Dodaj do ulubionych

Chorwacja- gdzie na Korculi?

18.01.06, 10:52
Czy ktoś poleca może wypoczynek na Korculi? Szczególnie interesuje mnie
miejsce z małymi dziećmi :) Czy warto jechać do Lumbardy? A jeżeli nie tam
to może znacie inne miejsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbynek Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? IP: *.plock.mm.pl 18.01.06, 14:02
      a czy koniecznie musi być Korcula.Ja uważam ,że lepszym miejscem jest Orebic,
      skąd na Korculę można się popłynąc co godzin za 1o kun.
      • aja01 Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? 18.01.06, 14:09
        Witam!
        Byłam w Orebicu 5 lat temu.Zrobilismy 1 dniowy wypad na Korculę ale udało nam
        się tylko zwiedzić samą Korcule.Szukam 2 pokojowego apartamentu na południu
        Chorwacji dla 4 osób.Niestety nie udało mi się takiego zanleżć w
        Orebicu...znalazłam za to 2 oferty na Korculę.
    • Gość: sava Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? IP: 156.17.79.* 18.01.06, 14:13
      Korczula jest piekna!! Bylam w Vela Luce w hotelu Adria. Polecam. Hotel oddalony
      3 km od Vela Luki. Plaza betonowa i plaza z piaskiem gruboziarnistym. Basen
      kryty i odkryty. Pieknie polozony hotel. Jedzenie super!!Bylam dwa tygodnie
      wrocilam bardzo, bardzo zadowolona.Cisza i spokoj. Do Vela Luki idzie sie
      brzegiem morza, bardzo ladna drozka., okolo 30 min.Przy hotelu brak
      jezowcow.Jeszcze raz polecam!
      Plynelismy promem ze Splitu okolo 2godz. i 30 min.Sama radosc i przyjemnosc.
      • Gość: ma_ruda Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? IP: *.devs.futuro.pl 18.01.06, 15:38
        ja bylam dwa razy na Korculi. pierwszy raz w miejscowosci Bran - boshe, cisza,
        spokoj, 2 sklepy, 2 knajpy i caly hotel tylko dla naszej wycieczki (3 lata temu
        Trada tam jezdzila, teraz juz chyba nie). we wrzesniu zeszlego roku bylismy w
        Lumbardzie (ze wzgl na centrum nurkowe) - juz troche inaczej, wiecej ludzi ale
        i tak super. w Vela luce bylam tylko na przystani promowej i to miejsce mi sie
        nie spodobalo. kawalek za lumbarda jest spora piaszczysta plaza - w sam raz dla
        dzieci, ale najlatwiej sie do niej dostac autem :)
      • Gość: bolo Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 12:20
        ten hotel to pomyłka, no i po południu cały tonie w ciemiu
        • piotrwoo Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? 02.04.06, 00:07
          Odradzasz hotel Adria ?
          Kiedy tam byłeś ?
          Od której po południu był cień ?
          W całym hotelu ?
    • Gość: masz Re: Chorwacja- gdzie na Korculi? IP: *.kat.3s.pl 02.04.06, 17:50
      bylam 2 lata temu i absolutnym hitem okazala sia Kneza 9-10 km od miasteczka
      Korcula. Spokoj , ciche zatoczki a wieczorem w 5-6 min autem juz bylo sie na
      parkingu w korculi . goraco polecam adresow mnostwo na stronach internetowych
      np. www. korcula.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka