Dodaj do ulubionych

Karty telefoniczne w Grecji

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.06, 21:12
Jakie się najbardziej opłaca kupić, aby zadzwonić do kraju? Ile kosztują? Na
ile starczają?
Obserwuj wątek
    • grecja-ellada Re: Karty telefoniczne w Grecji 03.06.06, 21:46
      Mogę Ci powiedzieć jakie ja kupowałam, w innych takich do budek telefonicznych
      nie mam orientacji cenowej.
      Kupiłam kartę Vodafone, zależało mi na greckim numerze telefonu (odpowiednik
      naszego popa, tak taka itp.) Zapłaciłam 20 euro, do wykorzystania na niej było
      14 euro.

Na pytanie czy się opłaca chyba nie. Gdyby nie tak jak zaznaczam potrzebna mi
      była karta z greckim numerem.
      Jak przekładać na polskie pieniążki, chyba taniej wyszłoby zadzwonić z
      polskiego telefonu, ale dla mnie na wakacjach nie to jest najważniejsze.
      Może będzie tutaj jeszcze ktoś kto orientuje się w kartach do budek
      telefonicznych.
    • Gość: ewa Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 04.06.06, 12:56
      Kup Chronokartę ,kartę Ya lub Smile.Są jeszcze inne,nazw nie pamiętam-gość w
      kiosku zaproponuje:) Można kupić za 1,2,3 i 5 Euro bodajże.Ja korzystałam z tej
      za 3 Euro-gadasz z Polską 40 minut.
      • Gość: loja Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:55
        Na pewno 40 minut?Bardzo proszę-jeżeli możesz-powtórz!!Pozdrawiam
        • Gość: ewa Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 04.06.06, 17:05
          :)Na pewno.Wydzwoniłam osobiście:)."zwykłych" chipowych nie testowałam,ale na
          pewno dłużej niz kilka minut nie pogadasz.
          • Gość: loja Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:14
            No właśnie-czytałam/nie pamiętam w czym/,że za 3e.tylko 7.min.Dziękuję-kupię
            sugerowane przez Ciebie!!
        • Gość: ewa Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 04.06.06, 17:20
          Mowa o kartach z kodem cyfrowym do wystukania przed właściwym
          numerem,takich,jak polski "dzwoneczek"
          • Gość: loja Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:56
            Rozumiem-tak myślałam!!Jeszcze raz dziękuję!!!
            • flisvos Re: Karty telefoniczne w Grecji 05.06.06, 00:03
              ja polecam karte z kodem "my fun" za 5e masz na polski stacjonarny 2,40h zawsze
              z niej kozystam
              • ana_mama_patrycji Re: Karty telefoniczne w Grecji 05.06.06, 13:18
                Karta SP za 5 euro ma prawie 3 godziny rozmowy z Polską, karta Global troszkę
                mniej ale lepsza jakość.
          • Gość: kocoor.com Cześć Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:43
            Cześć Ewa, czy w tym roku planujecie znów odwiedzić Helladę?
            • Gość: ewa Re: Cześć Ewa IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 06.06.06, 00:43
              Witaj,Kocoor:) waham się...Grecja lub Turcja-to pewne:) Obiecywałeś relację z
              Evii-czyżbym przegapiła? Przez jakiś czas bywałam rzadko w necie,więc
              możliwe ,że tak:) A Wy w tym roku dokąd?
              • Gość: kocoor.com Re: Cześć Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:51
                Ostatecznie nie powiesiłem relacji z Evii. A na forum bywałem ostatnio rzadko,
                ale już powracam z zimowego odrętwienia. Postaram się w tym tygodniu coś
                napisać o Evii, mam nadzieję również z informacjami praktycznymi cenami i
                recenzjami kempingów.
                My z żoną ponownie do Grecji, tym razem kierunek Lefkada, jak zwykle samochodem
                i jak zwykle kempingowo.
                Kiedy jedziecie? I jakie możliwe kierunki w Turcji/Grecji?
                • Gość: ewa Re: Cześć Ewa IP: *.brzesko.net.pl / *.brzesko.net.pl 06.06.06, 21:55
                  Urlop w sierpniu niestety:/ Najdroższy miesiąc:/ Stąd koncepcja turecka nieco
                  mglista,bo primo:benzyna skandalicznie droga,secundo:wstępy jeszcze droższe-
                  wypadałoby zatem na noclegach zaoszczędzić.Trasa,jakby co,opracowana
                  (Stambuł,Kapadocja,Pamukkale,Efez,w przerwach mniej oblegane części wybrzeża
                  morza Śródziemnego i Egejskiego).Opcja grecka przewiduje opuszczone w zeszłym
                  roku Ateny oraz północno-zachodnią część Peloponezu,w drodze powrotnej z
                  zahaczeniem o Pilion lub...Evię (czekam na relację:)Jest też opcja
                  oszczędnościowa turecko-grecka(Stambuł,Pamukkale,Efez,Thassos).Decyzja zapadnie
                  pewnie tuż przed wyjazdem:)Pozdro:)
    • dytka7 Re: Karty telefoniczne w Grecji 05.06.06, 17:45
      SP SUPER ECONOMY za 5Euro ,rozmawiasz 240 minut na nr stacjonarny w polsce
      • Gość: loja Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:47
        Czy bardzo skomplikowane jest "wystukiwanie" cyfr?Ile mniej
        więcej "stuknięć"?/Chodzi mi o kartę SP SUPER ECONOMY...Instrukcja głosowa w
        jakim języku?/Może pamiętasz?
        • dytka7 Re: Karty telefoniczne w Grecji 06.06.06, 12:45
          instrukcja glosowa jest po grecku ,angielsku,rosyjsku,co do czwartego jezyka
          nie jestem pewna .Zreszta objasnienie masz w jezyku angielskim wypisane na
          karcie
          • Gość: loja Re: Karty telefoniczne w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:12
            Dziękuję-dam sobie radę,bo jeden z tych znam dobrze,a drugi bardzo..Pozdrawiam
            serdecznie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka