18.12.05, 11:45
Kochani,czy w naszej okolicy jest sauna?? taka najlepiej niewielka,
duosobowabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • 76karolka Re: sauna... 18.12.05, 13:16
      jest na basenie w gimnazjum, sucha aczkolwiek mozna polac woda piec i wtedy
      temp. wzrata. Sauna niestety nie jest dwuosobowa ale i tak jest przyjemnie.
      • doomi Re: sauna... 18.12.05, 14:17
        www.delfin-wellness.pl/podstrony/wellness.html
        Jest też tutaj. Świetne miejsce, a karnety wcale nie takie drogie smile
        • mizzzar Re: sauna... 18.12.05, 19:49
          Doomi, nie moge odpalic tej strony, glownej tez nie.
          Gdzie to jest w jozefowie? BYlas?
          • iguloo Re: sauna... 28.12.05, 19:57
            Delfin Wellness
            Al. Nadwiślańska 96
            tel. ...22 7895463 lub ...22 7102202,
            e-mail: delfin@delfin-wellness.pl www.delfin-wellness.pl

• doomi Re: sauna... 28.12.05, 23:05
              iguloo, napisz ze dwa słowa o tej saunie, czy warto i czy tłumów nie ma...
              • iguloo Re: sauna... 29.12.05, 17:17
                Ja jestem zadowolona. W ramach karty członkowskiej są: aerobic, joga body ball,
                pływanie dla dzieci, basen, jacuzzi, siłownia, sauna sucha, łaźnia parowa,
                bilard, tenis stołowy.
                Czy dużo jest osób? Różnie. Czasami nie ma nikogo, a czasami jest kilkanaście
                osób.
        • doomi Re: sauna... 18.12.05, 23:58
          U mnie stronka się otwiera. To jest na nadwiślańskiej jadąc w stronę Otwocka.
          Ja nie byłam ale dziewczyny z forum, iguloo na przykład - była i bardzo chwali
          to miejsce. Jak już odzyska dostęp do neta, to może napisze coś więcej.
          • mariowak Re: sauna... 16.02.15, 13:23
            W Falenicy powstaje kameralna sauna. Będzie udostępniana na zasadzie wynajęcia na wyłączność. Wiec coś idealnego by wpaść samemu czy z przyjaciółmi i spędzić kameralny wieczór (nikt przypadkowy nie wejdzie). Do dyspozycji będzie pomieszczenie sauny z piecem opalanym drewnem i kamieniami które można zalać wodą by wytworzyć parę, szatnia z kabiną prysznicową i pomieszczenie ze stołem i ławami by po seansie miło spędzić kilka chwil ze znajomymi na ploteczkach i nalewcewink a na zewnątrz niewielki basen by móc nawet zimą w trakcie sesji zamoczyć się i ochłodzić ciało jak w prawdziwej saunie w jeziorku czy rzece...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka