mama4387 18.02.14, 18:21 Od dłuższego czasu cukiernia w Michalinie jest zamknięta,czy już na stałe?Może ktoś z was posiada jakieś informacje na ten temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: CUKIERNIA MICHALIN 18.02.14, 20:38 jest na drzwiach informacja, ale nie miałem jak przeczytać. Wielka szkoda by była gdyby zamknęli na stałe, tyle lat, najlepsza cukiernia w okolicy, te pączki..... eh Odpowiedz Link
bbb21 Re: CUKIERNIA MICHALIN 19.02.14, 11:42 piszesz o cukierni w Michalinie przy rondzie? co do jakości to ja mam inne zdanie, to nie jest najlepsza cukiernia w okolicy (wg mnie) Odpowiedz Link
welwer Re: CUKIERNIA MICHALIN 19.02.14, 14:27 No ja mam takie samo zdanie - jakość najlepsza nie była... Odpowiedz Link
jarecki_2 Re: CUKIERNIA MICHALIN 19.02.14, 19:27 To w takim razie coś się bardzo pozmieniało, dawno mnie nie było, kiedyś jak pamiętam to była najlepsza cukiernia w bardzo sporej okolicy, lody mieli zawsze do kitu, na lody jeździło się do Józefowa zawsze, ale ciastka tylko w cukierni na przeciwko stacji PKP w michalinie. Jak się tak skiepścili to może padli..... Odpowiedz Link
bbb21 Re: CUKIERNIA MICHALIN 19.02.14, 22:45 to bardzo dawno Cię nie było. Kiedyś to była jedyna cukiernia, i w Falenicy Kozak. W Józefowie pamiętam tylko lody. Ale odkąd pojawiła się mocna konkurencja .. mamy większy wybór także jakości wyrobów cukierniczych , ale trwa to już od dłuższego czasu.... Odpowiedz Link