mamjuske 27.02.05, 19:37 pomóżcie gdzie ja teraz kupie w Warszawie jakis wkład do lusterka w space starze /mitsubishi/albo cos co mozna włożyc do dziury po lusterku ? Ukradli oba a ja musze jechać w dal Link Zgłoś Obserwuj wątek
szukram Re: pomóżcie radą 27.02.05, 19:47 w krakowie docinają do każdego modelu i wklejają trwa to 15 min. Link Zgłoś
polokokt Re: pomóżcie radą 27.02.05, 20:07 pozostaje szukac calodobowego szklarza, dotnie na wymiar i od razu wklei w swoje miejsce., Powodzenia Link Zgłoś
x_1000 Re: pomóżcie radą 27.02.05, 22:43 szukram napisał: > w krakowie docinają do każdego modelu i wklejają trwa to 15 min. Jak to docinaja i wklejaja?Normalne lustro? Link Zgłoś
x_1000 Re: pomóżcie radą 27.02.05, 22:47 mamjuske napisała: > pomóżcie gdzie ja teraz kupie w Warszawie jakis wkład do lusterka w space > starze /mitsubishi/albo cos co mozna włożyc do dziury po lusterku ? Nic nie wkladaj tylko jedz,bo nic nie zrobisz teraz przeciez.W dobrym sklepie z czesciami do samochodow mozna kupic wklady do lusterek pod konkretny model,kosztuja niewiele,sam kiedys kupowalem do Passata i nie sluchaj glupich rad o dorabianiu u szklarza bo takie lusterko wogole nie spelnia swojej funkcji Link Zgłoś