Dodaj do ulubionych

Opel Sintra

09.02.06, 23:45
Witam wszystkich. Czy zna ktoś linki do stron gdzie będą dane techniczne opla
sintra, bo próbowałem szukać ale są do innych opli ale do tego nie mogę
znaleźć.pzdr.
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Opel Sintra 10.02.06, 10:04
      Poszukaj chevroleta montany lub pontiaca trans sporta z odpowiedniego rocznika, albowiem sintra to opel tylko po to, aby probowac sprzedac to to na rynku europejskim. To amerykanski samochod ze wszystkimi wadami i zaletami.
      • cc_2004 Re: 3mać się z daleka od tego opla 10.02.06, 18:25
        jeden z najkrócej produkowanych opli w historii tej marki. po dramatycznym
        wyniku crash-testu samochód uznano za niebezpieczny dla użytkownika, spadła i
        tak niska sprzedaż i zaprzestano produkcji. teraz można dość okazyjnie to
        kupić, bo nikt rozsądny tego nie weźmie.
        • edek40 Re: 3mać się z daleka od tego opla 14.02.06, 10:55
          Jest to najkrocej naklejany empblemat tej marki. Samochod byl z powodzeniem sprzedawany w USA. W Europie sie nie przyjal ze wzgledu na awaryjnosc, wlasnosci jezdne oraz ten crash-test. Tak na marginesie Amerykanie juz w 1992 roku nie rejestrowali aut bez ABS i poduszki dla kierowcy. I do dzis tak im zostalo. W tej chwili montuja juz w standardzie poduszke pasazera, ale boczne poduszki czesto wymagaja doplaty. Rowniez w konstrukcji aut bezpiecznym mogliby troche sie podszkolic, bo zostali bardzo w tyle. Jednak Amerykanie jakos nie robia z tego jakiegos problemu. Zwazywszy ich "zdrowy" styl zycia, kaski nawet przy prowadzeniu wozka z zakupami itp, to naprawde dziwne.
    • glugi1 Re: Opel Sintra 14.02.06, 20:05
      Dziękuję za odpowiedzi. Teraz wiem że to tylko ładnie wygląda, i poszukam czegoś
      innego. Pzdr.
    • dothan2 Re: Opel Sintra 19.02.06, 16:19
      Zapraszam Cię na forum.opel24.com - tutaj prawie 400 osobowa załoga
      poruszająca, naprawiająca, tuningująca ople napewno Ci odpowie na każde zawiłe
      pytanie.

Serdecznei zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka