Dodaj do ulubionych

Vacansoleil domki BASENY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 18:55
Witam serdenie pierwszy raz z rodziną wybieramy sie z tą fimą na urlop szukam ofert lastminet

jedziemy z 5latkiem więc wchodzi tylko basen i basen i plaża nie byłem nigdzie na takiej wyprawie więc szukam opini gdzie są duże baseny w cenie campingu
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Vacansoleil domki BASENY IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 19:20
      W zeszłym roku byłam z Vacansoleil tyle,że pod namiotami na kempingu Lanterna, 2 lata temu na kempingu Bivillage. Zdecydowanie bardziej polecam Bivillage- fajniejsze baseny i plaża. Na Lanternie albo schodzi się po schodach ( ponad 100) albo asfaltem w dół ( najbliższe wejścia od namiotów). Porównując plaże też ładniejsza na Bivillage. Łazienki na obu b.czyste. Polecam również kempingTerme Catez w Słowenii- dzieci zachwycone- mnóstwo basenów, ale brak morza. Mimo tego warto zajechać na parę nocy.
      • Gość: gość Re: Vacansoleil domki BASENY IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 15:47
        Na Lanternie sa ladniejsze baseny dla dzieci - w mojej ocenie bezpieczniejsza zjeżdzalnia no i bezpłatne animacje,takie dwa domki zabaw z mnóstwem klocków i gier (zaraz przy basenie dla dzieci). Jednak z tymi schodami to racja trzeba sie nachodzić choc moim dzieciom to wogóle nie przeszkadzało.
      • Gość: Renattta Re: Vacansoleil domki BASENY IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.14, 14:40
        Zdania są więc podzielone, bo również byłam na obu kempingach i zdecydowanie bardziej polecam Lanternę. Baseny są rewelacyjne- jest jacuzzi i kapiel solankowa, oprócz tego urokliwy basen tylko dla dzieci. Sam kemping jest ciekawszy niż Bivillage, praktycznie położony w starym sosnowym lesie, niestety w Bivillage tam tego nie ma i beznadziejnie ustawione namioty "face to face"., co jest krępujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka