trzydziestoletnia 08.11.06, 11:42 Dziewczyny, co robicie z selera naciowego? Juz mam pomrozony, ale jeszcze mi zostalo, jakies pomysly? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Seler naciowy? 08.11.06, 13:11 dodaję do sałatek - innego zastosowania nie znam, ale chętnie poznam tuńczyk z puszki kukurydza gotowany ryż (nie za dużo) i do tego pokrojony w plasterki seler ciut majonezu z łyżką smietany /jogurtu/ pieprz, sól niektórzy przygotowują surowe/świeże warzywa na przekąski pokrojone w paseczki seler naciowy, marchewka, ogórek świeży, papryka i do tego dipy/sosy o różnych smakach do 'maczania' na upartego można tez dodać do zupy lub sosu dla smaku i wyglądu Odpowiedz Link
madzia1708 Re: Seler naciowy? 09.11.06, 14:47 ja robię salatkę z selera naciowego, paluszków krabowych, majonezu, przyprawiam ją tylko sokiem z cytryny i pieprzem ) jest bardzo smaczna > na upartego można tez dodać do zupy lub sosu dla smaku i wyglądu > dlaczego na upartego? ja dodaję do zup i sosów własnie, włoowina duszona z selerem naciowym i jabłuszkiem to jedno z moich ulubionych dań ) Odpowiedz Link