alba.alba 07.05.08, 22:05 Polecam ciekawy wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=79219447&a=79219447 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 08:53 no i...? Rownie dobrze mozna by porownac ile za swoja pensje moze kupic chleba czy paliwa Niemiec, Anglik czy Szwed ? I co ? I guzik, nasze pensje maja sie nijak do calej Europy. Widze,ze ciebie bardzo boli, jak ktos kto wypowiada sie na tym forum kupuje sobie oryginalne perfumy....szkoda, ze nie pomyslalas, ze: *taka osoba iles czasu odklada na to by je miec *kupuje je na strefie wolnoclowej *kupuje je w sklepie fabrycznym producenta -a jak wiadomo te ceny sa duuuuuzo nizsze. Podam Ci przyklad : Light blue 100ml w sephorze jakies 325zl, na strefie i po rabacie jaki mam w Baltonie (15%) kosztowalo mnie 215zl. Boss 50ml - w sephorze nie pamietam dokladnie strzelam, ze ok.200- 250zl, ja go mam ze sklepu fabrycznego za ca.30€. Odpowiedz Link
aurinko Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 11:05 Iberio, alba.alba namawia w tamtym wątku właśnie do kupowania na allegro czy przez znajomych za granicą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=79219447&a=79272759 Szybko wpadła na ten pomysł, heh Odpowiedz Link
iberia.pl Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 11:10 aurinko napisała: > Iberio, alba.alba namawia w tamtym wątku właśnie do kupowania na allegro z tym allgero to bym jednak uwazala na podrobki...ja sie nie nacielam, ale znam takie osoby, ktore kupowaly niby u powaznego sprzedajacego a mimo to... Odpowiedz Link
aurinko Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 14:25 Z Allegro to prawda, ja na Allegro np. perfum nie kupię nawet u osoby z pozytywnymi komentarzami, bo już widziałam same pozytywy za sprzedaż ewidentnej podróby (myślę, że kupujący albo rzeczywiście nie wiedzieli, że kupili podróbę albo woleli nie ryzykować odwetowego negatywa). Odpowiedz Link
serendepity Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 12:52 Mi byloby szkoda wydawac pieniedzy na taki krem nawet z angielskiej pensji. Odpowiedz Link
agatka_s Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 12:56 ku pokrzepieniu serc, ze nie tylko kosmetyki sa w Polsce drozsze.... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5190103.html Nic tylko sie oflagowac !!!! (albo cieszyc sie ze nie mieszkamy w Czechach, to juz zalezy od tego czy ktos widzi pol szklanki pustej czy pol pelnej...) Odpowiedz Link
serendepity Re: do Diożystek i nie tylko ??? 08.05.08, 18:10 Nie wspominaja nic o Malcie, a tam ceny samochodow sa bardzo wysokie. Odpowiedz Link
aska90 Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 09:14 Wprawdzie nie rozumiem twojej akcji, ale zaczynam podziwiać konsekwencję i ośli upór. Tyle że osoba tak świetnie wykształcona jak ty, powinna już znać podstawy polskiego i trzymać jakiś poziom. Skoro DioR, to DioRZystek. Odpowiedz Link
jop Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 09:27 E, wykształcona? Ta świetnie wykształcona osoba musi pracować za pensję będącą równowartością wynagrodzenia kasjera z Biedronki? Odpowiedz Link
aska90 Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 09:37 Wykształcenie alby oceniam li tylko na podstawie jej postów. A nich wynika, że taki Miodek, Bralczyk czy Markowski [żeby pozostać w kręgu tematycznym DioR -> DioRzystka] to co najwyżej podstawówkę skończył. Odpowiedz Link
advancia Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 10:40 Kocham posty alby, normalnie chyba jej fanklub założę ) Co prawda ostatnio się wyłamałam i kupiłam sobie krem Ziai, więc mnie pewnie z klubu Diorzystek wyrzucą... A tak na marginesie - szczerze polecam krem Ziai z serii Calma HLC www.ziaja.pl/offer/pl/kosmetyki_1/twarz/kremy_2/prod:krem_nawilzajacy_1 Dostałam koszmarnego uczulenia i ten krem mi po prostu wyleczył cerę. Jest po prostu genialny! Na inne Ziaje mam uczulenie, ten działa wprost niesamowicie. Odpowiedz Link
jop Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 10:43 >A tak na marginesie - szczerze polecam krem Ziai z serii Calma HLC Tak, żel do mycia twarzy z tej serii też jest fantastyczny - bardzo delikatny i łagodzący, a równocześnie dobrze myje, ma się po nim takie uczucie świeżości. Odpowiedz Link
beatrix_75 do Advancii 08.05.08, 12:25 dzieki za ten link ..musze wypróbowac ,bo tez mam podrazniona skóre co do Alby - mnie juz to przestało bawic po prostu ,więc nie komentuje juz jej watków . Odpowiedz Link
advancia Re: do Advancii 08.05.08, 12:43 Spróbuj koniecznie kosmetyków z tej serii, bo dla mojej cery to prawdziwe ukojenie. Wiesz, ja przez całe życie uważałam, że mam cerę mieszaną i nie wolno mi używać kosmetyków, które są do cery suchej. Okazało się, że nie miałam racji, bo choć Calma HLC to seria dla cery suchej i wrażliwej, to wcale się po niej nie świecę, cera odzyskała zdrowy kolor. Efekty mnie po prostu oszołomiły (pozytywnie). Nie wiem tylko jak dlugo można stosować ten krem, zaczęłam drugi słoiczek. Odpowiedz Link
vvrotka Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 16:06 Alba.alba weź no moze napisz pare listów do polityków jak ich bedziesz nękać jak to forum, to może coś się zmieni.... uparta ejsteś a to przydatna cecha Odpowiedz Link
advancia Re: do Diożystek i nie tylko 08.05.08, 17:23 Kariera w samoobronie jak malowanie. )) W związku z aresztowaniami w szeregach partii, mają tam teraz kilka wakatów... Odpowiedz Link