doomi 08.04.06, 10:10 Komu będziecie udzielać tego absolutorium?? Strasznie mnie to ciekawi, a info szczegółowego brak: www.jozefow.pl/WWW/RM/HP/hp.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Rupert :) 24.04.06, 23:56 No to już wiem Wiem też, że zadałam nieodpowiednio: powinnam spytać komu go nie udzielisz ;D www.jozefow.pl/WWW/AKT/060424A/info.html więcej w dzisiejszej "linii otwockiej" Odpowiedz Link
rupert3 Re: Rupert :) 27.04.06, 09:10 Sory że totalnie się wyłączyłem. Ale trudy życia kompletnie mnie przywaliłi. I te zawodowe ale przede wszystkim te związane z Radą. Członkowie Komisji Rewizyjnej przed absolutorium mają bardzo dużo roboty. Szczególnie w momencie kiedy Burmistrz w porozumieniu z Przewodniczącym Rady ustalił wcześniejszy termin sesji absolutoryjnej, a i kontrole poszczególnych referatów nie przebiegały zbyt sprawnie. Cieszę się że to wszystko już za mną. Od czasu do czasu zaglądam oczywiście na forum ale nie miałem siły by zebrać się do skreślenia kilku słów. Sama zauważyłaś że "pisanie" nie jest moją mocną stroną. Zdecydowanie wolę rysować. Ale obiecuję poprawę. (uwaga: nie jest to obietnica przedwyborcza) Odpowiedz Link
111majka Re: Rupert :) 27.04.06, 09:19 Oooo Wlaśnie skończyłam w Pruszkowie pisać, że gdyby ktoś na naszym forum miał ochotę na plenerek rysunkowo-malarski to bym bardzo się ucieszyła. A tu nagle rupert woli rysować... Rupert, bierzesz w ogóle pod uwagę jakieś rysowanki plenerowe? Odpowiedz Link
monia420 Re: plenerek 27.04.06, 09:29 plenerek super ja się zapisuję, choć ładnie nie rysuję... Odpowiedz Link
doomi Re: plenerek 27.04.06, 09:49 Cieszę się rupert, że do nas zaglądasz, choć znam problem braku czasu Skrobnij od czasu do czasu chociażby co się dzieje w RM - nikt inny się do nas nie pokwapi i tylko Ty od czasu do czasu napiszesz "co się tam Panie w polityce dzieje"... Majka, plener malarski?? rany, ja mam dwie lewe łapki do prac plastycznych, ale co tam i tak jestem chętna Czy będziemy rysować/szkicować/malować Zenka? Odpowiedz Link
111majka Re: plenerek 27.04.06, 09:54 Doomi, zenek ma się nijak do Józefowa. W tym miejscu obowiązuje świdejmajer, torfy albo inne sosny otwockie. Odpowiedz Link
doomi Re: plenerek 27.04.06, 09:58 A to ma być plener józefowski? nic nie łapię dzisiaj. No to co ;D Zenek może być na tle sosen i już ;P Odpowiedz Link
drnorbk Re: plenerek 27.04.06, 10:20 Albo jeszcze lepiej na tle "świdemajera" stojacego na tle sosen, za ktorymi plynie Swider ))) Odpowiedz Link
111majka Re: plenerek 27.04.06, 10:24 Proszę sobie nie kpić z mojego niedawno owdowiałego zenka. On cierpi Odpowiedz Link
drnorbk Re: plenerek 27.04.06, 14:14 majko111, nie bylo moim zamiarem kpienie z kogokolwiek - po prostu taki obrazek kojarzy mi sie z Jozefowem - jak to szło? Metafora - trudne slowo....)) Odpowiedz Link
111majka Re: plenerek 27.04.06, 14:56 Z Józefowem Ci się kojarzy KARP na tle świdermajera ?!!!!!! Odpowiedz Link
arkadia67 Re: plenerek 27.04.06, 21:23 Oj, oj, Drnorbk, KARP to KARP, taki co w stawiku pływa!!!))Trzeba częsciej na forum zaglądać hihi... Odpowiedz Link
arkadia67 Re: plenerek 27.04.06, 22:56 To ja do plenerku też mogę się dopisać, tylko nie doczytałam kiedy to będzie? i tak jak Monia nie bardzo ładnie rysować umiem. Ale co tam, najważniejsze są chęci)) Ołówekm się znajdie, kartonik też...))) Odpowiedz Link
rupert3 Re: Rupert :) 27.04.06, 11:16 Plenerek?! Ależ oczywiście bardzo chętnie!!! Do tej pory na plenerki kusił mnie jedynie "Cudak" - bardzo interesujący przypadek tubylca o upodobaniach bardzo zbliżonych do moich. Jeśli chodzi o tematykę to zdecydowanie architektura (najlepiej Świdermajery). Popełniłem pare landszawcików ale bez "dopingu" nie potrafiłem dostrzec podobieństw z orginałem. Bardziej przypominały malarstwo futurystyczne. Ale jak będzie trzeba to się podciągnę. Jako grupa mobilna zaproponujcie coś a ja z dziką rozkoszą się dopiszę. I jeszcze Cudaka zbajeruję. Odpowiedz Link