Dodaj do ulubionych

BMW Nazca na sprzedaż

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 07.05.11, 12:20
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: BMW Nazca na sprzedaż IP: *.play-internet.pl 07.05.11, 12:50
      O ile dobrze kojarze, to samochód ten pochodził początkowo od sułtana Brunei, była swego czasu aukcja wielu samochodów z kolekcji. Zresztą spójrzcie, kierownica po prawej stronie - auto zupełnie nie na nasz rynek.
    • Gość: Oleg Re: BMW Nazca na sprzedaż IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 13:52
      No niesamowita bryka, szkoda ze akurat nie mamze soba 750 tysi... NIe mniej jednak, posiadac cos tak oryginalnego - bezcenne. I nikt by sie za Ferrari nie ogladal nawet :)
      =========
      Zobacz jakie samochody będą w grze DiRT 3
      www.facebook.com/pages/DiRT-3-Gra/120610698018530
    • Gość: B/\/\/ Re: BMW Nazca na sprzedaż IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 14:27
      Mogli to nazwać Wiozca !

Byłby najprawdziwszy Batmobil Młodzieży Wiejskiej !

Znając włoski fach, szybkie zarżnięcie tego prototypu nie było by problemem..
    • Gość: Ry-chu BMW Nazca na sprzedaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 17:10
      Juz jom zamuwilem tatko mi kupil bo jest bogaty! nie tak jak wy frajerzy hehe,,, jutro bendem sie wozil nowom betom i kazda laska moja hahahaha
    • Gość: m BMW Nazca na sprzedaż IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.05.11, 20:41
      @Ry-chu co ty za bajki opowiadasz, wstawaj już z łóżka i wyciągnij to rączkę z nocnika ..
      tfuj tato niech idzie sadzić rzepak bo nie będziesz miał co w zimę zalać do swojej skodziny za 100tys
    • Gość: Ry-chu BMW Nazca na sprzedaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.11, 21:07
      AAA PRZEJZALES MNIE! ja siem tylko dowartosciowuje w interneci bo niechce wrucic do mojej szarej zeczywistosci i popsutej skody za 100tys.
    • Gość: Radek BMW Nazca na sprzedaż IP: *.rako-lan.pl 07.05.11, 22:17
      no oryginał to to raczej nie jest tylko jakaś w miarę wierna replika... Oprócz innego koloru i silnika widzę też inne lampy z przodu, inne klamki, inaczej umieszczoną wycieraczkę i dodatkowy wylot powietrza z przodu...
    • Gość: RPWL BMW Nazca na sprzedaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 23:09
      Wlasnie oddalem takiego na zlom - zajezdzilem na smierc, 300 000 km, w wiekszosci po gminie, czasem wypuszczalem sie na powiat.

;-)
    • Gość: Danyy BMW Nazca na sprzedaż IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.05.11, 07:23
      Hehe, a to może jakiś powypadkowy egzemplarz który trafił do Polski, następnie Cześki, Wieśki plus szwagry wyklepali, wy cudowali:) czesi byli pod wrażeniem i go od nich odkupili :D
    • Gość: Marian BMW Nazca na sprzedaż IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 18:53
      Jak czeska, to moze jednak nieznany prototyp Skody!
      =========
      Zobacz jakie samochody będą w grze DiRT 3
      www.facebook.com/pages/DiRT-3-Gra/120610698018530

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka