Dodaj do ulubionych

jestem pod wrazeniem

06.03.06, 01:45
Ale fajne to wasze miasto, zajrzalam przez przypadek bo mysle o sprzedazy
dzialki w Jozefowie ale przyznam ze teraz to bardziej chce mi sie tam budowac
niz sprzedawac. Taki fajny burmistrz, tyle robi i rzeczywiscie Jozefow
zmienia sie na korzysc. Zazdrosze wam pieknych lasow i tak preznej
spolecznosci. Pomysle nad ta dzialka; moze zostawie sobie na emeryture.
Otwiedze to piekne miejsce wkrotce.. moze poczekam na ten hotel. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 111majka Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 09:07
      Oj vygotsky, uważaj bo zaraz dostaniesz łatkę, że jesteś "człowiek burmistrza" za takie kadzenie smile
      No, ładnie u nas. I ta prężna społeczność, ho ho smile
      A Ty zajrzałaś na razie tylko wirtualnie?
      • mefistto Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 09:23
        Hahaha... to jakby tak popatrzeć to w Józefowie sporo "ludzi brumistrza"...
        A marudom radzę przeczytać pytanie mieszkańca i odpowiedź wójta Celestynowa, a
        potem zerknąć na zdjęcie z Józefowa zrobione w zeszły czwartek (link pod
        pytaniem). Komentarz chyba nie jest potrzebny.

"nr 3 Pytanie zadane: 2006-01-16 Przez: Zenon
        Tresc: Przejeżdżając ostatnio przez Jatne ze zdziwieniem zobaczyłem długie
        odcinki oblodzonej drogi. Domyślam się odpowiedzi - że za jej stan odpowiada
        zapewne Zarząd Dróg Powiatowych, a ten środki ma niewielkie, ale czy niezależnie
        od tego kto jest właścicielem i odpowiada za stan utrzymania, czy naprawdę nie
        stać nas na skromne posypanie piaskiem najniebezpieczniejszych odcinków? Wszak
        to główna droga w naszej "przemysłowej dzielnicy" i jeden z dojazdowych szlaków
        do stolicy...

Odpowiedz udzielona: 2006-01-25
        Jestem zwolennikiem pełnej odpowiedzialności ale w granicach kompetencji.
        Jeśli zaczniemy (nawet w słusznej sprawie) wyręczać odpowiedzialne podmioty to
        niebawem stan prac, które w całości należą do Gminy będzie katastrofalny. Proszę
        przeczytać pytania zadawane na tej stronie. W dużej części dotyczą
        niezadowalającego wykonania zadań, które w całości należą do kompetencji Gminy.
        Jeśli pojawiły by się jakieś „wolne” środki to w pierwszej kolejności powinniśmy
        je wydać na zadania własne. Osobiście bardzo często korzystam z tej drogi
        (niemal codziennie) i wiem, że przez tych kilka dni surowej zimy trzeba po niej
        poruszać się wolno. [...]"

img83.imageshack.us/img83/6063/odsniez7xp.jpg
        • vygotsky Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 10:07
          czlowiekiem burmistrza nie jestem ale chyba patrze z zewnatrz co tam sie dzieje
          i w porownaniu do innych miast to na plus.. ale piszcie wiecej to moze sie
          zniechece. Np o gimnazjum bo wyglada slicznie ale czy jest takie fajne? I czy
          jest bezpiecznie?
          • nesca1 Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 10:14
            Nie zniechęcaj się tak szybko. Mi w Józefowie się podoba. Ja tam się nie
            wyprowadzam.
            • 111majka Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 10:18
              O gimnzajum jest tutaj, możesz poczytać
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=37592611
              Do Józefowa nie można się zniechęcić. Można się tylko zachęcić. I to nie tylko ze względu na warunki
              krajobrazowe tej okolicy smile
              (Uwaga, ja też nie jestem człowiekiem burmistrza)
              • nesca1 Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 10:22
                Czy teraz to trzeba pisać o swoim poparciu bąź nie dla burmistrza?
                • wielebny123 Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 11:06
                  Można też pisać o poparciu lub nie dla Waszego Wielebnego.
                  • doomi Re: jestem pod wrazeniem 06.03.06, 11:12
                    Wielebny, coś ostatnio nas zaniedbujesz tutaj smile wpadaj do nas częściej.

Vygotsky, józefów jest the best. To moje miejsce na ziemi smile nic więcej chyba
                    dodawać nie muszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka