krycha79 30.04.08, 14:43 czy ktoś tam był mamy zamiar wykupić wczasy w puenta verudela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jactru Re: chorwacja istria 01.05.08, 09:25 bylem na Istrii dwa razy,objechałęm wyspe dookoła,jest ta pieknie,b.zroznicowane wybrzeże...osobiscie polecam Rabac oraz Porec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: chorwacja istria IP: *.nj.pl 01.05.08, 11:04 Byliśmy na Istrii w Novigradzie.Wspaniałe warunki,czystość morza błękitna flaga ( bomba ),ale nie zaznasz tam atmosfery Chorwacji tak jak na południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: chorwacja istria IP: 87.105.189.* 26.05.08, 15:05 > bylem na Istrii dwa razy,objechałęm wyspe dookoła Nie chce być niegrzeczny, ale Istria to raczej półwysep, a nie wyspa. Chyba, ze się coś zmieniło w ciągu ostatniego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: chorwacja istria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 14:13 właśnie wróciłem ze Splendid Resort w Puli Verudeli- polecam , ale w sezonie może być straszny tłok- półwysep Verudela to jeden wielki ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: chorwacja istria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 07:34 A jak się tam prezentuje plaża? Kamyki, skały czy beton? Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: chorwacja istria 06.05.08, 09:09 znam ten ośrodek,byłem tam na wakacjach z dziećmi.Polecam go -jest tam dosyć gęsto ale jest też dużo atrakcji -mozna pograć w piłkę,kosza,tenisa itp.Są różne knajpki,plaże różnego rodzaju (oprócz piaszczystych) i baseny.Idealne ścieżki nad morzem do joggingu.Dodatkowo jest blisko do Puli-rowerem albo autobusem a Pula to też miejsce warte zwiedzenia (amfiteatr!!)Również niedaleko jest do okolicznych spokojnych miejscowości turystycznych. Ogólnie klimat "wczasowy"Jak szukacie miejsca typu mała wioska rybacka z 1 sklepem i knajpką to z pewnościa nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: chorwacja istria IP: *.crowley.pl 06.05.08, 12:28 plaża - kamienie , skały i beton, to duzy kawalek wybrzeża jest wszystko , ogólnie moim zdaniem trudny dostęp dla słabo pływających. W weekend majowy było sporo małych jeżowców Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Mam problem ze znalezieniem kwatery na krociutki 06.05.08, 15:45 pobyt w Istrii albo okolicach. Chodzi tylko o dwie noce (w polowie lipca) dla 2 doroslych i 11 letnie dziecko. Ma ktos moze jakas sugestie ?? A gdyby tak jechac moze "w ciemno" ?? Ciekawe jakie bylyby szanse na znalezienie czegos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artemizja54 Re: Mam problem ze znalezieniem kwatery na krociu IP: *.adsl.szeptel.net.pl 03.07.08, 16:08 W sezonie Chorwaci bardzo niechętnie wynajmują na 2 noce. Musisz liczyć się z tym, że dopłacisz do kwatery 30% (do3 dni). Naprawdę trudno doradzić, ale chyba musisz jednak jechać w ciemno. No i nie polecam w weekendy, bo zmiana turnusów. Lepiej w niedzielę wieczorem lub w tygodniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: chorwacja istria IP: 195.116.32.* 26.05.08, 12:02 Punta Verudela - piękne miejsce szczerze polecam, byłem w 2006 i w tym roku też będę od 25.06. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: chorwacja istria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:13 Ja od 18 czerwca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: chorwacja istria IP: *.olesno.info.pl 27.05.08, 01:03 My wybieramy się 12.07.Odezwijcie się po powrocie.Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: chorwacja istria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 13:11 Wróciłam z Punty Verudeli. Pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: chorwacja istria IP: *.olesno.info.pl 03.07.08, 19:11 Marianna,napisz proszę,co warto zabrać do Punty Verudeli,czego nie ma na wypowsażeniu w apartamentach,tj /naczynia i inne/.Jaka jest plaza,czy jest od razu głęboko,o której najlepiej przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga04 Re: chorwacja istria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 20:23 Bylem tam w 1998 r.II połowa czerwca ,pamiętam było nieco tloczno.Do zwiedzania Pula i zachowany w miarę dobrz amfiteatr. Odpowiedz Link Zgłoś