Dodaj do ulubionych

Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko gratis

19.07.05, 09:02
Witam,

Jesli sie wybierasz z dzieckiem do 12 lat wlasnie do Marinelandu, to mozesz
sobie wydrukowac kupon na darmowe wejscie dla dziecka (oszczedzasz 11.80 EUR).
Wazny do 30 wrzesnia i z osoba placaca za bilet.
Oto link
www.aspro-ocio.es/marineland/mallorca/index.php
Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:31
      wielkie dzieki, napewno sie przyda
      • lolka11 Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati 19.07.05, 11:47
        Ja tez sobie wydrukowalam, lecimy na Majorke 13 sierpnia. W zeszlym roku tez
        bylismy...Oh, juz sie nie moge doczekac...

Dorota
        • Gość: spinka Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.cirus.pl 20.07.05, 13:13
          ja tez lece! tyle ze 5 sierpnia!!!kocham majorke!
          • bebe_m3 Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati 20.07.05, 14:25
            a my juz 24 lipca, ale doczytalam, ze kupon jest dla dzieci od 3 lat, a moja
            jeszcze nie ma 2, wiec i tak wstep ma za free :)
    • lolka11 Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati 27.07.05, 08:59
      Moze jeszcze ktos skorzysta - up....

Dorota
    • madziarek_edziecko Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati 29.07.05, 14:19
      Dziekuję . Przyda sie :)
      • Gość: freestyler Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.Red-83-44-250.pooles.rima-tde.net 30.07.05, 17:54
        Wiecie co czasami sie dziwie my polacy z duzym doswiadczeniem zyciowym i wy
        myslicie ze cos tam dadza za darmo he he he he !
        Takie kupony to sie walaja w kazdym wiekszym supermarkecie po podlodze dzisiaj
        nawet dostalem 2 !
        Nie chce mi sie komentowac tego dlaczego tak jest ale dlaczego nie daja np
        kuponow do western water park tam to jest jazda a nie do jakiegos smiesznego
        aqua parku czy marinelandu.Prosze wybaczyc moj ostry krytycyzm ale jestem juz
        na tej wyspie duzoooo czasu i zobaczylem jak to wszystko funkcjonuje tzn od
        strony kuchni.
        • dysia_j Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati 03.08.05, 14:47
          Wczytajcie sie w tresc tego kuponu. Jak zyw jest tam napisane, ze owszem, jest
          darmowe wejscie, ale po raz drugi. Za pierwszy raz trzeba zaplacic. Bylam tam w
          czerwcu i faktycznie tak jest.
          I zgadzam sie z freestylerem, ze Western Park jest rewelacyjny.
          • Gość: freestyler Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.Red-81-37-127.pooles.rima-tde.net 03.08.05, 22:13
            Dzieki Dysia tam jakos kuponow nie daja he he he he bo jest super a tam gdzie
            jest....... zawsze trzeba jakos pyknac klientow.A jak wszyscy mysla tak mocno o
            tych kuponach ja mam ich w domu 20 za kazde zakupy powyzej 20€ w careffour
            dostaje nastepna !
            Pozdrawiam !
            • lolka11 Freestyler 04.08.05, 08:53
              Nie wszystkim odpowadaja atrakcje Western Water Parku, dla mlodziezy i
              starszych to owszem, ale nie bardzo dla rodzin z malymi dziecmi. Poza tym tu
              chodzi o delfiny...

Dorota
          • lolka11 Dysia 04.08.05, 08:39
            No wlasnie, wczytaj sie w tresc samego kuponu...bo to ze na internecie jest
            napsane, ze zabierz dziecko jeszcze raz, to nie znaczy, ze za drugim razem
            dostaniesz darmowy bilet...
            Moja kolezanka wrocila 2 tyg. temu z Majorki i jakos wykorzystala kupony dla
            swoich 2 synkow. Byla z mezem i tylko rodzice placili....

Dorota
            • Gość: dysia gosc Re: Dysia IP: *.nowaera.com.pl 04.08.05, 09:32
              Lolka, no jak sie wczytalam to mi wyszlo, ze tylko przy drugim wejsciu jest za
              free. A to, ze Twojej kolezance sie udalo, to tylko sie cieszyc. Widocznie
              oprocz tej promocji w internecie na miejscu sa jeszcze inne. Mnie to az tak
              bardzo nie interesowalo, bo moj synek nie mial jeszcze skonczonych 3 lat, wiec
              i tak wchodzil za darmo.
              Mysle, ze teraz bedzie juz dla wybierajacych sie do Marineland wszystko
              jasniejsze i ze wcale tego kuponu drukowac nie musza :)
              Pozdrawiam
    • Gość: freestyler Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.Red-213-98-243.pooles.rima-tde.net 04.08.05, 15:27
      dysia ja nie chcialem w jakis sposob potepic marinelandu ale to nie znaczy ze
      do western chodza sami mlodzi jesli pojdziesz zobaczysz sama.I teraz mamy
      pytanie cena za wejscie taka sama czas western caly dzien natomiast pokaz
      delfinow czy papog jak to pokaz wiadomo ze caly dzien nie trwa.
      Pozdrawiam !
      • Gość: dycia_gosc Re: Delfiny - Marineland Mallorca - dziecko grati IP: *.nowaera.com.pl 05.08.05, 09:05
        Freestyler, ale ja tak tego nie odebralam. Ja bylam i w Westernie i w
        Marinelandzie na pokazach i obydwa mi sie podobaly. Wiadomo, delfiny i foczki
        glownie dla dziecka, ale sama z przyjemnoscia popatrzylam. Pokaz trwa pol
        godziny, ale w moich oczach to nawet pozytyw, z racji tej ze szkoda dluzej
        meczyc zwierzaki.
        A Western po prostu rewelacja. Moj 3-letni synek zachwycony, ale nie tak bardzo
        jak maz i jego dwaj koledzy, ktorzy zaraz po przebraniu sie w kapielowy wbili
        sie od razu na najwyzsza zjezdzalnie - myslalam ze umre ze strachu o niego ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka