Dodaj do ulubionych

Długo wazne konto tel na kartę

15.11.11, 16:24
W jakiej sieci najdłużej? Syn ma simplusa a tam konto wazne 1, 3 lub 6 mcy wiąże się z wydatkami szczególnie że dziecko nie dzwoni ale czasami potrzebuje telefonu.
Chciałabym doładowac np 30 zł miec długo wazne konto a nie robic skarbonki z telefonu.
Obserwuj wątek
    • ziuniek Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 16:48
      Myślę, że obecnie Heyah.
      Deklarują, że konto na kartę będzie ważne ROK od ostatniej rozmowy.
      Czyli np. ładujesz na telefon jakąś kwotę i teoretycznie (tak ja to przynajmniej rozumiem) możesz na tym jechać parę lat pod warunkiem, że ktoś będzie do Ciebie dzwonił (lub Ty do kogoś, ale rzadko)
    • salamandra71 Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 17:29
      T- mobile doładowałam za 50 zł i konto ważne bez doładowań na rok ( taka miła zmiana w tak tak smile
      • jamajka79 Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 18:05
        HEYAH! W domu mamy wszyscy, konto samo się przedłuża, ale nie po każdej rozmowie. W każdym razie raz w miesiącu przeskakuje o jeden miesiąc do przodu. Mamy konta ważne do listopada 2012 roku, potem przeskoczy do grudnia 2012 itd
      • araceli Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 18:06
        T-Mobile ma teraz tak, że konto przedłuża się o rok od ostatniej rozmowy lub sms-a (przychodzących też):
        www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/taryfy/karta/rok_waznosci_konta
        • pulcino3 Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 18:23
          orange na kartę, wychodzące 2 lata , wysyłasz bezpłatnego sms, tu masz więcej

->

Tekst linka
    • asianarciarka Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 18:24
      Play chyba rok od doładowania smile
      • kasia-33333 Re: Długo wazne konto tel na kartę 15.11.11, 19:48
        w play konto jest ważne rok po doładowaniu nawet za 5 zł.
        • sposobuzycia Re: Długo wazne konto tel na kartę 16.11.11, 11:35
          Orange teraz dało 2 lata, reczywiście. Chcesz dzwonić to musisz doładować, ale jak potrzeba tylko odbierać, to wystarczy że masz włączoną komórkę. Podoba mi się to smile
          • 098qwerty Re: Długo wazne konto tel na kartę 16.11.11, 12:57
            Też z tej opcji skorzystałam i mam 2 lata ważne konto.
            • coronella T-mobile 16.11.11, 14:43
              ma fajną ofertę, przy zakupie 2 kart sim (na doładowania), oba konta ważne są przez rok, a rozmowy pomiędzy tymi numerami bez opłat. Kosztuje to 29 zł. Super sprawa jesli podstawowymi osobami do kontaktu dla dziecka są rodzice.
    • przeciwcialo Re: Długo wazne konto tel na kartę 02.01.12, 19:22
      Wybrakismy T mobile. Czekamy na konwersje numeru.
      • aurinko Re: Długo wazne konto tel na kartę 03.01.12, 11:27
        Przeniesienie numeru szybko idzie smile Mój syn właśnie się przeniósł z Orange do T-mobile, wszystko było już załatwione na drugi dzień wieczorem. Bez konieczności doładowania kartę ma ważną do 2013r. smile
        • przeciwcialo Re: Długo wazne konto tel na kartę 03.01.12, 16:22
          Syn po pierwszym doładowaniu za 25 zł dostał 20 gratisowo plus 5 na poczatek. Tak więc zaczyna z 50 zł na koncie. Telefon po północy zaczął działac. Te dodatkowe pieniądze podobno dodaja przez kilka kolejnych doładowań ale raczej nie slkorzystamy bo syn to bedzie wygadywał przez kilka mcy.
    • alina.walkowiak Re: Długo wazne konto tel na kartę 03.01.12, 20:48
      Potwierdzam Play. Doładowanie za nawet 5 zł i masz tel. aktywny przez rok. Play to chyba obecnie najlepsza oferta na rynku.
      • spacebar Re: Długo wazne konto tel na kartę 03.01.12, 23:10
        Polecam Heyah`a.
        konto samo się przedłuża po rozmowach wychodzących/przychodzących, SMSy w Heyah są za darmo (wysyłam po kilkadziesiąt miesięcznie, dzieciaki chyba po kilkaset bo mają nieźle klawiaturę startą...), uzupełniam konto za 30 zł miesięcznie i mam dzięki temu bezpłatne rozmowy w Heyah (wydzwaniam w ten sposób kilka godzin miesięcznie), a po roku dostałem od nich nowy telefon z dużą zniżką i nie musiałem się wiązać żadną umową jak mi go przysłali smile (Żonka dostanie taką komórkę chyba za 2 miesiące). A te 30 zł, które uzupełniam starcza mi na jakieś 90 minut poza sieć i jeszcze trochę zostaje grosików na koncie... Dla mojej rodzinki oferta IDEALNA. Dzieciaki, Żonka i Teściowie też mają Heyah`a - gadamy, SMSujemy z sobą za darmochę smile Żonka jak zadzwoni do swojej Mamy to potrafi i godzinę dziennie przegadać i grosz jej z konta nie znika...smile
        Niby oferta skierowana do młodych, a dla mnie "staruszka" skrojona "na miarę" smile
        Przy tej ofercie Heyah`a to Play wymięka (jak na moje potrzeby).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka