Gość: Nika_ IP: *.fastnet.pl / *.fastnet.pl 03.07.06, 21:12 Hej! Poszukuję informacji o hotelu Cala Mandia Na Majorce. Może ktoś był i chętnie podzieli się wrażeniami? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogro Re: Cala Mandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:14 Byłem tam dwa lata temu i pisałem cos o tym na forum - hotel składa się z trzech budynków połozonych wokół niewielkiego skrzyżowania ze sklepami - wypożyczalnia samochodów, i jednego nieco dalej. W najwiekszej części sa restauracje i zejście do plaży, pozostałe sa nieco mniejsze i spokojniejsze. Standard TUI - przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oficeeer Re: Cala Mandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:24 Lece tam 19lipca z TUI i mam pytanie czy sa jakies wypożyczalnie skuterów i jakies male clubiki w pobliżu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oficeeer Majorka Cala Mandia z TUI 19lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:15 Czy ktos byl w tym roku w tym hotelu i moze mi jakies info dac bo jak narazie sa calkowicie kiepskie opinie na temat Insotel'u w Cala Mandi=D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYLEM WIDZIALEM Re: Cala Mandia IP: *.gl.digi.pl 11.08.13, 13:57 Bylem w Insotel club cala mandia 02.06 do 09.06 2013 z ITAKĄ NA POCZATKU OD RAZU NAPISZE ODRADZAM WAM WSZYSTKIM WYJAZDU z ITAKA do "czesci D" ktora ona oferuje PORAZKA, pokoje max 3* albo nawet MNIEJ, jedno wielkie rozczarowanie moje i innych ktorzy tam byli, wiem ze grupa ktora przyjechala od 09 czerwca jest na MaXa wQrwiona i zapowiedziala ze tego tak nie zostawi Pokoje o bardzo slabym standardzie < mialem telewizor 14calowy z 2 przyciskami a 3ch brakowalo ;) , -bardzo slabe sniadania jedno i to samo : 3 rodzaje wedlin 3 sery - warzywa< papryka cebula salata ogorek zilony pomidory> - duzy wybor platkow - NA CIEPLO jajecznica, parowki, jajka sadzone, jakas fasolka niewiem niejadlem - jogurty - slodkosci do kawy< z ciasta francuskiego - rogaliki mufinki cos ala drozdzowki z serem> Itaka oferuje 4* ale to jest wielkie oszustwo!!!! STANOWCZO ODRZADZM WAM co do pogody jest juz cieplomozna sie opalac, w morzu sie kapalem ale jest troche zimne byl wiatr, corce prrzewialo uszy mimo ze miala caly czas czapke na glowie cala reszta Hotelu czesci A,B,C SUPER- baseny infrastruktura super jedzenie dobre obsluga super pokoje mimo ze byly marnej jakosci byly CZYSTE !! codziennie nowe reczniki, lazienka pokoj posprzatany lozko poscielone JEDNYM ZDANIEM ..... BYLEM 1 RAZ Z ITAKA I OSTATNIII, ZAPLACILEM ZA 4* A DANO MNIE NA KWATERE JAK NAD NASZYM MOZEZ TA CZESC D KTORA PROPONUJE ITAKA NIEJEST NIGDZIE POKAZANA NAWET W CZESCI A NA SCIANIE SA OPISANE JAKO 4* TYLKO CZESCI A,B,C HOTEL JAK ZA PRL Z WCZASOW PRACOWNICZYCH;) OTO MOJE LINKI ZE ZDJECIAMI SCIAGNIEJCIE SOBIE JAK CHCECIE 1 LINK MOJ POKOJ + ZDJECIE Z CZESCI A O KTOREJ PISALEM WYZEJ Tekst linka www74.zippyshare.com/v/94416292/file.html 2LINK APARTAMENT KTORY MUSIALEM WYKUPIC W OSTATNI DZIEN ZA 44e Tekst linka www5.zippyshare.com/v/30638186/file.html Goscie z naszego hotelu poszli do baru przy basenie w czesci A biora driny a kelner patrzy na nich i pyta co maja za opaski bo na ALL sa srebrne a oni maja biale < tylko czesc D- zeby sniadania jesc w D a nie w A> oni odpowiadaja ze maja ALL i czy jest jakis problem, kelner odpowiada ze nie ale musi zadzwonic po chwili mowi .. wszystko OK nie wiedzial ze wogule sa bialem. Drinku dostaja a tej calej sytuacji przyglada sie reszta gosci stojacych przy barze WSTYT I OSMIESZENIE jeszcze co mnie zdziwilo mialem leciec w niedziele o 14:20, w piatek dostaje sms ze lot zmieniono na 21:20 jestem w pyrzowicach i jako jedenz 1wszych biore bilety zostawiam torby a kobieta mowi mi ze lot jest opozniony o kolejne 2 godziny i bedziemy leciec o 23:30 Z majorki ta sama historia w piatek mowia nam ze lot jest zmieniony z 18:30 na 23:30 PODEJSCIE ORGANIZATORA PORAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
ebk11 Re: Cala Mandia 18.08.18, 20:42 Ja jescze tam nie dotarłem miałem przy zakupie lot o 3:00 więc liczyłem że ta niedziela bedzie zaliczona a dwa dni przed okazuje się że mam lot o 20:00 więc będziemy na noc do spania. Wklejam link by sie reszta przekonała że to nie jest pech, czy jakaś wyjątkowa sytuacja to jest celowe działanie i manipulacja ze strony organizatorów, a co ciekawe jeden zwala na drugiego. Link z roku 2013 teraz mamy 2018 i dalej ta sama sytuacja. forum.gazeta.pl/forum/w,204,44624080,44624080,Cala_Mandia.html#p146323537 Będę resztę wpisów robił gdzie się tylko da i wrzucał fotki, zobaczymy co dalej z tego wyjdzie. Dodam, że już jedną reklamację złożyłem odnośnie wycieczki w której nas oszukali na poczatku miesiąca i specjalnie zamówiłem u nich drugą pod koniec miesiąca celem sprawdzenia i zobaczenia refleksji organizatorów. Po każdym kliknięciu wycieczki oddzwania obsługa klienta i informuje że wycieczka nagle wzrosła cenowo ( cały tydzień stała cena a przy zakupie nagle drożeje) dziadostwo bo za każdym razem podnoszą o 50zł , 80zł o takie grosze psuć renomę .... brak słów. A informując fakt nie zadowolenia Pani szyderczo poinformowała że tak mam prawo opisywać wszędzie nawet na forach i u nich w opisie klientów, tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś