Dodaj do ulubionych

600 PLN za kozaki

31.08.12, 20:39
chodza za mną już od roku, teraz znalzłam przecenione, ale cały czas się waham bo to jednak 6 stów, a wy jak myślicie kupić czy wybič sobie z głowy?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 20:42
      Jak cie stac, to kupuj. Pomogłam? wink
      • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 20:48
        niby mnie stać, kredytu brać na nie nie będę, noga też mi już nie rośnie, fason klasyczny -oficerki, przecenione 50%, niby same za, ale to jednak 600 stóweksmile
        • astrum-on-line Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 20:51
          Jak ci się podobają i dobrze w nich wyglądasz i dobrze ci leżą to kupuj.
          • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:01
            podobaja mi sie bardzo, lezą dobrze, troche mi szkoda tych 6 stów, gdybym to miała wydac na angielski czy inne zajęcia dodatkowe dla dziecka, wyprawkę do szkoły, nie wahałabym sie ani minuty , ale mam problem mentalny,że to dla mnie i to na raz , a nie np. raz 300, potem 100 i 200 PLN. Ostatnie lata bardzo oszczędzałam bo chciałammwcześniej spłacić hipotekę i teraz mam już uzbierane na całkowitą spłatę kredytu, ale nawyk oszczedzania/ sknerstwa mi pozostał i chyba muszę zacząć się leczyčwink
            • astrum-on-line Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:09
              No to lecz się i kup sobie w ramach terapiismile
              • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:11
                no tak w ramach terapii, to dobry excuse, na lekarzach przecież nie będę oszczedzaćwink
        • ki_ka_ma Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 20:54
          ja bym nie kupiła - ale ja to ja wink
          • agus-ka Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 20:57
            ja tez bym nie kupila, bo to dla mnie za duzo. 350 to max, kupilam mniej wiecej za tyle na wyprzedazy i dopiro w ta zimę je zaloże.
            Ale to Twoja decyzja wink
            • optymist75 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:04
              Jesli masz kase to kupuj.Wiem po sobie ,ze warto kupic drogie buty,przez kolejne sezony nie bedziesz musiala kupowac wink
              • hugo43 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:16
                jesli sa naprawde porzadne, to kup!dobre buty sa warte tej ceny!
                • gk102 Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:40
                  A to akurat nie jest takie oczywiste. Kupiłam sobie kiedyś bardzo drogie kozaki, które przemakały nawet przy mżawce - nigdy więcej aż tak drogich, tak na wszelki wypadek żeby mnie szlag nie trafił.
                  • merci77 Re: 600 PLN za kozaki 17.09.12, 00:05
                    gk102 napisała:

> A to akurat nie jest takie oczywiste. Kupiłam sobie kiedyś bardzo drogie kozaki
                    > , które przemakały nawet przy mżawce - nigdy więcej aż tak drogich, tak na wsze
                    > lki wypadek żeby mnie szlag nie trafił.

ja tez kupilam kiedys drogie i 2x reklamowalam, ale a propo watku chcesz sie poczuc fajnie i masz kase to kupuj, chcoiaz mysle podobnie jak Ty niby 50% przecenione ale jednak 6 stówsmile za to mozna miec i kozaki i fajna bieliznesmile
        • mama1dawidka Re: 600 PLN za kozaki 13.09.12, 21:44
          Bierz jak Ci sie wymarzyly to poprostu je kup
          Po co pytanie na forum?
          Jak bedziesz planowala dzieci to tez na forum bedziesz pytala?
          Dla jednych to kupa kasy a dla innyvh nie ja preferuje wydac i miec porzadne
          A jak wymarzone i o 50 procent tansze to nie ma sie co zastanawiac!
    • agpagp Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 21:56
      kupiłabym smile bo kiedyś takie sobie kupiłam i były nie-do-zdarcia smile 3 zimy w nich przechodziłam smile też oficerki smile
      • mamaemmy Re: 600 PLN za kozaki 31.08.12, 23:37
        no raczej smile
        KUPsmile
        Kupiłam za niewiele więcej moje skórzane kozaki,(po przeceie 50%) po 5 latach chodzenia robią wrazenie i sa nadal na topiesmile
        Koleżanka wydała na kozaki z ccc przez ostatnie 5 lat o wieeele więcej.
        Butki na jeden sezon.Krzycząc "jestesmy butami z ccc!"
        Moje zapłacone raz-a są na lata.
        Tak samo jak kupilam sobie kalosze Hunter.Na wieeele lat.
        Po prostu nie stac mnie aby kupowac tanie rzeczy.
        • johana75 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 08:46
          Ja też uważam że nie stac mnie na tanie rzeczy. Gdyby mi się tak bardzo bardzo podobały to pewnie bym je kupiła. Ja mam tańsze np jedne z Tamaris. Podobały mi sie więc je kupiłam i to bez przeceny, kosztowały trochę mniej od twoich. Drugie szare kupiłam po przecenie za ok 300zł. Nie potrzebowałam ich, chociaż tak potrzebowałam pary kozaków na płaskiej podeszwie wink
          • nelamela Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 09:40
            600 zł to dużo i niedużo smile.Ja też jestem zdania że za dobre buty które posłużą kilka lat trzeba zapłacić...Jak Cie stać to bierz..No i pokaż te buty to ocenimy.Pozdrawiam.
            • etna22 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 09:54
              Kurcze trochę to dużo-jak możesz to pokaż te oficerki smile ja kupiłam sobie z NESSI za 3 stówy -brykałam w nich 2 sezony 3 tez zamierzam fajny klasyczny wzór-dopasowane w łydce. Może sie rozejrzyj jeszcze
            • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 15:09
              Kupiłam w ramach terapii i leczenia sknerstwawink, Zobaczcie: www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/Buty-damskie/kolekcja-jesienno-zimowa/KOZAKI-TOMMY-HILFIGER-HEATER-4-BLACK.html
              ale na żywo jeszcze ładniejsze, bo mierzyłam i ogladałam, teraz czekam na kuriera i na piewsze dni zimy
              • mamaemmy juuupii :) 01.09.12, 15:57
                te moje też Tommy Hilfiger,tylko pare lata temu ich pierwsz cena była 1200zł,no i brązowe,proste,sprzaczki tylko u góry.
                Zajebista jakośc.
              • optymist75 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 16:17
                kitkat22 napisała:

> Kupiłam w ramach terapii i leczenia sknerstwawink, Zobaczcie: www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/Buty-damskie/kolekcja-jesienno-zimowa/KOZAKI-TOMMY-HILFIGER-HEATER-4-BLACK.html
                > ale na żywo jeszcze ładniejsze, bo mierzyłam i ogladałam, teraz czekam na kurie

> ra i na piewsze dni zimy

Piekne sa te oficerki,ogladalam je zeszlej zimy w sklepie u naszych zachodnich sasiadow,ponad 250€ staly.Powinnas byc zadowolona wink
                • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 16:31
                  dzięki Dziewczyny, to nie są to moje pierwsze buty TH więc wiem , że posłużą mi parę lat, tylko trudno mi się przestawić na wydawanie jak dotychczas mocno zaciskałam pasasmile
                  • duchess85 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 16:50
                    Super są te kozaki smile Za porządnie wykonane i ładne buty warto zapłacić 600 zł, jeśli kogoś na to stać. Niech Ci się dobrze noszą!
                    • akacjax Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 19:16
                      wyglądają na rzetelne, ciekawe do jakiej temperatury będą przydatne
                      szkoda, że nie napisali-np. 30 min na -20 stopniwink
                • domin-ikapa Re: 600 PLN za kozaki 13.09.12, 17:46
                  Ja z kolei kupiłem te www.fashionboutique.pl/tommy-hilfiger-kozaki-tommy-hilfiger-kaylee-6-zima-201112-o_l_105_535.html i powiem Wam, że są obłędne. Można je nosić z wyciągnięta skarpetą i zwiniętą, są naprawdę obłędne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • virgaaurea Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 19:47
                fajne, moim zdaniem udany zakup;
                baaaardzo dobry stosunek jakosc + estetyka / cena
                • anyx27 Jak rozmiarówka? 01.09.12, 20:15
                  Noszę 38 zazwyczaj, jedynie Ecco 39. Chcę kupić kozaki TH, ale nie wiem jak rozmiarówka, bo jedyne buty TH mam sandały na koturnach w rozm. 39. Możecie napisać jak wypada?
                  • nelamela Re: Jak rozmiarówka? 01.09.12, 20:31
                    Ja mam 39 i mam koturny TH.I wydaje mi sie że rozmiarówka jest standardowa.Ja mam pytanie odnośnie grubości w łydce w tych kozakach.A swoja drogą buty suuper-udany zakup smile.
                    • kitkat22 Re: Jak rozmiarówka? 01.09.12, 20:36
                      Buty mierzyłam w salonie w ubiegłym roku, były dobre nawet na legginsy, łydke mam szczupłą, nigdy no prawie nie mam problemu, raz tylko kupiłamśliczne lakierowane kozaki we Włoszech były na styk, myślałam , że sie rozejdą , łydka wchodzi, ale strasznie mi ciasno, pewnie dlatego miały baardzo okazyjną cenęwink
                  • kitkat22 Re: Jak rozmiarówka? 01.09.12, 20:31
                    noszę 39 ale z TH kupuję 40, na jości nigdy się nie zawiodłamwink
              • atteilow Re: 600 PLN za kozaki 02.09.12, 18:51
                Ładne klasyczne, dużo takich fasonów jest w sklepach, zauważyłam jednak brak ocieplenia, a cenę uważam za przesadzoną. Ciekawi mnie czy przy naszych ostrych mrozach w ostatnich latach nie zmarzniesz.
                • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 03.09.12, 08:56
                  >Ładne klasyczne, dużo takich fasonów jest w sklepach, zauważyłam jednak brak oc
                  > ieplenia, a cenę uważam za przesadzoną. Ciekawi mnie czy przy naszych ostrych
                  > mrozach w ostatnich latach nie zmarzniesz.
                  Na mrozy mam inne, bardzo ciepłe butki
              • lilyrush Re: 600 PLN za kozaki 14.09.12, 13:42
                no i jakieś 50% ceny nawet po przecenie zapłaciłaś za to,że one sie nazywają TH
                takie same w takiej samej jakości bez tej metki, zwłaszcza PL kupiłabyś spokojnie taniej.

to tak w temacie oszczedzania
    • klubgogo Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 20:34
      600 nie wydałabym, ale w ramach terapii wydam na botki 349 big_grin utwierdziłyście mnie, że są warte, a też się wahałam, bo co mi po gównie z ccc na jeden sezon.
      • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 01.09.12, 20:37
        tak kup sobie i przyłącz sie do grupy wsparciawink
        • b-b1 Re: 600 PLN za kozaki 02.09.12, 13:00
          Dałabym bez mrugnięcia okiem-jeśli cena odpowiada jakości. Mam niewiele butów-ale są dobre jakościowo.
          Zakupiłam w tamtym roku z Fly londona w podobnej cenie i pochodzę w nich jeszcze kilka sezonów. Hilfigera mam torbę-dobra skóra, dbałość o szczegóły-estetyczna-więc buty podejrzewam, będą równie dobre jakościowo-kupiłabymsmile
    • madziulka1982 Re: 600 PLN za kozaki 02.09.12, 19:13
      jezeli CIe stac i jestes pewna ze producent w razie czego przyjmie i uwzgledni ich reklamacje to kup. Ale najpierw poczytaj na forach jak firma sie zachowuje odnosnie reklamacji.
      • daff_odil Re: 600 PLN za kozaki 03.09.12, 06:51
        no nie wiem, mamy dochód 11 k a mnie byłoby żal 600 zł
        400 bym dała
    • goere Re: 600 PLN za kozaki 03.09.12, 13:05
      Oj, na pewno bym kupiła, ale bez szans, że cholewki będą wystarczająco szerokie sad
    • ala.balakowa Re: 600 PLN za kozaki 03.09.12, 14:12
      Uważam, że za dobre, jakościowe buty warto zapłacić nieco więcej i mieć świadomość tego, że wykonane są one z najlepszych materiałów, gwarantujących wygodę i oczywiście wygląd. No chyba, że taki zakup może poważnie naruszyć budżet domowy.
    • asfo Re: 600 PLN za kozaki 03.09.12, 17:54
      No niestety - za porządne buty trzeba zapłacić 400 - 600 zł i nic się na to nie poradzi. Jeśli nie masz w szafie 4 par innych kozaków i nie będziesz z powodu tego zakupu jeść ziemniaków z cebulą przez dwa miesiące to kup.
    • pindzia.lindzia Re: 600 PLN za kozaki 14.09.12, 01:52
      Coś mi link nie działa, ale jeśli to te www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/KOZAKI-TOMMY-HILFIGER-HEATER-8-NAVY-SUEDE-839.html to kupuj! Matko jedyna, sama bym kupiła.

Mam dylemat Dziewczyny (bo faceci to nad butami nie dumają, ot co wink
      To będzie już 5 sezon dla moich butów zimowych i poważnie rozważam kupno nowych. Te stare są trochę za duże (nie chciało mi się ich wymieniać, byłam wtedy poważnie chora) i boje się, że suwak nie wytrzyma, bo zawsze spodnie wciskam do środka (w ten sposób moje poprzednie buty skończyły żywot). Teraz to taki ryzyk-fizyk: albo kupić teraz korzystając z końcówek przedsezonowych, albo nie i modlić się, żeby stare wytrzymały jeszcze jeden sezon.
      • anyx27 Re: 600 PLN za kozaki 14.09.12, 10:58
        Ja kupiłam te TH:

www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/KOZAKI-TOMMY-HILFIGER-MIMMI-3A-BLACK.html
        Tańsze, ale na żywo też są obłędne smile
        • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 14.09.12, 13:36
          bardzo ładnesmile
      • kitkat22 Re: 600 PLN za kozaki 14.09.12, 13:34
        W zamszowe bym nie wchodziłasmile, ale to Twoja decyzja
    • abiega Re: 600 PLN za kozaki 15.09.12, 21:39
      a ja kupiłam za 1000 na wyprzdedazy POLLINI i tez jestem happy wink
      I nikt mi nie powie ze buty za 2 tys mozna zastapic tanimi.
      Nigdy nie sa tak super wyprofilowane, jakosc skóry, ciecie itd
      • akacjax 1000 PLN za kozaki 16.09.12, 09:08
        Jeżeli Cię stać...no problem.
        Ale oszczędnością to nie jest. A to takie forum.....

Ile sezonów wytrzymają? Nie będą się zużywać? No tak..czasem prawie wyłącznie przemieszcza się autem i chodzi po oczyszczonym ze śniegu bez chemii chodniku. To wydłuża żywotność każdego buta.
      • alpepe Re: 600 PLN za kozaki 16.09.12, 10:13
        ja tam o wytrzymałości Pollini to same złe rzeczy czytałam akurat, ale jeśli uważasz inaczej, to ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka