Dodaj do ulubionych

pogoda w lloret de mar

01.10.13, 20:18
Witam! Chciałam zapytać jaka pogoda aktualnie jest w lloret de mar? Jaka temperatura, czy można się jeszcze kąpać w morzu, opalać?
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: pogoda w lloret de mar IP: 80.31.242.* 01.10.13, 21:39
      www.eltiempo.es/lloret-de-mar.html
      www.eltiempo.es/girona/playas/
      • ron5 Re: pogoda w lloret de mar 04.10.13, 20:05
        jestem obecne w lloret de mar i akurat pada deszcz ale jest cieło i od jutra ma być słońce znowu.
        Na pewno można plażować i się kąpać.
        pozdrawiam
    • Gość: Harto Re: pogoda w lloret de mar IP: *.Red-83-41-194.dynamicIP.rima-tde.net 06.10.13, 09:25
      Jeeezu, przestań już z tym spamem, żałosne się to robi. Niedługo ktoś napisze, że był w kiblu na stacji Saints w Barcelonie i za chwile pojawi się propozycja podzielenia się wrażeniami na stronie.
      • Gość: gg Re: pogoda w lloret de mar IP: 80.31.242.* 06.10.13, 23:30
        gość powinien się zapisać do kabaretu. kabaretu skeczów męczących.
    • Gość: Travellerka Re: pogoda w lloret de mar IP: *.toya.net.pl 09.10.13, 10:05
      Hej, moja kuzynka jest teraz w Lloret i podobno dzisiaj trochę pada, ale prognozy są obiecujące. Natomiast w październiku to już różnie może być. Ale kąpiel w morzu na pewno da się zaliczyć :-) Ja byłam w okresie 14-28 września i pogoda była totalnie letnia- 28-30 stopni i pełne słońce przez dwa tygodnie. Miejscowość piękna, widoki zachwycające! Zazdraszczam :-) Pojechałbym jeszcze raz! Opisuję swoją podróż na blogu www.travellerka.blogspot.com, także zapraszam, może jakieś informacje będą przydatne.

Pozdrawiam
      Travellerka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka