Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Sekrety Swifta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 08:36
czwartek??
Obserwuj wątek
    • Gość: BTK Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 08:45
      W Swifcie jak widać różnicę to po co przepłacać?
      Citroen tradycyjnie się stacza...
      Zgadzam się z p. Jackiem - a kiedyś ręcznie się zmieniało światła i było mega-fatal źle?
    • Gość: Szaweł Motodziennik: Sekrety Swifta IP: 188.33.67.* 08.09.10, 08:46
      O zgrozo. Całkowicie się zgadzam, bez obrotomierza jeździ się fatalnie i trzeba zdać się na słuch. Ale żeby nie montować obrotomierza w nowym aucie? Skandal!
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 08:47
      środa, czwartek, dzień jak co dzień - to jutro będzie środa i się wyrówna, no : P
    • Gość: vac Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.chello.pl 08.09.10, 08:47
      heherhh
    • Gość: Afordos Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.izoo.krakow.pl 08.09.10, 08:51
      Jaki czwartek? ! ? KIEDY DOSTANE NAGRODE Z KONKURSU Z PRZED POL ROKU! PISALEM W TEJ SPRAWIE JUZ 5 RAZY I NIC!!!!!
    • Gość: ol Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.chello.pl 08.09.10, 09:15
      ja od prawie roku nie dostałem nagrody ;)
    • Gość: zenek Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 09:36
      Pan Jacek już myśli o weekendzie chyba i już ma czwartek:P
      O zgrozo? A jak często używasz obrotomierza? bo ja chociaż mam to raz na jakiś czas tylko rzuce okiem.Chyba że próbuje jazdy ekologicznej.
      Aktorka na motocyklu cuda zwłaszcza od tyłu:)
      Fajny odcinek.
      Pozdrawiam
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 09:52
      auto Pana Jacka na samochód tygodnia :P
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 09:56
      Jakbyście Panowie mogli nakręcić motodziennik przy salonie astona lub bentleya, bo ciągle albo Ferrari albo VW, albo BMW
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 10:08
      Co się redaktor tak ekscytuje aktorką ubraną pod kolor motocykla? Gdyby moto było nakedem i aktorka też, to byłby temat.
    • Gość: q Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.static.tkt-net.pl 08.09.10, 11:08
      na jednym zdjeciu Keira wygląda jakby miała biust na wysokości pępka.. coś tam jest w ogóle pod tym ubrankiem?
    • Gość: tmk Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:13
      hahah citroen nie ma silnika tylko coś ....świetne ! jeździłem tym (silnik 1.1) wehikułem parę razy , trzeba było sprawdzać czy w ogóle silnik chodzi bo był tak cichy , za to przy dodaniu gazu przy zawrotnej prędkości 83 km/h wył niemiłosiernie:)

Co do świateł proponuje Panu Jackowi aby sprawdził te w nowym mercedesie e klasa - działają niesamowicie !
      co do motorków się nie wypowiadam bo ich nie lubię
    • jacek.balkan Re: Motodziennik: Sekrety Swifta 08.09.10, 11:20
      Czwartek?!?:)
      Kontrola jakości zaspała:)
      Afordos, ol - poproszę o maila, na balkan@moto.pl, rozwiążemy problem.
      Pozdrowienia
      Jacek
    • Gość: tja Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:25
      ja też niedługo będę świętował rocznicę nieotrzymania nagrody w konkursie MD....
    • Gość: qwerty Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:32
      Pan Jacek się pier***nał. Dzisiaj środa.
    • Gość: Jędrek Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.gemini.net.pl 08.09.10, 11:41
      Też bym już chętnie był we czwartek. Co do Picasso - brzmi to ciekawie, zwłaszcza oferta obniżonej podwyżki. No chyba, że na okazję promocji, zaproponowali jakąś nową, super wypasioną wersję ?
      __
      chaokah.notlong.com - Nowa Legia
    • Gość: m Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:44
      moje 11 letnie polo na samochód tygodnia!
    • Gość: ..... Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:56
      Proponuję kącik 'motocykl tygodnia' na początek może Ducati 748.
    • Gość: utur Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 12:17
      wolałbym już www.citroen.pl/citroen-c-crosser/#/citroen-ds3/
      DS3 ma znacznie większy urok
    • cmok_wawelski Re: Motodziennik: Sekrety Swifta 08.09.10, 14:07
      U mnie tez z 'nagroda' ani ani... Lipa Panie Jacku. Przeciez wystarczylo wyslac fotke z autografem, dlugopis czy nawet cokolwiek powiedziec a nie udawac glupka. Zachowuje sie Pan w tej kwestii jak dzieciak pomiedzy piaskownica a trzepakiem niestety. Mnie tam nie zalezy na zadnej nagrodzie ale to jest kwestia pryncypiow bo krytykuje Pan czasem (slusznie) drobne oszustwa producentow samochodow typu 'prawdziwa ilosc poduszek' a sam zachowuje sie tak samo.
    • Gość: Jack Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.gemini.net.pl 08.09.10, 15:12
      Czwartek :) Eh, się rozmarzyłem. Co do Swifta - nie jestem jakoś fanem tego samochodu ale wolałbym starszą generację w lepszej wersji. Bo nie ma między nimi jakiejś rewolucyjnej zmiany, więc po co przepłacać?

__
      www.sky4fly.net/
    • Gość: Turbokozik Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: 195.114.174.* 08.09.10, 15:39
      Proście a będzie Wam dane ;) Ja czekałem kilka miesięcy i napraszałem się wieeeele razy i dostałem. Smyczka, koszulka Gecko (może być) i podkładki co to się niby tel nie odkleja a odklejały się i podkładki i telefon i wszystko. Badziew
    • Gość: zespół_tureta Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.ksi-system.net 08.09.10, 15:43
      chuj ku...!!
    • Gość: pawel Re: Motodziennik: Sekrety Swifta IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.10, 15:53
      Ten włoski zespół akrobartyczny to Frecce Tricolori. W tym roku obchodzą 50sięcio lecie istnienia i z tego powodu 11-12września są pokazy lotnicze w Rivolto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka