Dodaj do ulubionych

Nocleg w Baska Voda

16.07.12, 18:18
Witam :)
Wybieram sie 26 lipca z rodziną na wakacje do Chorwacji, do miejscowości Baska Voda. Od jakiegoś czasu szukałem różnych kwater, jednak nie udało mi się nic znaleźć. Czy ktoś był w Basce i mógłby mi podać namiar na niedrogie noclegi? Nocleg dla 4 osób. Zalezy mi aby było blisko do morza. Bardzo proszę o odpowiedź - będę bardzo wdzięczny :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Nocleg w Baska Voda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.13, 02:45
      dziś wrócilam z Baski jedź niczym się nie przejmój byliśmu w ciemno w 6 osób bez problemów znajdzjdziesz kwaterę, zbijaj cenę my daliśmy 80 E za 6 osób polecam przy drodze w Baście villa Popić fajny szef (żółty budynej) bez problemów kwater ile chcesz nie rezerój wcześniej
      • Gość: Radek Re: Nocleg w Baska Voda IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.13, 14:25
        Witam ja mam takie pytanie gdzie dokładnie jest ta villa popić bo widzę że cena jak najbardziej do przyjęcia i czy warto jechać w ciemno czy raczej coś rezerwować przez Internet proszę o odp pod adres radekdbb@vp.pl dziękuje
        • Gość: gość Re: Nocleg w Baska Voda IP: *.dynamic.mm.pl 01.08.13, 22:30

zdecydowanie w ciemno:-) Byłam dwa tyg temu w Baśce Vodzie i naprawdę było wiele wolnych kwater, spokojnie można coś wybrać
      • benek1962 Re: Nocleg w Baska Voda 27.08.13, 12:51
        Proszę o kontakt do pana Popovica w Baska Voda, ja równiez słyszłem pozytywne opinnie o noclegu w jego chacie. Bardzo prosze o pomoc. Adres , telefon, mail :)
    • Gość: ANNA Baska Voda Villa Popic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 12:47
      Moi drodzy, Pan Popic możne kiedyś był bardzo miły i uprzejmy i brał przyzwoite stawki za pokoje ale teraz rzecz wygląd zupelnie inaczej. Wróciliśmy z Chorwacji 13.08 tego (w środę) mieliśmy te nieprzyjemność mieszkać u pana Popicia. To co mogę o niem powiedzieć to dwa proste słowa: Ham i prostak - zdarł z nas po 120 euro za osobę to samo od innych Polaków obecnych w obiekcie jak i Czechow. Był strasznie niemiły w innych pokojach dochodziło do kłótni. U nas zjawił się podczas śniadania bez dzień dobry/ witam z tekstem: Polak kasa, dawaj kase, kasa, kasa, kasa teraz Dawaj Polak. Do standardu pokoi można wiele sobie życzyć bo cena 120 euro za brak ręczników, pościeli (poszewek), papieru toaletowego i zimna wodę od 18 jest zupelnie nieadekwatna. NIEPOLECAM
    • Gość: Anna VILLA POPIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 12:52
      Moi drodzy, Pan Popic możne kiedyś był bardzo miły i uprzejmy i brał przyzwoite stawki za pokoje ale teraz rzecz wygląd zupelnie inaczej. Wróciliśmy z Chorwacji 13.08 tego (w środę) mieliśmy te nieprzyjemność mieszkać u pana Popicia. To co mogę o niem powiedzieć to dwa proste słowa: Cham i prostak - zdarł z nas po 120 euro za osobę to samo od innych Polaków obecnych w obiekcie jak i Czechow. Był strasznie niemiły w innych pokojach dochodziło do kłótni. U nas zjawił się podczas śniadania bez dzień dobry/ witam z tekstem: Polak kasa, dawaj kase, kasa, kasa, kasa teraz Dawaj Polak. Do standardu pokoi można wiele sobie życzyć bo cena 120 euro za brak ręczników, pościeli (poszewek), papieru toaletowego i zimna wodę od 18 jest zupelnie nieadekwatna. NIEPOLECAM
      • jolaniebieska Re: VILLA POPIC 14.08.14, 19:07
        120 euro za osobę to chyba za tydzień, bo na pewno nie za dzień ???

_ _
        spawanie kraków lub ślusarz kraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka