Gość: HR manager 2010 Ford Mustang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 17:06 A będzie taki z 1.4 TDDCDIITDI? Link Zgłoś
Gość: sebski 2010 Ford Mustang IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.12.08, 19:02 Mustang to historia. A kazda histroia znajdzie krytyka czy interpretora. WYpozyczylem kiedys wersje cabrio. I przezylem wspanialy tydzien z dziewczyna z Brazylii. Tego sie nie zapomni. A takich doznan ludzie podejrzewam maja duzo z tego typu autkami. Wyglada naprawde dobrze, wykonczony jest kiepsko, jezdzi slabo, mocy ma sporo, technologii malo. Ale ma dusze i na tym bazuje Ford. No i cena tez jest wspaniala. Nie zapominajmy, ze to Ford dzisiaj nie poszedl jeszcze po jalmuzne. Jeszcze. Ale nie bierze. PS. Bialy albo czerwony cabrio wyglada fantastycznie! Nie wyglad to nie wszystko, ale na moich zdjeciach to wszystko. Link Zgłoś
Gość: gość 2010 Ford Mustang IP: *.euronet.net.pl 21.12.08, 19:27 Niezłe auto, ale przez tego konia na atrapie chłodnicy wygląda, jak amerykańskie. z Link Zgłoś
pocalujta_wujta 2010 Ford Mustang 21.12.08, 19:39 Niestety kiepskie zwieszenie i rozzklad masy. Rozwazalem wersje GT Cobre, ale porownania do Corvetty brak. Jesli sie zdecyduje zamienic BMW na cos to raczej na nowa Corvette. Lepiej wywazona i zawieszona. Moc jest drugorzedna bo przy takiej masie jak ama Corvetta bije na leb Mustanga na prostej i w zakrecie. Myustang niestaty jest tylko kultowym samochodem, ale osiagi ma takie sobie nawet w wersjach po pol tysiaca koni. Sprawdzone na torze (tutaj w USA0 ijak i w autokrosie. Link Zgłoś
vtgteam 2010 Ford Mustang 22.12.08, 11:20 "ma kiepskie zawieszenie" "nigdy nie wyjedzie na tor" to kiepskie zawieszenie pozwala mu wygrywać w amerykańskich wyscigach torowych z bmw m3 poprzedniej generacji. Co do tego zawieszenia to ten argument jest szczególnie absurdalny w przypadku nowego Camaro, które ma zawieszenie super nowoczesne. Ale już też widziałem ten automatyzm idioty u wielu forumowiczów, którzy pisali dokładnie to samo o zawieszeniu Camaro. "żywotność tragiczna" - pachnie mi tu kompleksem posiadacza Toilet-y Avensis. Reklamy o japońskiej prezycji wykonania tłukły mu do głowy wyższość japończyków nad wszystkim innym co istnieje. W końcu za ciężko zarobione pieniądzące kupił ją sobie przymykając oko na jej brzydote (na którą patrzył codziennie i zaczęła mu się nawet podobać). No i się okazało, że wyprodukowana w Europie Avensis nie jest w niczym lepsza od Octavii, czy Mondeo sąsiada. Do tego osobnik marzy by jeździc czymś co ma jakieś przyspieszenie i styl, ale jest sfrustrowany bo wie, że prawdopodobnie nigdy nie będzie go stać na auta, które pokazują w magazynach, których pełno w jego domu (żona czyta). Jest ofiarą eurokołchozu, wysokich podatków, cen paliw itd. To akurat nie jest jego wina, ale zamiast wyładować swoją frustrację przez np. sport, siada swym grubym dupskiem przed komputerem i czuje się królem, umie tylko krytykować, bo czuje kompleks ameryki, którą zna tylko z polsatowskich filmów-szmir. Atakuje amerykańskie auta i styl życia wyciągając największą broń - niemieckie auta. Bo są europejskie tzn. - polskie??? No właśnie bęcwale, co masz wspólnego z RFN??? Powiedz Niemcowi "my to robimy dobre auta" to cię wyśmieje (ja bym to samo zrobił na jego miejscu). Link Zgłoś
Gość: jaa 2010 Ford Mustang IP: *.uwm.edu.pl 22.12.08, 11:42 Szanowni Państwo... komentarze typu: Mustang- złom świadczą tylko i wyłącznie o waszych kompleksach... jeździcie złomami i macie czelność oceniać tak krtytcznie jeden z najbardzej kultowych aut świata??? chyba coś z wami jest nie tak ludzie... gdyby to był taki złom, nigdy by nie osiągnął statusu samochou kultowego i uwielbianego przez masy ludzi... tak więc- Szanowni Państwo- puknąć się w łby proponuję... pozdrawiam Link Zgłoś
rudeboy77 2010 Ford Mustang 22.12.08, 16:51 mam naturę socjologa, zawsze dużo obserwowałem ludzi, w pracy, w szkole itd Z wieloma z nich prowadziłem dyskusje nt. samochodów, filmów, polityki itp Jeśli słyszałem opinie typu "amerykańce to chłam" to w 90% pochodziły one od osób, które: a) wcale nie interesowały się nigdy samochodami, a traktują je bardziej jak gadżet typu iphone, a chętnie rozmawiają o autach bo to modny temat, swą wiedzę opierają przy tym na programie TopGear (jak nie był on w Polsce popularny to prawie wcale nie słyszałem tekstu 'amerykańce nie skręcają') b) nie czytają żadnych książek c) o filmach nie da rady z nimi gadać bo jak idą do kina to do multipleksu na bonda lub szybkich i wściekłych, a w większości do kina nie chodzą bo ściągają wszystko z sieci d) w swych rozmowach określaja każdego amerykanina jako "grubego czarnucha" mimo że część z nich lubi hip-hop e) ci nieco bogatsi lubią warszawskie klubiki, są w swoim żywiole gdy mogą nałożyc żel na włosy i iść do platinum, cinnamonu i innych (o ile bramkarz ich tam wpuści) f) wracając do muzyki, słuchają oni (niezależnie od statusu majątkowego i pochodzenia) łupaniny w swoich autach. Kiedy mówię np. że lubię Boba Dylana to przeważnie go wogóle niekojarzą, a jak mówię że lubię country to patrzą na mnie jak na dziwaka- ale nie mówią mi tego w twarz (pewnie na forum internetowym zmieszaliby mnie z błotem jak Mustanga) g) jeśli kupują sobie auto to zawsze jest to golf lub bmw z Niemiec. Kiedy im mówię, a może by tak nowe auto za te same pieniądze odpowiadają mi "żartujesz, jak ja w tym będe wyglądał". Link Zgłoś
Gość: bullit 2010 Ford Mustang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:43 Fajne mustangi to są te sprzed 40 lat. Ten to jakaś zabawka dla zblazowanych hipisów... Link Zgłoś
Gość: KS 2010 Ford Mustang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:16 Auto jest mega. Prawdziwe sportowe auto. BEZ ESP i innych bajerów dla dziewczynek. Czysta moc na sztywnym moście ze szperą. Takim autem trzeba umieć jeździć to Bugatti Veyron, gdzie wsiądzie dziewczynka ustawi sobie moc na minimum, tysiące kontroli trakcji i innych bajerów i może szpanować. Mustangiem jeździć trzeba umieć, trzeba mieć big cohones żeby polatać po wodzie lub zimą. Mało zaawansowana technika? Archaizm? Kompleks japończyka? To wszystko celowe zabiegi, to jedno z nielicznych już prawdziwych aut... Zrozumie to ktoś kto kocha motoryzację, a nie podnieca się czujnikami cofania albo innymi pierdołami z dziedziny elektroniki. Jak ktoś szuka wygodnego, komfortowego, cichego, ekonomicznego auta, niech sobie kupi Scenika - to przecież wspaniałe auto z bajerami - idealny do jazdy na wczasy z żoną i dziećmi, świetne na zakupy itp itd. Szkoda że totalnie bez seksu, stylu i plastikowe.... Pozdrawiam wszystkich pieniaczy, którym tak chodzi gul że aż kląć i bluzgać muszą i rwą włosy z głowy że jest takie auto jak mustang, i nie musi mieć bajerów, za które w Wasze skodzie dopłaciliście a i tak to tylko Skoda... P.S. To nie Ford, to Mustang. Link Zgłoś
Gość: Daniel 2010 Ford Mustang IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 16:58 Panowie o niego się nie martwcie. Materiały w środku są przyzwoitej jakości i spasowania. Widziałem filmik z jazdy testowej i to nie jest żadna krowa. Szybki na zakrętach i nie buja się, ładne wnętrze:))) Potrafi grzmotnąć ale i być cichy:) NIech się co nie którzy nie zdziwią i nie wpadną do rowu swym wieśwagenem GTI gdy ten Mustang weźmie ich na zakręcie Link Zgłoś
Gość: Gość 2010 Ford Mustang IP: *.chello.pl 29.12.08, 14:37 dla singla co chce poszpanowac ok, ale dla rodziny nie bardzo, sam jestem singlem ale chyba bym nie kupil, za duzy szpan, za bardzo rzuca sie w oczy, mialbym poczucie ze lecze jakies kompleksy a niemca tez bym nie kupil bo to wiocha (tym jezdza dresy i nowobogackie bambry), japonczyk bez klimatu wiec pozstaje fancuz lub szwed Link Zgłoś
Gość: Mila Re: 2010 Ford Mustang IP: *.chello.pl 29.12.08, 18:23 www.mototube.pl/film/1354/ford-mustang-2010/ i filmik z mustangiem 2010 Link Zgłoś
Gość: b 2010 Ford Mustang IP: 213.25.195.* 06.01.09, 18:48 Moi drodzy od kilku miesiecy mam srebrnego stanga 4L 2005r. To co mnie najbardziej dziwi to napiete twarze (sic!) kierowcow samochodow TDI prawie VW, którzy dokonują rzeczy niemozliwych zeby ruszyc ze swiatel z piskiem opon (i czarnym klebem dymu) i pokazac swoja meskosc. Dla tych co znaja temat nie trzeba zbednych slow. 100 km/h, 2 tys obrotow na minute i ten dzwiek silnika... a tak przy okazji to 4 doroslych spokojnie jedzie tym samochodem - siedzenia z tylu sa bardzo glebokie! Link Zgłoś
Gość: can Re: 2010 Ford Mustang IP: 213.17.144.* 20.04.09, 15:22 swiete slowa, jezdzimy cala rodzina, na gazie co prawda, ale taniej niz tdi:) Link Zgłoś
Gość: Gosc: Fan Forda 2010 Ford Mustang IP: *.centertel.pl 13.05.09, 11:37 ktos tu sie czepia sztywnego mostu w Mustangu- pocanie to jest rozwiazanie dla ludzi potrafiacych jezdzic autem bez wspomagaczy typu esp itp nie umiesz jezdzic to kup se nedzna golfine albo fiacine!!!!! ktos za porownanie Mustanga po prostu powinien w ryj dostac to auto to legenda i wara od niego zawistny buraku. tu moc plynie z rzeczywistych mozliwosci silnika ktory jest dzielem sztuki a nie jak w europejczykach czy japoncach zeby byly koniki to silnik wspomagaja chipy itp. pozdrawiam innych fanow Forda i motoryzacji made in USA Link Zgłoś