Gość: aśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:17 Czy już ktoś był w tym roku w w Hotelu Evidion? Jestem ciekawa odczuć osób, które wypoczywały w tym hotelu. Jeżeli ktoś chciałby podzielić się informacjami, to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pozdrawiam Re: Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:47 Bylem kilka lat temu. Wszystko o.k., hotel położony jest na granicy miasta (za kilka lat będzie zapewne otoczony innymi hotelami i utraci swój charakter) Piękny widok na morze Czysto i spokój Jedzenie przyzwoite, ostrzegam, że napoje do kolacji słono kosztują (dodatkowo płatne). Piękna plaża i dobre do niej dojście basen mały, ale głęboki - raczej jako ozdoba (przy łatwym dostępie do takiej plaży nikomu się nie chce pływać w baseniku) pozdrawiam i zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Nei Pori IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:24 Dziękuję za dodanie otuchy. Przeczytałam opinie z 2007 i doznałam niemiłgo uczucia na wieść, że właściciel jednego z hoteli zaoferował walkę bokserską ze swoim sąsiadem-hotelarzem. Wszystko można naprawić : kiepskie jedzenie - dożywianie w tawernach, skromne pokoje - wydłużonym pobytem na plaży w spacerach. Zepsutego humoru przez obsługę - trudno naprawić, bo nawet dobre wino to tylko substytut natrochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:14 Jedzenie jest o.k., pokoje też bez zarzutu. Na obsługę nie narzekałem, (personel bierny albo sympatyczny, nie wrogi). A winko na balkonie z morzem w tle polecam. Plaża równie ładna jak w Polsce, co było dla mnie lekkim zaskoczeniem. Ale do plaży trzeba dodać czyste i ciepłe morze (można nałowić trochę muszli). Płytkie. Z hotelu prowadzi do niej dobra i krótka droga. Dodam, że miejscowość jest charakterystyczna, ma bardzo szerokie ulice (zazwyczaj puste), hotel jest na uboczu, ale bez problemu można wskoczyć do sklepików i głównego pasażu, nie znalazłem tylko dobrego lokalu z drinkami (wszędzie chrzczone). Mnie NP ujęło stosunkowo niewielką ilością turystów i spokojem. Odpowiedz Link Zgłoś