Dodaj do ulubionych

Płw.Pilion czy Lefkada.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 16:28
Planujemy spędzić w 2012r urlop na tym płw.Czy warto tam pojechać.
Bierzemy też pod uwagę Lefkadę,co polecacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Re: Płw.Pilion czy Lefkada. IP: *.unused.atman.pl 10.11.11, 08:50
      Lefkada zdecydowanie! Ja niestety samochodem nie jeżdżę na wakacje, ale nie znalazłem żadnego bp, które organizowałoby tam wczasy :(
      Jednak baaaardzo polecam
      • pl.sandra5 Re: Płw.Pilion czy Lefkada. 10.11.11, 09:07
        Na Lefkadze wczasy organizują czeskie biura podróży - łatwo znaleźć.

Są tez loty 2x w tygodniu z Brna i Pragi na lotnisko w Aktio.

Pozdrawiam
        • Gość: aducha Re: Płw.Pilion czy Lefkada. IP: 83.2.53.* 11.11.11, 17:13
          Plaże Lefkady są powalające. Byliśmy z czeskiego biura FIROTOUR. Mają swojego przedstawiciela FIROTOUR w Rybniku i tam wszystko załatwialiśmy.
          • Gość: anulka Re: Płw.Pilion czy Lefkada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 17:40
            To znaczy takie świetne,już jestem przekonana.
            • kalanitka Re: Płw.Pilion czy Lefkada. 11.11.11, 21:36
              Gość portalu: anulka napisał(a):

> To znaczy takie świetne,już jestem przekonana.

To zależy jak rozumiesz "świetne".
              Wyspa posiada wiele urokliwych miejsc, jest piękna, błękit morza zapiera dech, widoki fantastyczne. fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,99514156,127949714.html
              Jednak nam popsuły wypoczynek silny wiatr, duże fale i tłok (chociaż tego spodziewaliśmy się, bo to był sierpień i okolice święta 15). Niestety trafiliśmy na czas gdy kąpiel na najpiękniejszych plażach (zachodnia część) była prawie niemożliwa. Oczywiście nie tylko plażowanie się liczy, ponieważ są inne miejsca do odwiedzenia nie tylko plaże, jednak już tam będąc fajnie popływać w niesamowitych błękitach ;)
              Pilionu nie znam :)
              • bachula_gr Re: Płw.Pilion czy Lefkada. 12.11.11, 08:52
                kalanitka napisała:
                > Jednak nam popsuły wypoczynek silny wiatr, duże fale i tłok (chociaż tego spodz
                > iewaliśmy się, bo to był sierpień i okolice święta 15).

+ kryzyc i makabryczne ceny paliw a wiec i ceny przepraw promowych maksymalnie zwiekszyly popluranosc wyspy na ktora mozna dostac sie (z) samochodem bez udzialu promu.
    • bah77 Re: Płw. Pilion czy Lefkada... 06.12.11, 10:53
      > Planujemy spędzić w 2012r urlop na tym płw.Czy warto tam pojechać.

Warto, zobacz sam:
      fotoforum.gazeta.pl/k/pilion,0.html

> Bierzemy też pod uwagę Lefkadę...

To też b. dobry wybór, porównaj:
      fotoforum.gazeta.pl/uk/lefkada,bah-77.html

Pozdrawiam

bah77
    • tapczan1234 Re: Płw.Pilion czy Lefkada. 15.12.11, 12:02
      Byłem na Pilionie w roku 2011, mieszkaliśmy w małej miejscowości Chorto. Wg mnie raj na ziemi. Najlepsze wczasy jakie do tej pory spędziłem a zjeździłem już mnóstwo Europy. Polecam Pilion, jak chcesz szczegóły pytaj.
      • Gość: Piotr Re: Płw.Pilion czy Lefkada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 14:31
        Czy na początku lipca można jechać w ciemno.
        • tapczan1234 Re: Płw.Pilion czy Lefkada. 15.12.11, 14:42
          Ja osobiście bym w ciemno nie jechał. Na Pilionie nie ma za dużo kwater a lubię mieć komfort wyboru z wielu ofert w internecie a nie z tego co zostało na miejscu. Chodzenie w upale po kwaterach to koszmar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka