Gość: fiacior IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 22:12 Mam dylemat co wybrać Pandę dynamic cz Punto actual? kasa jaka dysponuje to 30tys zł. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: vd Re: Panda czy punto IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 22:39 za te pieniadze Panda daje ci duzo lepsze wyposazenie, a wiec wieksza frajde z posiadania auta, silnik masz ten sam ale Panda jest lzejsza i te 60KM lepiej odczujesz wlasnie tutaj, moim zdaniem Panda jest tez lepiej wykonana od Punto, zwlaszcza wersja dynamic Pandy w porownaniu do actual Punto wypada duzo przyjemniej. Punto jest oczywiscie wieksze, pewniej sie prowadzi i wiecej zapakujesz mu do bagaznika. Wybor jest prosty, jesli wozisz ze soba zone, dzieci, tesciowa i psa to zdecydowanie punto, a jesli nie masz takich potrzeb transportowych to Panda. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Panda czy punto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 07:19 Punto. Sprawdź ( musiałbys ciut dołożyć) Yaris,Clio. PZDR Link Zgłoś
Gość: WK Re: Panda czy punto IP: *.ig.pwr.wroc.pl 28.10.03, 10:01 Punto Wiadomo, co to jest. Ile warta jest Panda będzie wiadomo za jakiś czs. Pozwól innym być królikiem doświadczalnym nowego modelu. Pzdr Link Zgłoś
jetbang Re: Panda czy punto 28.10.03, 10:12 coś co jest już conajmniej dwa lata produkowane!!! choroby wieku dziecięcego dotykają również samochody. mój ojciec ma palio weekenda z pierwszej produkcji!!! sypie się że hej a nie jest to stary samochód i ma przejechane tylko 50 tys km. Link Zgłoś
Gość: mar a który twoim zdaniem ładniejszy? IP: *.skorosze.2a.pl 28.10.03, 10:47 Bo ja nie mam watpliwości (nawet mimo okropnych nowych przednich świateł)... A 60 KM w punto wcale nie jest takie znowu wołowate. Silnik jest elastyczny i tak do 80 km/h sprawia wrażenie jakby miał trochę więcej mocy. Link Zgłoś
caress wołowate ... 28.10.03, 19:31 ᡴ KM w punto wcale nie jest takie znowu wołowate Dokładnie, różnica wynosi 0.3 s w teście od 0 do 100 km/h (porównując punto i pandę 1.2 60 KM) Natomiast porównując to samo punto z pandą 1.1, różnica jest 0.7 s na korzyść punto. Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Panda czy punto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 18:40 Punto. 1.choroby wieku dziecięcego Pandy(prawdopodobnie) 2.przejedź się po 200 km jednym i drugim. Komfort jazdy jest najważniejszy, wyposażenie dodatkowe jest kwestia drugorzędną. pozdr. Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Panda czy punto IP: *.chr17.1000lecie.pl 29.10.03, 00:06 Punto więcej miejsca dla kierowcy Link Zgłoś
qamillo Re: Panda czy punto 29.10.03, 00:48 proponuje pande ,to dobre auto zwłaszcza nabyte w niemczech;z niewielkim przebiegiem (60tys)i w stanie topowym (91rok ,garazowane,bez rdzy,serwisowane jezdzone tylko na zakupy)kupisz za 50 eur.(takiego fiacika znajdziesz na mobile.de)Przypuszczam ze za stówke kupisz z rolowanym dachem i pewnie dostaniesz niezłe radio wraz z dobrodziejstwem inwentarza.Za 30 tys zł kupisz sobie takich samochodzików + - 150 więc będziesz miał czym jezdzić do końca swych dni.Pozdrówka i powodzenia. Link Zgłoś