czarownica75 23.09.05, 11:05 Czy ktoś się tam wybiera 28.09? My lecimy z Wa-wy z TUI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sarenka Re: Majorka-Can Picafort-hotel Santa Fe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:59 Hej! My bylismy w Hotelu Platja Daurada, niedaleko Santa Fe. Miejscowosc fajna, morze sliczne (bardzo mi sie podobalo), plaze najladniejsze w strone Alcudi (czyste), szczegolnie Platja de Muro, pelno Niemcow i golasow. Milego pobytu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bradz Re: Majorka-Can Picafort-hotel Santa Fe 06.10.05, 14:11 Właśnie 3 dni temu wróciłam z Can Picafort, byłam w Sultanie w centrum. Santa Fe nie pamiętam, bo tam same hotele, więc nie sposób spamietać nazw. 90 % Niemców, warto pojechać komunikacja autobusowa do Portu Alcudia, Alcudia (nazwy te same, tyle że to w innych miejsach oddalonych o kilka km), Portu Pollensa, i Formentor - do którego, żałuję nie dotarłam z braku czasu. Warto też pojechać do Couves del Drag - Potro Cristo - PIEKNE! Tez autobusem, które jeżdża troche z rozkładu, troche nie, ale jest przynajmniej zabawnie. Warto pojechać koniecznie do LLuc - klasztor, Portu Sa Calobra, statkiem do Soller, a potem 100-letnim pociagiem do Palmy - to oferuja biura tzw. objazdówka, niemozliwa do wykonania pozyczonym samochodem. Mam 300 zdjęć, moja przyjaciółka pozostałe 300. Fajnie było Miłego pobytu Basia Odpowiedz Link Zgłoś