Gość: Grzesiek IP: *.crowley.pl 19.03.03, 03:14 Mam roczne twingo z przebiegiem 30 tyś.km i jak do tej pory spaliła się tylko żarówka podświetlenia tablicy rejestracyjnej.Tak trzymać. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mato Re: Renault Twingo IP: *.gdc.pl.godula.net / 192.168.2.* 09.05.03, 22:07 Moje Twingo ma 2,5 roku i do tej pory nie narzekam, jedynymi minusami jest to, że po pół roku spalił się przekaznik kierunkowskazów (na desce ciemno),a już po roku spaliła się żarówka H4. Oprocz tego wszystko jest o.k i działa bez żarzutów. Bardzo wdzieczne autko i bardzo "zwinne", swietnie się prowadzi, bardzo wygodne i bardzo dużo miejsca i to zarówno z przodu jak i z tyłu. Link Zgłoś
Gość: twingoos Re: Renault Twingo IP: *.toya.net.pl 09.05.03, 22:38 Gość portalu: Mato napisał(a): > Moje Twingo ma 2,5 roku i do tej pory nie narzekam, jedynymi > minusami jest to, że po pół roku spalił się przekaznik > kierunkowskazów (na desce ciemno), no prosze tez mam 2.5 roczne twingo i ta sama usterke(tylko u mnie nastapila gdzies po 2 latach) moze ten typ tak ma... > Oprocz tego wszystko jest o.k i działa bez żarzutów. > Bardzo wdzieczne autko i bardzo "zwinne", swietnie się prowadzi, > bardzo wygodne i bardzo dużo miejsca i to zarówno z przodu jak i > z tyłu. trudno mi sie z tym nie zgodzic ;) Link Zgłoś