czy naprawde nie możecie mi kogoś polecić???????????????????????? Odpowiedz Link
very.martini Re: Oczkowski,Piętkiewicz,Chorzepa,Pi ątkowska? 08.06.08, 20:42 Ojej, nie emocjonuj się tak, bo to wygląda, jak byś myślała, że wszyscy się zmówili, żeby Ci nie pomóc. Najwyraźniej nikt nie zna godnego polecenia homeopaty w Warszawie:( 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Oczkowski,Piętkiewicz,Chorzepa,Pi ątkowska 09.06.08, 22:56 Ojej, nie emocjonuj się tak, bo to wygląda, jak byś myślała, że > wszyscy się zmówili, żeby Ci nie pomóc. > Najwyraźniej nikt nie zna godnego polecenia homeopaty w Warszawie:( > chyba... znalazłam! Odpowiedz Link
mirabelka10 odp. 12.06.08, 21:30 byłam dzisiaj pierwszy raz,więc nie moge nic powiewiedzieć,wrażenia ogromnego na mnie nie zrobiła,ale poleciła jeden lek,wypytała o wszystko.Jak pomoże mojej córci to dam znać.Bede w kontakcie. Odpowiedz Link