dino63 02.04.05, 17:54 Chciałbym tegoroczny urlop spędzić w miejscowości Podgora. Proszę o opinie na temat tego miejsca i adresy sprawdzonych apartamentów. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:01 Byłem w ubiegłym roku pod koniec lipca i apartament znalazłem na miejscu bez problemu. Małe miasteczko, niezła baza wypadowa.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Podgora IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 02.04.05, 23:19 Chłopie poczytaj forum z zeszłego roku a będziesz wszystko wiedział, byłem w Podgorze koniec czerwca2004r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 16:56 Podgora to naprawdę dobry wybór, byłam tam w zeszłym roku, bez problemu znajdziesz kwaterkę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimosik Re: Podgora IP: *.37.11.vie.surfer.at 10.04.05, 20:31 > Podgora to naprawdę dobry wybór, byłam tam w zeszłym roku, bez problemu > znajdziesz kwaterkę, Ale miejsca na plazy po 9-tej nienajdiosz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Podgora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:39 Byłam co prawda pod koniec sierpnia ale wolnego miejsca na plaży to o żadnej porze nie brakowało.Pierwszego dnia po przyjeździe na miejce już o 9.30 wystartowałam na plażę w celu rezerwacji miejsc i ku mojemu zaskoczeniu na plaży byłam sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Podgora IP: *.KSZ.K.pl 06.05.05, 22:21 Super wybór - plaże polecam nie tą miejską ale na prawo od mariny znacznie mniej ludzi i zaciszne piękne zatoczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Podgora IP: 213.17.171.* 09.05.05, 15:46 Też uważam, ze wybóra bardzo dobry. Co prawda ja byłam w Tucepi, ale jeździliśmy do Podgory. Spokojna, urocza miejscowość. Tucepi trochę większe i też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś