Dodaj do ulubionych

GLONY w Paralii i Olympic Beach!

IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 09:35
Jak wam sie podobały zielone kożuchy glonów? W pierwszy dzień byliśmy zdumieni i zniesmaczeni tym widokiem, ciekawe że jakoś nikt o tym nie pisze. Ogólnie było OK ale nie pojechałabym drugi raz żeby każdego dnia chcąc popływać, przedzierać się przez kożuch tych paskudnych glonów...
Obserwuj wątek
    • Gość: knysz Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: 83.16.130.* 14.07.06, 12:20
      A ja nie tak dawno pisalam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=45067876&v=2&s=0
      • Gość: Kasia Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 13:18
        No tak, faktycznie, dzięki;-)
        • Gość: Aga ciagle z OB Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.otenet.gr 11.09.06, 11:58
          Uprzejmie informuje ze pozno ale sa - siatki na meduzki ina glony - no i morze
          mamy super czyste:))pozdrawiam
          • Gość: ja Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:48
            A ja byłam w tamtym roku w połowei wrzesnia i w olympic beach ani w paralii nie
            było zadnych glonów!!
    • Gość: Mika Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.63.jawnet.pl 13.09.06, 19:04
      Ja byłam w lipcu w Parali i też były te glony.
      Ale wystarczyło iść troche dalej od najbardziej zaludnionej plaży i morze było
      czyściusieńkie. Taka rzecz jak glony nie zepsuły by mi wakacji.
      Pozdrawiam !
    • Gość: xxx Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.wroclaw.mm.pl 15.09.06, 08:05
      a ja właśnie wróciłam z olimpic beach. plaża i morze czyściuteńkie! zero glonów
      i meduz! na dnie morza widać małe kraby i muszle. przejrzystość 100%!
      • Gość: Mania Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:31
        Ja właśnie wróciłam z Parali i musze przyznac że były miejsca gdzie było bardzo
        duzo glonów i woda nie była przejżysta. Ja jestem bardzo zaskoczona a do tego
        na plażach jest brudno.
        • Gość: nuna Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.bph.pl 15.09.06, 13:49
          Ja też w tym tygodniu wrócilem z Olympic Beach i glona nie widzialem, ani
          jednego. No może na plaży kilka leżało i opalało sie :-))
          • Gość: monis Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.kat.3s.pl 05.10.06, 18:43
            wrocilam z Paralii w lipcu glony byly, ale nie w tak ogromnej ilosci jak mowisz
            choc zdarzyly sie, ale morze czysciutkie;)
    • Gość: kasste Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: *.bsk.vectranet.pl 12.10.06, 19:10
      ja wrocilam z grecji wczoraj.. nie bylo nic podobnego nawet do glonów;-) a ze
      na plazy brudno to fakt ,,tylko powiedzcie mi gdzie w GRECJI nie jest
      brudno- Grecy to brudasy;-))
      • Gość: pukajacy kagana kasste zacznij jezdzic tam gdzie nie ma twoich IP: *.otenet.gr 12.10.06, 20:20
        rodakow..
        Tam gdzie nie uslyszysz polskiego jezyka, gdzie nie bedziesz ogladala
        zapijaczonych cieci z polski..
        Jezdzij tam gdzie jezdza zachodni a nie wschodni pajaczkowie..
        • Gość: kasste Re: kasste zacznij jezdzic tam gdzie nie ma twoic IP: *.bsk.vectranet.pl 13.10.06, 20:39
          jasne... pełno tam polaków tylko w wiekszosci przypadków to widzialam jak
          grecy wyrzucaja ojj rozne rzeczy przez okna swoich aut;-) i ot tak sobie
          poprostu z rak;-)a nie polascy czy serbowie lub Rumunii...
        • Gość: iza glony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:38
          ja byłam w 2 poł. sierpnia i też były i to dużo , co to za przyjemnośc pływac z glonami i byc poparzona przez meduzy
      • Gość: Kasia Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! IP: 213.17.180.* 13.10.06, 10:04
        to ja zazdroszcze wiekszości z Was, tej, która nie widziała glonów, ja byłam w
        tym roku w I połowie lipca-glony były chyba wszędzie, nie wystarczyło odejsc
        kawałek jak to ktoś napisał, jak poszło się głębiej to było OK ale chodzenie po
        brzegu przyjemne nie było... tfu! W zeszłym roku byłam na Riwierze Makarskiej i
        tam to była woda! Istny raj, na pewno tam powróce, do Olympic-nigdy więcej.
        • natalian89 Re: GLONY w Paralii i Olympic Beach! 09.11.06, 13:09
          ja byłam w Olimpic Beach a glonów nie było zbyt dużo, ale za to było dużo
          meduz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka