glugi1 09.02.06, 23:45 Witam wszystkich. Czy zna ktoś linki do stron gdzie będą dane techniczne opla sintra, bo próbowałem szukać ale są do innych opli ale do tego nie mogę znaleźć.pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
edek40 Re: Opel Sintra 10.02.06, 10:04 Poszukaj chevroleta montany lub pontiaca trans sporta z odpowiedniego rocznika, albowiem sintra to opel tylko po to, aby probowac sprzedac to to na rynku europejskim. To amerykanski samochod ze wszystkimi wadami i zaletami. Link Zgłoś
cc_2004 Re: 3mać się z daleka od tego opla 10.02.06, 18:25 jeden z najkrócej produkowanych opli w historii tej marki. po dramatycznym wyniku crash-testu samochód uznano za niebezpieczny dla użytkownika, spadła i tak niska sprzedaż i zaprzestano produkcji. teraz można dość okazyjnie to kupić, bo nikt rozsądny tego nie weźmie. Link Zgłoś
edek40 Re: 3mać się z daleka od tego opla 14.02.06, 10:55 Jest to najkrocej naklejany empblemat tej marki. Samochod byl z powodzeniem sprzedawany w USA. W Europie sie nie przyjal ze wzgledu na awaryjnosc, wlasnosci jezdne oraz ten crash-test. Tak na marginesie Amerykanie juz w 1992 roku nie rejestrowali aut bez ABS i poduszki dla kierowcy. I do dzis tak im zostalo. W tej chwili montuja juz w standardzie poduszke pasazera, ale boczne poduszki czesto wymagaja doplaty. Rowniez w konstrukcji aut bezpiecznym mogliby troche sie podszkolic, bo zostali bardzo w tyle. Jednak Amerykanie jakos nie robia z tego jakiegos problemu. Zwazywszy ich "zdrowy" styl zycia, kaski nawet przy prowadzeniu wozka z zakupami itp, to naprawde dziwne. Link Zgłoś
glugi1 Re: Opel Sintra 14.02.06, 20:05 Dziękuję za odpowiedzi. Teraz wiem że to tylko ładnie wygląda, i poszukam czegoś innego. Pzdr. Link Zgłoś
dothan2 Re: Opel Sintra 19.02.06, 16:19 Zapraszam Cię na forum.opel24.com - tutaj prawie 400 osobowa załoga poruszająca, naprawiająca, tuningująca ople napewno Ci odpowie na każde zawiłe pytanie. Serdecznei zapraszam Link Zgłoś