Dodaj do ulubionych

hotel Labineca Gradac

IP: *.icpnet.pl 18.06.08, 16:09
chcialabym się zapytać o opinie - czy ktoś był? widział?

będę zobowiązana;
Obserwuj wątek
    • Gość: daniel Re: hotel Labineca Gradac IP: 195.205.209.* 20.06.08, 18:14
      mamy tam zarezerwowany pobyt od 19 lipca :) ..pierwszy raz - takze opiniami sie nie podziele ...ale jak "zgraja" sie terminy nasze to moze sie spotkamy? ..
      p.s. jedziemy autkiem ;)

danbeat@gmail.com
      • Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 26.06.08, 18:48
        my wybieramy się we wrześniu - także po powrocie chętnie
        posłuchałabym waszych wrażeń :)
        • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 26.06.08, 22:24
          Kiedy dokładnie macie pobyt i skąd jedziecie? Ja jadę w terminie 1-13.09 -
          rodzinka 4-osobowa z łódzkiego.
          • Gość: maciek_bialystok Re: hotel Labineca Gradac IP: *.client.duna.pl 15.07.08, 15:00
            Witam. Byłem w tym hotelu z rodziną 9 nocy. Całkiem przyjemnie,
            bezpośrednio z hotelu wyjście na plażę (niestety mała i trzeba
            wcześnie zajmować miejsca. Obsługa w hotelu jest bardzo dobra.
            Jedzenie w miarę, jest go dużo ale nie nastawiajcie się na specjały.
            Jeśli macie wybór to proponuję pokoje położone na niższych piętrach
            ze względu na jedną windę małą i wiecznie zapchaną (dmuchańce
            wszelkiej wielkości). Pokoje czyste ale małe - mieliśmy 2-kę z
            dostawką. Na basen przy hotelu lepiej się nie nastawiać woda jest
            mętna i niezachęcająca. Ale morze, pogoda i przepiękne widoki- tego
            nie brakuje. Polecam wypad promem na Hvar z Drvenika (15 min od
            Gradaca) a i jeszcze jedno jeśli możecie planujcie podróż w środku
            tygodnia - bez korków. Miłego wypoczynku.
            • Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 20:15
              o dzieki!
              fajnie ża takie dobre rzeczy napisałeś bo dziś ostatecznie
              zapłaciłam za wyjazd :)

na basen troche się czaiłam bo boję się że woda w morzu nie będzie
              juz za ciepła - szczególnie dla malucha... może trafie na wodę po
              czyszczeniu :)oby...

my jedziemy dopiero 21 września - więc pewnie tłumów na plaży już
              nie będzie :)

mam pytanie odnośnie promu na Hvar - jaki to wydatek? i czy autem
              jechać? i w jakieś konkretne miejsce - skoro byłeś możesz polecić :))

aha - i co z tymi leżakami na plaży - faktycznie 2 euro za godzine??
              bo jak dziś to zobaczyłam to myslałam że padne z wrażenia :(((
              • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 14.09.08, 22:46
                My już pobyt mamy za sobą. Pogoda była rewelacyjna, natomiast podczas powrotu
                koszmarna. Lało przez 3/4 Chorwacji i jeszcze trochę na Węgrzech. Byliśmy w
                Dubrowniku, na górze Św. Jura i na Korczuli, a wracając zwiedziliśmy jeszcze
                Trogir. Tłumów na plaży i basenie nie było, jedzenie faktycznie mogłoby być
                bardziej urozmaicone jak dla mnie (mój mąż natomiast nie narzekał). Proponuję
                niższe piętro, ponieważ jedna winda co jakiś czas nawalała. Miejscowość
                generalnie spokojna, a widoki rewelacyjne. Życzę miłego pobytu!!!
            • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 21.07.08, 13:30
              Ja mam jeszcze pytanie odnośnie plaży i morza - czy konieczne są buty ochronne i
              jaka jest powierzchnia? Orientujesz się może jak z pokojami w budynkach bocznych
              i ile tam jest pięter?
              • Gość: karo Re: hotel Labineca Gradac IP: *.pke.pl 22.07.08, 06:55
                Leżaki na plaży są w cenie 25 kun za dzień, buty do wody konieczne ,
                bo jest dużo jeżowców i nieprzyjemnych kamieni, hotel ładnie
                położony, blisko do plaży i miasteczka, pokoje małe jeśli ktoś ma
                jeszcze dostawkę to jest ciasno, łazienki też malutkie,ale czysto.
                y byliśmy na wycieczce na Korczuli, piękne miasto, cena od osoby z
                Gradaca to 200 kun.Ogółnie wspaniale połóżone miasteczko i piękne
                widoki z hotelowych pokoi i tarasów.
                • Gość: asik Re: hotel Labineca Gradac IP: 80.53.12.* 22.07.08, 09:52
                  Czy do Korczuli płyneliście z jakąś zorganizowaną wycieczką, czy
                  prywatnie, na własną rękę? Wybieramy się niedługo do Gradaca i
                  planujemy wypad na Korczulę :)
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: karo Re: hotel Labineca Gradac IP: *.pke.pl 22.07.08, 14:55
                    Wykupiliśmy wycieczkę w porcie w Gradacu, płynie się ok.2,5 godz, na
                    miejscu 3 godz czasu wolnego, w drodze powrotnej posiłek na łodzi w
                    formie ryby z grilla z sałatką i strasznej rakiji oraz kwadrans na
                    kąpiel na otwartym morzu dla chętnych.Powrót ok. 18-19 do portu w
                    Gradacu.Czas wolny na wyspie wystarczający, żeby zwiedzić cudne
                    miasteczko ,a nawet posidzieć w knajpce z widokiem na morze.Są
                    jeszcze rejsy na Hvar, ale połączone z plażowaniem, a tego mieliśmy
                    pod dostatkiem na miejscu, więc Korczula wydawała sie
                    sensowniejsza.Przy tym jest pięknym miejscem ,myślę ,że
                    porównywalnym swym urokiem z Dubrownikiem, w którym też byliśmy i
                    szczerze polecam.Ale w Dubrowniku byliśmy z wycieczką autokarem.
                    • Gość: asik Re: hotel Labineca Gradac IP: 80.53.12.* 22.07.08, 16:03
                      Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)
                      Pozdrawiam!
          • Gość: kasiagdańsk Re: hotel Labineca Gradac IP: *.chello.pl 07.08.08, 21:03
            witam,my również się wybieramy do Labineca od 25.08 do 1.09
            • Gość: mixer Re: hotel Labineca Gradac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 07:55
              W takim razie do zobaczenia bo my (2 dorosLych i 2 dzieci) bedziemy
              tam od 25.08 do 4.09.
              • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 12.08.08, 09:10
                W jakim wieku macie dzieci, bo ja mam syna 2 lata i córkę 6 lat a terminy nam
                się trochę nałożą?
                • Gość: mixer Re: hotel Labineca Gradac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 07:42
                  Alicja 6 lat i Adaś 3 latka Pozdrawiam
        • Gość: Konrad Re: hotel Labineca Gradac IP: 84.38.160.* 21.08.08, 17:01
          Ja byłem w Hotelu Labineca w Gradacu.Super hotel wieczorami gra
          muzyka na tarasie są dyskoteki dla dzieci jest szwedzki stół.Ale to
          wszystko tylko wtedy kiedy masz olinkluziw a jak go nie masz to w
          hotelu Labineca tteż nic nie masz
    • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 15.09.08, 12:25
      My już pobyt mamy za sobą. Pogoda była rewelacyjna, natomiast podczas powrotu
      koszmarna. Lało przez 3/4 Chorwacji i jeszcze trochę na Węgrzech. Byliśmy w
      Dubrowniku, na górze Św. Jura i na Korczuli, a wracając zwiedziliśmy jeszcze
      Trogir. Tłumów na plaży i basenie nie było, jedzenie faktycznie mogłoby być
      bardziej urozmaicone jak dla mnie (mój mąż natomiast nie narzekał). Proponuję
      niższe piętro, ponieważ jedna winda co jakiś czas nawalała. Miejscowość
      generalnie spokojna, a widoki rewelacyjne. Życzę miłego pobytu!!!
      • Gość: marcelowa Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 16.09.08, 16:07
        my w sobotę jedziemy - już nie mogę się doczekać :)
      • Gość: jagda Re: hotel Labineca Gradac IP: *.icpnet.pl 16.09.08, 16:08
        a powiedz mi jeszcze proszę - czy jest basen kryty w hotelu?? (tak na wypadek
        załamania pogody) - i jakie były ceny leżaków przy hotelu / na plaży - bo mnie w
        biurze powalili informacją że 2 euro za GODZINE!!! szok :(
        • jagda1 Re: hotel Labineca Gradac 16.09.08, 21:18
          Podczas naszego pobytu basen kryty był nieczynny, ale w dniu wyjazdu widziałam
          jak go obsługa sprzątała więc możliwe, że teraz już jest. Nie mam pojęcia ile
          kosztuje wypożyczenie leżaka (we wcześniejszym poście ktoś napisał, że 25
          kuny/dzień) - my mieliśmy materac i maty. Myślę, że cena może być teraz niższa,
          bo jest już po głównym sezonie i ceny spadały. Dla przykładu podam, że
          kupowaliśmy buty do pływania po 40 kun a później widziałam już nawet po 19,
          maskę z rurką najpierw po 200 kun a potem po 120. W każdym razie podczas zakupów
          warto się policytować.
      • Gość: Carlos Re: hotel Labineca Gradac IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.07.16, 21:25
        Odradzam wszystkim ten hotel. Mało miejsc parkingowych, jak postawiłem przy ulicy jak połowa gości mi odholowali samochód (500 kun w dupie). Ostatni raz tam pojechałem. Niby piszą że parking wliczony w cenę a jak co do czego przyjdzie to a darmo jest parking przy ulicy a jak tam nie ma miejsca to płacić trzeba 40 kun za dobę. Odradzam stanowczo.
        • Gość: iwona Re: hotel Labineca Gradac IP: *.esnet.pl 17.07.16, 01:28
          Byliśmy z synkiem 8 letnim w tym hotelu od 24 czerwca 2016 przez 12 dni. Rzeczywiście problem z bezpłatnym parkingiem, mało miejsc. W czerwcu problemu nie było, natomiast w lipcu musieliśmy czekać na miejsce i pilnować żeby nie odholowali. W pokoju 2 osobowym z dostawką spokojnie się zmieściliśmy. Wystrój standardowy, nie najnowszy ale czysto i codziennie sprzątanie oraz wymiana ręczników. Jedzenie zróżnicowane, sporo ryb, sałatek z różnorodnymi dipami i sosami. Napoje bez ograniczeń. Brakowało nam może owoców. Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Plaża czysta, z drobnymi kamykami i przejrzystą wodą. Blisko do centrum Gradaca. Doskonała lokalizacja na wycieczki. Szczególnie polecam wyspę Hvar. Basen w hotelu spory ale leżaki pozajmowane ręcznikami przez gości na cały dzień, a nie są wykorzystywane. Większość gości z Polski i Czech. Dziecko bardzo chętnie korzystało z animacji, minidisco, patanka, minigolf itp. Animatorzy starali się bardzo, szczególnie pan Dave lubiany przez dzieciaki. Obsługa miła. Nam bardzo się podobało.
          Iwona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka