biealka 27.06.06, 11:10 Czy możecie poradzić cos odnośnie noclegów w Plitwicach? Może ktoś ma jakieś zeszłoroczne kontakty do prywatnych kwater, bo hotele mają tak kosmiczne ceny, że się nogą przeżegnałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Noclegi w Plitwicach 27.06.06, 11:28 Ja zastanawiałam się nad Campingiem Korana, ale nie mogę nigdzie potwierdzić informacji,czy posiadają tam bungalowy czy tylko miejsca na namioty. Również chętnie bym się dowiedziała, czy na kwaterach w okolicy można bez problemu nocować tylko jedną noc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: Noclegi w Plitwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:08 A co tu potwierdzać toż widać gołym okiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz Re: Noclegi w Plitwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:09 Przepraszam, link mi się omsknął www.np-plitvice.com/page.aspx?PageID=116&lan=en Odpowiedz Link Zgłoś
biealka Re: Noclegi w Plitwicach 30.06.06, 14:57 Dzięki wszystkim za pomoc. Zrewanzuję się cennymi namiarami i informacjami po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Noclegi w Plitwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:11 Nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem pokoju w okolicach jezior. W ubiegłym roku zajechaliśmy tam w drodze powrotnej i prawie na każdym domu były informacje o wolnych pokojach. Nocleg w granicach 20 euro (może nie najnowsze meble, ale za to bardzo czysto). POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Noclegi w Plitwicach IP: *.plock.mm.pl 27.06.06, 15:20 Spokojnie apartament za 10-12euro od osoby.Podaję namiary e-mail:goran.vukovic@ka.tel.hr ,tel.385-47-7777-41 Odpowiedz Link Zgłoś