Dodaj do ulubionych

emax plus w ramach izzykonta

30.01.13, 14:26
Pytanie dla klientów mBanku.
Czy możliwe jest utworzenie rachunku oszczędnościowego w ramach izzyKonta?
Przed laty otworzyliśmy tam z mężem rachunek i w pakiecie od razu były: ekonto, emax i emax plus, a w grudniu otworzyliśmy 13-latkowi izzyKonto, a tu tylko 1 rachunek, leciutko oprocentowany i żadnej możliwości otwarcia emax plus w ramach serwisu internetowego. Wiele tam nie ma, ale niech się uczy, że można odkładać na rachunek oszczędnościowy.

Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • nvv Re: emax plus w ramach izzykonta 30.01.13, 14:44
      Głowy nie daje, ale nie widzę powodu dlaczego miałoby się nie dać, natomiast zakładać konta eMax+ można też bez dzwonienia na infolinie, poprzez:
      www.mbank.pl/oszczednosci/konto-oszczednosciowe/emax-plus/
      • mama_dorota Re: emax plus w ramach izzykonta 30.01.13, 16:47
        Bardzo dziękuję. Nie wiedziałam, że tak można. Niestety, po złożeniu wniosku okazało się, że oferta jest dostępna tylko dla osób pełnoletnich.
        • milka_jogurtowa Re: emax plus w ramach izzykonta 30.01.13, 18:21
          Mała strata. Mbank wlasnie obnizyl oprocentowanie emax, i co chwile zreszta to robia. Jak sie zagalopuja za chwile to sie okaze ze emax nizej oprocentoway niz ekonto.
          • mama_dorota Re: emax plus w ramach izzykonta 30.01.13, 18:53
            Zgadza się poniekąd, choć niżej niż ekonto się już nie da. Wybrałam mu izzykonto, bo tam nie ma żadnych opłat bez względu na to, czy się karty debetowej używa czy nie.
            • milka_jogurtowa Re: emax plus w ramach izzykonta 31.01.13, 18:46
              mama_dorota napisała:

> Zgadza się poniekąd, choć niżej niż ekonto się już nie da. Wybrałam mu izzykont
              > o, bo tam nie ma żadnych opłat bez względu na to, czy się karty debetowej używa
              > czy nie

Zartowalam, oczywiscie ze sie nie da, no chyba ze wprowadza ujemne oprocentowanie. Mam juz dosyc ich zagrywek z potajemnym zmienianiem regulaminu co tydzien, gdzie malusienkimi kroczkami cos dopisuja na niekorzysc klienta.
              Chyba dla dziecka to nie jest najlepszy wzor, uczyc sie oszczedzania wlasnie w takim nierzetelnym banku- patrz na przyklad afera z kredytami hipotecznymi w CHF.
          • nvv Re: emax plus w ramach izzykonta 30.01.13, 19:00
            Milkuś, prawda, ale tak na boku: stopy procentowe odgórne spadają, więc wszystkie banki zetną wkrótce oprocentowania depozytów (-:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka