Dodaj do ulubionych

prom Split-Stari grad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:56
ile orientacyjnie będzie kosztował prom ze splitu do Stari Grad , wyjeżdżam w
najbliższy piątek - 2 osoby dorosłe + 2 dzieci + samochód / jaką walutą można
płacić , czy można płacić kartą ? Proszę o radę , pierwszy raz jadę na
wakacje samochodem .
Obserwuj wątek
    • Gość: ixi Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:14
      www.jadrolinija.hr/
    • Gość: asia Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:24
      Linia Split - Stari Grad
      oraz odwrotnie

Za 1 osobę 5,20
      Samochód (max. wysokość 1.80 m) 35,47
      Samochody kempingowe,
      busy, minibusy,
      oraz samoch.powyżej
      1,80 m wysokości do 5.00 m 65,75
      od 5.01 do 7.00 m 80,00
      powyżej 7.00 m 102,73
      Przyczepa bagażowa do 3.00 m 22,46
      AUTOBUS < 30 siedzeń 156,16
      AUTOBUS >30 siedzeń 260,27
      Motocykle 7,67
      Rowery 5,06

Pozdrówcie Stari Grad odemnie , byłam w zeszłym roku, bardzo mi się podobało :-)
      • Gość: abka@o2.pl Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:34
        bardzo dziękuję za odpowiedź , bardzo przyda nam się ta informacja,
        na pewno pozdrowię od Ciebie Stari Grad , ciekawe czy mnie też się spodoba ,
        życzę udanych wakacji , pozdrawiam /A.
        • Gość: asia Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:41
          Myślę, że bedzie się podobało. Ciekawa jestem jaki hotel wybraliście, a może
          jakiś apartament. Mogę przesłać zdjęcia ze Satrego Gradu na e-maila jak chcesz.
          W tym roku jedziemy do Orebicza na półwyspie Peljesacz. Pozdrawiam asia
          • Gość: abka@o2.pl Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:58
            wybralismy hotel Arkada, rezerwacja z Neckermanna , niestety nie udało mi sie
            nigdzie zarezerwować noclegu po drodze , gdybyś miała jakiś namiar , będę
            wdzięczna / zdjęcia chętnie obejrzę /pozdrawiam /Ania
            • Gość: asia Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:55
              Zdjęcia wyślę na e-maila, natomiast jeżeli chodzi o nocleg to niestety nie
              polecę godnego, ale polecę stronę i forum cro.pl, tam raczej napewno coś
              znajdziesz.
              Ps. Hotel wybraliście moim zdaniem trafnie, byliśmy w nim w zeszłym roku, ja
              byłam bardzo zadowolona, może to nie jest rewelacja trzy gwiazdkowa ale jest
              czysto i ładnie, na dodatek wszytkie niedoskonałości jakie ewentualnie Wam się
              nie spodobają zrękompensuje jedzonko, bo jest pyszne!!! Zaznaczam że jeżeli
              chodzi o jedzenie jestem bardzo wybredna, a tam pasowało mi wszytko.
              Pozdrawiam. asia
        • Gość: asia Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:42
          Jeszcze dodam, ale myślę że wiecie. Ceny promów które podałam sa oczywiście w
          euro. Pa
      • Gość: kk Re: prom Split-Stari grad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:01
        te ceny to chyba w EURO?

w kunach to raczej tutaj: www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1426

Taniej wychodzi prom z Drvenika do Sucuraju.

pzdr
    • guli73 Re: prom Split-Stari grad 03.07.07, 07:48
      Naszykowałbym się raczej na płatność kartą. W ubiegłym roku ani w Splicie ani w
      Starim Gradzie nie chcieli przyjąć euro.
      • boguskaaa Re: prom Split-Stari grad 04.07.07, 12:23
        tydzien temu za prom w Splicie placilam w euro, poza tym w tym samym budynku
        jest kantor, gdyby (nie wiem dlaczego) nie udalo sie zaplacic w tej walucie.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka