Dodaj do ulubionych

rodos- Kolymbia sky

25.06.11, 14:15
wszystkie opinie na temat tego hotelu są sprzed jego remontu a chciałabym się dowiedzieć jak jest teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.home.otenet.gr 25.06.11, 22:50
      jest ok, piszę z hotelu kolymbia sky, pozdrawiam
      • madziorek889 Re: rodos- Kolymbia sky 25.06.11, 23:44
        a może napiszesz coś więcej o jedzeniu pokojach jaka plaża jakie wejście do morza? i czy warto sie tam wybrać czy może szukać innego hotelu bo na zdjęciach z folderu wygląda zachęcająco
        • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.home.otenet.gr 27.06.11, 23:41
          jest tak jak na zdjęciach, hotel odnowiony w ubiegłym roku, czysto, jedzenie ok, plaże blisko i różne (kamienie blizej, piasek nieco dalej) ale uwaga: odpisuje Ci ktoś kto nie prowadzi "życia hotelowego" dlatego moje zadowolenie (świetna baza wypadowa po całym Rodos) nie musi iśc w parze z Twoim. Uważam jednak że na dzisiaj są to mocne 3 gwiazdki.
          • madziorek889 Re: rodos- Kolymbia sky 01.07.11, 10:29
            ja też nie potrzebuje luksusów dlatego jestem zadowolona ze wszystko jest ok bo opinie sprzed remontu nie były zachwycające.
            nie wiem z jakiego BP leciałeś ale mieliście pokoje do końca czy musieliście się wymeldować wcześniej?
            • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.home.otenet.gr 01.07.11, 22:09
              doba hotelowa kończy się o 12.00 a potem - jak są wolne pokoje - możesz za opłatą przedłuzyc pobyt do odlotu, wszystko przede mną bo wciąż tu jestem :-)
              • rania30 Re: rodos- Kolymbia sky 03.07.11, 03:16
                Czy w hotelu mozna skorzystac z pralni chocby za oplata? A moze jest w lazience chociaz jakas miska?
              • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.toya.net.pl 08.07.11, 00:17
                cennik hotelowy: 30 euro do 18.00, 60 euro do 24.00, z uwagi na cenę wolne pokoje znajdą się zawsze, niestety często kosztem nowych gości, którzy na 1 dobę lokowani są po innych hotelach
      • rania30 Re: rodos- Kolymbia sky 01.07.11, 18:39
        Lecę do tego hotelu w lipcu z dziecmi 6 i 8 lat. Czy dla dzieci jest jakis plac zabaw? Zastanawiam sie tez co z klimatyzacja biuro twierdzi ze indywidualnie sterowana a opinie byly ze centralnie i tylko wlaczona kilka godzin prosze o odpowiedz pozdrawiam renata
        • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.home.otenet.gr 01.07.11, 22:14
          plac zabaw marniutki, klima sterowana indywidualnie bez dodatkowych opłat w sezonie jak to jest w zwyczaju większości innych tutejszych hoteli, działa bez zarzutu,
    • lesny_duszek Re: rodos- Kolymbia sky 28.06.11, 07:38
      dzieki za info :)
      wybieram się do tego hotelu we wrześniu i mam nadzieję, że nadal będzie ok
      • Gość: powsinoga Re: rodos- Kolymbia sky IP: *.home.otenet.gr 30.06.11, 23:13
        myślę że do września nikt go nie zdewastuje :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka