Dodaj do ulubionych

Makrigialos hotel Panorama

03.07.07, 20:12
prosze o informacje o hotelu Panorama w miejscowości Makrigialos; nie mogę
znaleźć na forum żadnej opinii; tę ofertę ma m.in. TRAIDA; czy ktoś już tam
był ?
Obserwuj wątek
    • joanka0708 Re: Makrigialos hotel Panorama 11.07.07, 10:53
      czy kotoś tam był ????????
      • Gość: Agata Re: Makrigialos hotel Panorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:00
        Byłam w Makrigialos w hotelu Panorama na początku lipca i muszę Ci powiedzieć,
        że z tego hotelu nie byłam zadowolona. Bardzo słabe jedzenie (brak szwedzkiego
        stołu), jedna wielka dezorganizacja, daleko do miasta, do sklepów, brak fajnej
        plaży. Jedyną rozrywką było wypożyczanie skuterów i kładów i jeżdżenie do
        pobliskiego miasta na plażę (naprawdę ładną), ok. 30 min. drogi. Jednym słowem,
        nie warto tam jechać. Są lepsze hotele, np. niedaleko Makrigialos, w mieście
        Paralia.
    • Gość: Konio Re: Makrigialos hotel Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:51
      Byłem w Makrigialos w Panoramie 4 lata temu, pokoje małe ale czyste, basen ok
      tym bardziej ze do normalnej plaży jest kawałek do przejścia w strone Pydny bo
      ta niedaleko hotelu syfiasta , jedzenie też bez rewelacji ale da się przeżyć,
      sama miejscowość kameralna , kilka sklepików i tawern . Ogólnie tak sobie ale
      najgorsza jest właścicielka Anna czy jakoś tak babsko porażka
      • katinaki Re: Makrigialos hotel Panorama 27.07.07, 11:52
        Joanka,
        zgadzam się z Konio - tak tam jest! No może jedynie nie zgadzam się z opinią o
        Annie - dla mnie była miła i bezproblemowa. No i można się z nią było bez
        problemu dogadać (grecki, niemiecki, angielski...).
        Przepraszam, że nie odpisałam, na Twojego maila - byłam bardzo zagoniona...
        Odpowiadając na Twoje pytanie w nim zawarte powiem tak - nie mam wiedzy na ów
        temat. Ale ogólnie na Riwierze jest tak, że albo masz blisko do stacji kolejowej
        jak w Makrigialos i brudną plażę, albo trochę dalej do środków komunikacji jak w
        Olimpic Beach (PKP w Katerini), a za to czystą i rozległą plażę... Musisz
        jeszcze kogoś popytać kto był gdzie indziej... Ja nie za bardzo moge Ci pomóc,
        bo moja wiedza w tym temacie jest ograniczona. Może ktoś zna jakieś fajne
        miejsce, gdzie jednocześnie PKP/PKS jest bliżej - bo o to Ci chyba głównie
        chodziło...

Pozdrawiam
        Katinaki

Ps. Jeśli chcesz fotki PANORAMY - daj znać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka