joanka0708 03.07.07, 20:12 prosze o informacje o hotelu Panorama w miejscowości Makrigialos; nie mogę znaleźć na forum żadnej opinii; tę ofertę ma m.in. TRAIDA; czy ktoś już tam był ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanka0708 Re: Makrigialos hotel Panorama 11.07.07, 10:53 czy kotoś tam był ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Makrigialos hotel Panorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:00 Byłam w Makrigialos w hotelu Panorama na początku lipca i muszę Ci powiedzieć, że z tego hotelu nie byłam zadowolona. Bardzo słabe jedzenie (brak szwedzkiego stołu), jedna wielka dezorganizacja, daleko do miasta, do sklepów, brak fajnej plaży. Jedyną rozrywką było wypożyczanie skuterów i kładów i jeżdżenie do pobliskiego miasta na plażę (naprawdę ładną), ok. 30 min. drogi. Jednym słowem, nie warto tam jechać. Są lepsze hotele, np. niedaleko Makrigialos, w mieście Paralia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konio Re: Makrigialos hotel Panorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:51 Byłem w Makrigialos w Panoramie 4 lata temu, pokoje małe ale czyste, basen ok tym bardziej ze do normalnej plaży jest kawałek do przejścia w strone Pydny bo ta niedaleko hotelu syfiasta , jedzenie też bez rewelacji ale da się przeżyć, sama miejscowość kameralna , kilka sklepików i tawern . Ogólnie tak sobie ale najgorsza jest właścicielka Anna czy jakoś tak babsko porażka Odpowiedz Link Zgłoś
katinaki Re: Makrigialos hotel Panorama 27.07.07, 11:52 Joanka, zgadzam się z Konio - tak tam jest! No może jedynie nie zgadzam się z opinią o Annie - dla mnie była miła i bezproblemowa. No i można się z nią było bez problemu dogadać (grecki, niemiecki, angielski...). Przepraszam, że nie odpisałam, na Twojego maila - byłam bardzo zagoniona... Odpowiadając na Twoje pytanie w nim zawarte powiem tak - nie mam wiedzy na ów temat. Ale ogólnie na Riwierze jest tak, że albo masz blisko do stacji kolejowej jak w Makrigialos i brudną plażę, albo trochę dalej do środków komunikacji jak w Olimpic Beach (PKP w Katerini), a za to czystą i rozległą plażę... Musisz jeszcze kogoś popytać kto był gdzie indziej... Ja nie za bardzo moge Ci pomóc, bo moja wiedza w tym temacie jest ograniczona. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce, gdzie jednocześnie PKP/PKS jest bliżej - bo o to Ci chyba głównie chodziło... Pozdrawiam Katinaki Ps. Jeśli chcesz fotki PANORAMY - daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś