mieetek Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 15:38 Ej Em Gej. Jechałem AM Gey em po BMW M6. Nie ma to nic wspólnego. Ale na zakupy dla gospodyni domowej jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.inowroclaw.mm.pl 17.12.11, 16:01 poziom komentarzy jak zwykle imponujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 16:03 Czy to forum dla idiotów? Z postów to niezbicie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buster Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 16:07 @gościu Masz rację, jak patrze na te durne komentarze bądź prowokacje, to jestem za obowiązkowa rejestracją na moto.pl żeby móc komentować Odpowiedz Link Zgłoś
tintodelpais Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 16:31 Poziom forum żenujący, jeden wypierdek daje kommenty od 10:09 do 10:24, musi mieć strasznie ściśniety tyłek... No cóż, nie każdy może jeździć samochodami za 100tys, nie mówiąc o tych opisanych tu cackach.. Z tego co wiem najsłabszy AMG w obecnej ofercie czyli C 63 AMG z 456 KM i 6.3V8 startuje od 350k zł.. a 65 AMG, czyli S, SL i CL kosztują okragłą bańkę. Słuchanie komentarzy od gnojków którzy nigdy na oczy tego nie wiedzieli nie ma sensu. Powiem tak: W10 Audi stosowane też w Lambo, V8 turbo z BMW czy 5.5 V8 bi-turbo od MB - wszystkie są mniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F10 Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.play-internet.pl 17.12.11, 16:34 Jak zwykle analfabeta pisał artykuł. Cyfry to od 0 do 9. Np 63 to LICZBA. żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.zax.pl 17.12.11, 16:58 Buraki to jeżdżą Audi i BMW. Jak się ma mercedesa to nie trzeba niczego udowadniać - szpanować BMKami i Audikami sprowadzonymi z zachodu 4 rzay rozbitymi posklejanymi klejem, które właściciele oddaliby na złom, ale u nas zawsze znajdą się buraki, którzy chętnie je kupią i będą szpanować piskiem opon i nadmierną szybkością (celeowo - bo opony łyse, hamulce niesprawne, przegladu nie ma i kasy na naprawę także). Odpowiedz Link Zgłoś
obrain Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 17:08 kolego F1 - cyfra to od: -9 do +9 jesli jestes juz taki intenligiętny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 17:18 Czy się to komuś podoba, czy nie, mercedes to jedna z najlepszych marek na świecie. Co auta są warte, widać po upływie lat i przejechanych kilometrów. Pokażcie mi 20-letnie renault albo daewoo. Albo forda. Ile takich na drogach się widuje? A ile jest pełnoletnich mercedesów, audi czy volvo, sprawnych, ciągle dobrze wyglądających? Myślę, że relacja 100 : 1 jest bliska prawdy. 20-letni opel to kompletny złom. 20-letni mercedes to ciągle auto nadające się do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 19:01 mercedwsioki i mercedewsiarze jak zwykle buraczą i wieśniaczą ale rzeczywistości nie zmienią , mercedes to burakowoz i wiesniakowoz bez klasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.uznam.net.pl 17.12.11, 19:16 BEZ GWIAZDY NIEMA JAZDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bój w hucie Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.11, 19:41 Mercedesy nie są najpiękniejsze, ale są wygodne i o to w nich chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co muwie Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.zax.pl 17.12.11, 20:30 Bemwu jest najlepsze, nie ma to jak piateczka z 92roku - te osiagi i wygoda nie. a audi 80 to moje marzenie, amerole som dla wsiokow i bóraków!! Psujom sie i w ogole som besnadziejne i juz koniec gadki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skodziaż Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 21:19 Najlepsza jest Skoda Superb. Mało pali,jest tania i taka elegancka. Mercedesy są dla snobów i nowobogackich,a Beemwu dla dresiarzy i łobuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
karo80.0 Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 21:30 Zabawne to forum, zwłaszcza śmiertelne zmagania zwolenników (najczęściej tylko wirtualnych) Mercedesów, BMW i Audi. A w realu każda z wymienionych trzech marek to niemiecka masówka bez klasy i fantazji. Technicznie oczywiście ok, ale marki które sprzedają ponad milion samochodów rocznie nie mogą być "luksusowe" czy "ekskluzywne". Luksus z definicji nie jest masowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 21:49 chyba na forach Audi skrzykneli się by pisać takie komentarze pod artykułem, innego wytłumaczenia na obecność tylu prymitywów nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 22:24 "czuję silny imperatyw moralny, by podać pojemność ich bagażników" Heh :-) Fajna robota, pozdrowienia dla autora. Milo poczytac o AMG. Choc watpie by czytal komentarze, tu poziom jest ich ponizej bruku, banda wariatow wylewa chore frustracje w sposob szokujacy. Tu jest jeszcze wiecej swirow niz w psychiatryk24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.elblag.vectranet.pl 17.12.11, 22:34 Tylko MERCEDES jeżdze E KLASĄ i juz innego nie chce,pozdrawiam frustratów staram sie nie obrazac nikogo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:burt Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 23:03 Najlepszy post jaki tu widzę to:Gość: wiem co muwie "Bemwu jest najlepsze, nie ma to jak piateczka z 92roku - te osiagi i wygoda nie. a audi 80 to moje marzenie, amerole som dla wsiokow i bóraków!! Psujom sie i w ogole som besnadziejne i juz koniec gadki!!!" wie co muwi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:burt Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 23:08 pozdro dla wszystkich: buraków, wieśniaków, itd. itp.- nic sobie z tego nie róbcie, bez gwiazdy niema jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 23:39 "musi wystarczyć skrót AMG i cyfra. No właśnie - cyfra. " No właśnie. LICZBA, nie CYFRA, geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: Fabryczni tunerzy | AMG 17.12.11, 23:41 "kolego F1 - cyfra to od: -9 do +9 jesli jestes juz taki intenligiętny..." Twój komentarz dobitnie pokazuje, że nie rozumiesz różnicy między liczbą a cyfrą. "-9" to nie jest cyfra. Cyfra to znak. "-9" to nie znak. O systemie szesnastkowym to nawet nie będę wspominał, bo ci łeb eksploduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 23:44 Żal wielki w ogole czytac takie opinie, i to wystawiane przez facetow. Mercedes, Audi i Bmw, ma klase i zawsze bedzie mialo. Im lepszy model i bardziej wyposazony,tym wiecej kosztuje. To juz wyzsza półka, malo kogo stać na taki wydatek. Widze,ze najwięcej do powiedzenia maja Ci,co czytaja o takich autach w necie i nie są one w ich zasięgu i zapewne nigdy nie wsiąda to wymienionego wyzej auta. Albo czysta zazdrość albo żal tyłeczek ściska. Odrazu objazd z gory do dolu, nie wazne,czy maja oni racje czy jej nie maja ;) Typowe polskie zachowanie. Zenada przed duze Ż.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skodziaż Re: Fabryczni tunerzy | AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 23:53 Mercedes to parzęch dla badylarza. Mądrzy ludzie kupują Skodę. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzuwela Re: Fabryczni tunerzy | AMG 18.12.11, 00:35 powiem krótko,są mercedesy i inne auta! i dlatego od lat wybieram merca,dla plebsu pozostawiam inne auta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś