Gość: boy IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 19:58 jak wyglada sytuacja z imprezami i zyciem gejowskim na costa brava? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yarek Re: gej na costa brava IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.06.02, 21:02 to ciekawe, ja też szukam miejsca na fajne gejowskie wakacje i zastanawiam się nad Gran Canarią lub Majorką słyszałem, że super jest w Barcelonie i Sitges trochę gorzej w Lloret de Mar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: gej na costa brava IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.06.02, 19:57 Gość portalu: Yarek napisał(a): > to ciekawe, ja też szukam miejsca na fajne gejowskie wakacje > i zastanawiam się nad Gran Canarią lub Majorką > słyszałem, że super jest w Barcelonie i Sitges > trochę gorzej w Lloret de Mar Tez slyszalem o Stiges (Barcelona to miejscówka oczywista), orientujesz sie może które biura podróży organizują wypoczynek w tej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: gej na costa brava IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.06.02, 20:28 z tego co wiem, kilka biur ma wyjazd do Lloret, info o rozrywkach gejowskich w hiszpani, jest na stronce www.gayinspain.com ale w Polsce biura podróży mamy beznadziejne i do fajnych miejsc typu Ibiza, Mykons, czy choćby Stiges czy Barcelona nie organizują Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: gej na costa brava 18.06.02, 13:17 Byłem w Sitges w zeszłym roku, wykupiliśmy tygodniowy pobyt w Interhome, a podróżowaliśmy samochodem. Noclegi i utrzymanie droższe niż w innych miejscowościach w okolicy. W weekend nie warto zostawać w Sitges (przynajmniej we wrześniu)bo dyskoteka gejowska była wtedy zamknięta. Lepiej kolejką pojechać wieczorem do Barcelony, powrót około 6.00 rano. W Sitges tysiące gejów, swobodna atmosfera, plaża gejowska dość daleko za skałami i ciasno, ale na pozostałych "hetero" plażach też masa gejów. Wolę jednak chyba Barcelonę. Polecam www.gayinspain.com Odpowiedz Link Zgłoś