Gość: Adam IP: 195.187.141.* 27.08.04, 10:24 Mam pytanie czy ktoś może się orientuje czy jest w Mostarze jakaś stacja paliw INA lub inna i jakie są tam ceny paliw. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: Tankowanie w Mostarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:40 czy w samym Mostarze to nie wiem, ale jak jechałam z Makarskiej do Mostaru, to widziałam INA mniej więcej w połowie drogi między granicą chorwacką- herzegowińska a Mostarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Tankowanie w Mostarze IP: *.um.krakow.pl 27.08.04, 13:31 Mostar to całkiem spore miasto, jakiejś kilkadziesiąt tysięcy ludzi. I co myślisz, że obejdą sie bez stacji benzynowej? A może tam jeżdżą tylko na osłach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Tankowanie w Mostarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:52 :)))) to całkiem cywilizowane miasto, nawet ubrani chodzą i sklepy mają, :))) co On myśli, że skoro to prawie Bałkany to tylko pustynia i arbowie na osiołkach, chłopie rozumu trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Tankowanie w Mostarze IP: 62.3.165.* 29.08.04, 08:09 Dokładnie tak ! A tak na marginesie to Bośnia momentami wydaje się bardziej rozwinięta od Chorwacji. Sieć stacji benzynowych jest dwa lub trzy razy gęstsza niż Chorwacji a tylu nowych domów i budowanych fabryk, sklepów nie zobaczysz nawet w Polsce. Tylko napięcia etniczne nadal są żywe, niestety. Odbudowany, zabytkowy most w Mostarze nadal dzieli a nie łączy. Odpowiedz Link Zgłoś