Dodaj do ulubionych

bungalow czy namiot..

IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.07, 12:25
Witam!Po raz pierwszy jadę do Chorwacji w 2-ie osoby do Orebić.Może ktoś był
i nam powie co lepsze,czy namiot czy bungalow(mamy około60 latek).Jak taki
bungalow wygląda w środku,zamówiłem 2 miejsca a tam są 2 sypialnie,mówią że
mogą być jeszcze 2 osoby,czy takie pomieszczenia mają osobne wejscia?To są
bungalowy koło hotelu Komodor.Może ktoś tam był i może nam to opisać.I te
namioty natym terenie czy są bezpieczne!Za każdą odpowiedz z góry dzieki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: bungalow czy namiot.. IP: *.streamcn.pl 27.04.07, 13:06
      Metryka nie ma znaczenia ale to w jaki sposob lubimy sp edzac urlop.
      Bungalowy roznia sie cena i to tez warunkuje wybor. Bungalowy sa 4 0s i maja
      dwie sypialnie pokoj dzienny z czescia kuchenna i lazienke , wejscie jest
      wspolne . Wspanialy pobyt w bungalowach, w namiotach trzeba miec na uwadze ze
      wybieraja je glownie ludzie bardzo mlodzi , a z racji wieku spedzaja czas
      rozrywkowo wiec to moze komus przeszkadzac. Nigdy nie bylam jednak swiadkiem
      chuliganskich zachowan. Jesli mam radzic wybralabym bungalow.
      • pawel27grodzisk Re: bungalow czy namiot.. 27.04.07, 15:07
        Bungalow jest napewno bardziej komfortowy,korzystałem z tego w hiszpanii-w
        chorwacji byłem dwa razy pod namiotem i też jest wporządku dlatego niezależnie
        od wyboru powinno się wam podobać...ale jeżli macie troszkę gotówki to bungalow
        jest lepszy.Pozdro 600.
        • Gość: zbynek Re: bungalow czy namiot.. IP: *.c241.petrotel.pl 27.04.07, 20:49
          a w pobliżu są apartamenty w prywatnej willi - i wychodzi wygodniej i taniej.
          • Gość: pidżi Re: bungalow czy namiot.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:16
            Być może są już zarezerwowane.
    • Gość: JJ Re: bungalow czy namiot.. IP: *.streamcn.pl 27.04.07, 15:54
      Pozwole sobie jeszcze dopowiedziec ze jesli chodzi o wyjazd 2 osob w tej
      konkretnej sytuacji wybralabym pokoj w hotelu , ktory jest tez usytuowany przy
      plazy, cena nie odbiega od ceny bungalowu . Bungalow jest idealny przy 4
      osobach , chociaz dobranie 2par wcale nie musi skutkowac jakimis problemami a
      wrecz odwrotnie towarzysko moze byc bardzo sympatyczne.To wszystko nalezy brac
      pod uwage wybierajac rodzaj wypoczynku.
    • Gość: JJ Re: bungalow czy namiot.. IP: *.streamcn.pl 28.04.07, 08:01
      Zbynek daje rady ktore moga byc pomocne komus kto tam byl i wie o co chodzi.
      Jesli chce pomoc to niech poda konkretny namiar na kwatere. Po pirwsze nie
      wiemy czy ktos jedzie autem czy korzysta z przejazdu zorganizowanego przez
      biuro a po drugie ktos nie chce jechac bez rezerwacji. Pytajacy pisze ze jedzie
      do Chorwacji pierwszy raz wiec nie mozna pisac ze tam sa w poblizu kwatery bo
      ktos pyta o cos konkretnego, albo cos konkretnego trzeba podac.
      • Gość: maciej 508 Re: bungalow czy namiot.. IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 07:48
        Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi!Jeszcze dopowiem,jadę z biura
        podróży,autokarem,mogę jeszcze dopłacić do bungalow,w tej konkretnej sytuacji
        chodzi nam o rozmieszczenie(w środku tego bungalowa)czy to nie jest krępujące
        dla której ze stron?Hotel niestety jest już zajęty!Bardzo wszystkich serdecznie
        pozdrawiam!P.s-jak się przygotować do tak długiej jazdy autokarem(są to nasze
        pierwsze wczasy)
        • Gość: JJ Re: bungalow czy namiot.. IP: *.streamcn.pl 29.04.07, 10:04
          Odpowiem na pytania na e-mail
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka