zgloska 01.11.05, 21:29 Witam wszystkich oszczędnych. Mam pytanie, który proszek kupujecie i jaki płyn do płukania? Co najlepiej spiera uporczywe plamy, nie niszczy ubrań i jest wydajne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna62 Re: Pranie 01.11.05, 21:50 Ja zawsze byłam wierna Persilowi, ale ostatnio postanowiłam wypróbowac cos innego i kupiłam REX-a i jestem bardzo zadowolona z niego, nie widze specjalnej różnicy, zwłaszcze ze Persil za tą cenę wcale tak obłędnie nie pachniał!! jak kupowałam Persil w żelu to owszem pachniał ładnie i intensywnie. A co do płynu do płukania to będąc ostatnio w Lidlu kupiłam płyn do prania Lel w opakowaniu 4L w cenie 3,99!!! pachnie ślicznie tylko niestety po wyschnięciu nie tak bardzo intensywnie jak np Lenor, ale ja za tą cenę jestem bardzo zadowolona.W sumie za 20zł mam proszek 4,5kg i 4L płynu! Justyna Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Pranie 02.11.05, 20:17 Kupuję tylko amwayowski. Jest super wydajny i pranie dobrze doprane. Odpowiedz Link
gabrysia_s Re: Pranie 02.11.05, 21:25 Super wydajny, tzn na ile wystarcza Ci opakowanie? Już kilka razy chciałam kupić, ale mi ciągle pieniędzy szkoda. Odpowiedz Link
cesarus Re: Pranie 02.11.05, 21:47 ja też używam amwaya. starcza mi na około 50 prań. zależy jak są brudne ubrania. Do tego odplamiacz i żadna plama nam nie straszna ania Odpowiedz Link
delll Re: Pranie 05.11.05, 13:51 Próbowałam tego Amwaya kupić w necie, bo nie mam pod ręką żadnego dystrybutora, ale na ich stronie nie ma cen. To jak mam zamawiać ? W ciemno ? Awłaszcza, że podobno są to drogie produkty. Czy to prawda, że wystarcza łyżka proszku na pralkę ? czy to może chwyt marketingowy ? Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Pranie 05.11.05, 14:19 Cena może wysoka, bo musisz zapłacacić zaraz, ale jest to opłacalne. Wychodzi taniej, niż pranie innym proszkiem. 1 łyżka proszku naprawdę wystarcza na pranie, piorę tak juz od 9 lat, to nie jest chwyt reklamowy. Jeśli wejdziesz w necie w ich stronę to podadzą ci dystrybutora u którego możesz to kupić. Powodzenia. Odpowiedz Link
gabrysia_s Re: Pranie 05.11.05, 18:04 A skąd jesteś? Ja mam dystrybutora w Katowicach. Poza tym na stronie są ceny. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Pranie 05.11.05, 13:25 Mnie starcza na 10 miesięcy(2 dorosłe osoby). Ale to, na ile ci wystarczy zależy jak często pierzesz. Oczywiście do odplamiania używam tylko odplamiacza amwaya. Tylko ten sie u mnie sprawdza. Wydatek na proszek jest może duży, ale jak policzysz ile wydajesz na taką samą ilość prań innego proszku, to dojdziesz do wniosku, że się opłaca. Teraz są też mniejsze opakowania, możesz więc kupić mniejszy na próbę i przekonać się. Odpowiedz Link
delll Re: Pranie 06.11.05, 08:51 Jestem gotowa nawet zaryzykować i kupić większe opakowanie. Tylko chciałabym mniej więcej wiedzieć, na jaki wydatek mam się przygotować. Czy mają tez jakiś płyn do płukania ? Odpowiedz Link
delll Re: Pranie 06.11.05, 08:52 Acha, no i niestety jestem z pomorskiego ( Chojnice). W moim mieście jakos nie natknęłam się nigdy na Amway. Odpowiedz Link
gabrysia_s Re: Pranie 06.11.05, 10:08 Tu masz link do cennika: www.amway.pl/ Musisz wejść na stronę główną, potem w produkty i cennik (po prawej stronie). Odpowiedz Link
vernalis1 Re: Pranie 11.11.05, 11:03 To którego proszku dokładnie tej firmy uzywacie?? jest ich tam kilka, a ja nigdy ich nie uzywałam,więc nie wiem który jest przez was sprawdzony? POZDR Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Pranie 11.11.05, 11:42 Ja używam SA8 Premium i do tego LOC. Czasem do białego prania dodaję wybielacz do wszystkich tkanin. Pranie jest naprawdę doprane. Odpowiedz Link