Dodaj do ulubionych

Calella-President-super trafiony wybór

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 08:13
Czesc.Wrocilam z calelli z hotelu president.Super miejscowosc i super
hotel.Przed wyjazdem sporo sie naczytalam na forum o tym hotelu i tej
miejscowosci.Troche mnie dziwilo ze slysze same pochwaly.Stwierdzam ze byly w
100 % sluszne.
Polecam wszystkim ten hotel.Dopiero wrocilam a juz planuje wypad w przyszlym
roku w to samo miejsce.
Odpowiem na pytania.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:24
      Tak samo jak hotel Mar Blau!!! Rewelacja!
    • Gość: gość Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:21
      Podzielam zdanie, właśnie wróciliśmy z Presidenta w sobote w nocy.
      Byliśmy z biurem Orlando. Żadnych przykrych niespodzianek. Super
      wyjazd. Jedzenie b.dobre. Hotel godny polecenia !!
      • Gość: doris Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.as.kn.pl 28.08.07, 18:46
        Byłam w Presidencie na początku lipca, biuro Delta travel z
        Krakowa.Wszystkie biura maja wspólnego rezydenta p.Roberta Czechurę-
        super kultura,wiedza,elokwencja i kontaktowość.Jedzenie hotelowe
        świetne,natomiast Calella nie jest ciekawą miejscowością i ratuje ją
        bliskość Barcelony,Blanes,Girony.
        • Gość: Jaa Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 11:55
          Ale gadasz głupoty że Calella nie jest ciekawą miejscowościa!!!!
          Normlnie aż żal to czytać co piszesz!!!! Wróciłam wczoraj stamtąd i
          jestem zachwycona, przepiękne miasteczko!!!!!
    • andrefm Re: Calella-President-super trafiony wybór 29.08.07, 12:05
      noooooooooooooooowłasnie - ja wybieram się 12tego :) do Calelli - i mam obawy :) bo na zdjeciach widzę blisko plazy np jakąś "droge" :)- aaaa jest tam coś fajnego-no i czy można tam spędzić np 7 dni -??:)

ps. tez wybieram się z Orlando:)
      • Gość: baska Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:18
        Przy plazy procz drogi sa tez tory kolejowe.Bez obaw nie sa
        uciazliwe a tory kolejowy to ulatwienie.Ichnimi pociagami dojedziesz
        za pare euro do barcelony.Nie musisz wydawac kasy na wycieczki
        fakultatywne.za 6 euro w 2 strony samodzielnie zwiedzisz
        barcelone.Warto.A calle to miasto w ktorym panuje wieczna
        fiesta.Bary kluby dyskoteki plus fajny deptak do wieczornych
        spacerow to wszystko zastaniesz w calelli.Polema to miasto bylam
        wiec wiem co pisze.Bedac tam 14 dni nigdy sie nie nudzilam tym
        bardziej ze w razie przesytu plazy mozesz robic wypady do barcelony.
        Pozdrawiam
        • andrefm Re: Calella-President-super trafiony wybór 29.08.07, 12:27
          to się cieszę :) Tory mnie przerażają :) ale wiem że do Barcy pojade własnie "torami" :)
        • andrefm Re: Calella-President-super trafiony wybór 29.08.07, 12:54
          a swoją drogą :) to byłem już w hiszpani kilka razy autokarem - i za każdym razem mówiłem "nigdy wiecej"- wiec... czy to dobry pomysł żeby jechać z Orlando tym razem??
      • Gość: ossa Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 01:00
        heeya
        wlasnie dzis zarezerowalam sobie wyjazd na 12 do Presidenta
        Takze do zobaczenia na miejscu,
        skad jedziecie?
        pozdrawiam
        anka
    • andrefm Re: Calella-President-super trafiony wybór 31.08.07, 11:12
      z KRakowa :) 5:00:)
      • Gość: . Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:36
        Hej! sluchajcie w Orlando na 12 nie ma juz miejsc prawda???

Ja zarezerwowalam sobie na 13 wyjazd, cena ta sama, ale biuro "Janus" z
        Warszawy. nie znalazlam o nim opinii:/
        • Gość: doris Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.as.kn.pl 07.09.07, 23:18
          A propos torów,to na plaży prawie nie słychać pociągów.A kolejka do
          Barcelony jest fantastyczna-klimatyzacja,czystość,muzyczka klasyczna
          i morze za oknem !
          • Gość: lenka Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 11:48
            Potwierdzam wszystko co napisane jest na temat calelli i presidenta.W nastepne
            wakacje sama organizuje sobie rezwrwacje tego hotelu i biletow lotniczych.Mowiem
            wam jest sporo taniej a z lotniska w barcelonie do calelli dojazd jest bardzo dobry.
            Pozdrawiam wszystkich.
            • Gość: lejdis Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:36
              Czy masz jakieś namiary na hotel President, adres strony
              internetowej? czy orintujesz się jakie są ceny za pokój dwuosobowy?
    • Gość: Martin Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 212.244.116.* 02.08.08, 11:19
      ja wyjezdzam 14 sierpnia z orlando....mam nadzieje ze wszystko co
      piszecie to prawda:) a jak sie ksztaltuja ceny w hiszpani??
      • Gość: edi Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.compower.pl 04.08.08, 22:28
        My byliśmy z Orlando w lipcu w tym hotelu. Naprawdę superhotel jak i
        podróż. W autobusie możesz kupić kawe, herbatę 3 zł, a nawet piwo
        chyba 5 zł. Natomiast w Hiszpanii ceny napoi do obiadów czy kolacji
        to cola itp to 1,6 euro, piwo ok. 2 euro, wino od 4 do 8 euro. W
        calleli ceny podobne do naszych (porównuje sklepy w Krakowie).
        Niektóre rzeczy nawet tańsze co jest zasługą taniego euro. Wycieczki
        do Barcelony ok. 40 euro, Monteseratt też (polecam z pilotem Jerzym
        bardzo sensowny pan, który wie co opowiada). Rezydent p. Robert też
        jeździ głównie do Barcelony przynajmniej na naszym turnusie ale to
        nie to samo co ww pan Joseph. Polecam wycieczkę do Tossa de Mar ok.
        25 euro z rezedentem statkiem u nas skorzystał prawie cały turnus i
        wszyscy byli zadowoleni. Jak będziesz miał jakieś pytania to chętnie
        odpowiem.
    • ciacho_29 Re: Calella-President-super trafiony wybór 08.08.08, 11:47
      Potwierdzam Calella to super miasteczko! Jezdze tam co roku na
      wakacje do rodzinki:) jest bosko!:) Nie obawiajcie sie niczego,
      bedziecie napewno zadowoleni. Polecam pojechac rowniez do Malgrat,
      Santa Suzana, Blanes, Lloret - wszedzie jest super!
      • Gość: m.c. Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.08.08, 11:17
        potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o Presidencie i Calelli
        chętnie pojechałabym tam jeszcze raz, siedem dni przy kilku
        wyjazdach i wieczornych atrakcjach w hotelu to wręcz za mało nikt z
        nas sie tam nie miał czasu nudzić
    • ma-j5 Re: Calella-President-super trafiony wybór 28.08.08, 16:26
      Czy w hotelu w pokojach są suszarki do włosów?
      • Gość: urlopowiczka Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 18:01
        Nie,ale są balkony i upalne powietrze;-)
      • Gość: m.c. Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.09.08, 13:58
        nie ma suszarek
        • Gość: ma-j5 Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 194.110.200.* 02.09.08, 17:32
          Ile kosztuje wynajęcie sejfu?
    • Gość: ma-j5 Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 194.110.200.* 03.09.08, 20:47
      Ile kosztuje wynajęcie sejfu?

• Gość: switek Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 15:06
        Mam pytanie odnośnie tego hotelu-jak wygląda okolica??cicha??nie przeszkadza
        żadna głośna droga dookoła??bo widziałem tam na mapie jakaś sporą
        drogę.poradźcie proszę
        • Gość: edi Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 89.108.249.* 13.03.09, 20:32
          Witam!
          Byliśmy w Presidencie w zeszłym roku w lipcu. Hotel super, my
          spaliśmy na 4 piętrze od bocznej ulicy i spoko narzekali tylko Ci co
          mieli pokoje od basenu bo tam przez dzień głośno było a wieczorem
          tez bo różne animacje się odbywały i nie dało się spokojnie na
          balkonie posiedzie. Więc zalezy co preferujesz.
          • Gość: ola Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.static.akk.net.pl 15.03.09, 22:12
            Witam my wybieramy się do tego hotelu 22 sierpnia z Gliwic , mam
            pytanko ile godz się jedzie??
            • Gość: edi Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 94.254.218.* 16.03.09, 22:24
              My jechaliśmy z Krakowa z Orlando Travel do Hiszpani 29 godz., a
              powrót ok. 28 godz. w lipcu.
              • b-w-w Re: Calella-President-super trafiony wybór 17.03.09, 07:38
                my tez z krakowa z orlando jedziemy - w czerwcu ;))

jak spisalo sie wogole to biuro??czy postoje rzeczywiscie sa co 3-4 godz??
                czy...widac bylo jakies dzieci w autokarze???
                • Gość: edi Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 94.254.180.* 17.03.09, 22:26
                  Biuro spoko, my jechalismy z 7 latkiem jak na niego to drogę zniósł
                  super. Jechał jeszcze z nami jeden chłopiec w podobnym wieku a tak
                  to już starsze ok. 12 lat (tez chyba 2). Co do postoi to faktycznie
                  sa co 4-5 godz. ale bardzo krotkie tak że tylko przeprostowac nogi,
                  siusiu i do autokaru bo muszą się zmieścic w czasie, żeby nie płacic
                  mandatów za przekroczenie czasu pracy i jazdy autokaru. Jak masz
                  jakieś jeszcze pytania to pisz to spróbuje odpowiedziec.
                  • b-w-w Re: Calella-President-super trafiony wybór 18.03.09, 08:29
                    super, ze mam z Toba kontakt :)

my jedziemy z 5-latkiem lubiacym jazde i podroze (chociaz autokarem jedziemy
                    dopiero pierwszy raz)- mysle ze dobrze zniesie podroz

czy wyjazd z krakowa jest punktualnie (teraz o 5 rano nie wiem jak w zeszlym
                    roku) i czy autokar i kierowce sprawdza jakos jeszcze policja?

pokoje w hotelu sa juz na wstepie przyporzadkowane?? czy mozna np jakos
                    negocjowac jeszcze?
                    z Twojej wypowiedzi zrozumialam ze lepiej miec jednak pokoj wychodzacy na ulice,
                    tak?

czy w morzu rzeczywiscie szybko robi sie gleboko?? w ktorym miejscu plazy
                    najlepiej sie lokować??

ok na razie tyle ;)

pozdrawiam
                    • Gość: Tomek Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:16
                      W hotelu President byłem w 2007 roku. Wyjazd był punktualny, jechało
                      2 kierowców (na autostradzie w Niemczech zatrzymała nas policja,
                      ale kontrola trwała bardzo krótko). Mie wiem czy można negocjować
                      pokoje, my mieliśmy od ulicy i było spokojnie. Plaża w Calelli jest
                      bardzo szeroka i długa. Są odcinki plaży, gzie jest sporo
                      wczasowiczów, ale można znależć miejsca gzie jest dużo luźniej.
                      Faktycznie w morzu szybko robi się głęboko. Poza tym było wspaniale
                      Tomek
                      • b-w-w Re: Calella-President-super trafiony wybór 18.03.09, 14:52
                        dziekuje :))
                        • Gość: edi Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 94.254.199.* 18.03.09, 22:29
                          W zeszłym roku tez wyjazd był punktualnie nawet wcześniej bo był
                          komplet w autokarze. Weź małemu duzo atrakcji na droge chyba że lubi
                          spac bo to jednak całkiem cos innego niż jazda samochodem. My
                          zakupilismy mp4 na ta okazje i to w jakiś sposób zrekompensowało
                          małemu tak długa podróż ale najważniejsze to po prostu coś nowego i
                          atrakcyjnego co dostanie w autokarze albo wieczorem przed wyjazdem.
                          Na naszego to zadziałało choc momentami nudziło mu sie mimo, że
                          naprawdę duzo jeździmy(w 2006 r byliśmy w Chorwacji). Samochodem
                          zatrzymasz się gdzie chcesz i mały się wybiega a tu jesteś zdana na
                          kierowców, pilotkę i oczywiście humory współpasażerów w zamkniętym
                          autokarze. Ale głowa do góry wszystko do przeżycia. Ja też miałam
                          dużo obaw a jakoś minęło. Co do hotelu to pokoje były od razu
                          przyporządkowane ale chyba można było próbowac negocjowac. Najgorsze
                          było czekanie na nie bo nie były jeszcze gotowe, posprzątane, a na
                          koniec opuszczanie ich rano a potem cały dzień aż do 22.30 smęcenie
                          się po basenie, miście, kawiarni hotelowej (a to bardzo męczące dla
                          nas starych a co dopiero dziecka). Więc po tak długiej i
                          wyczerpującej jeździe jeszcze czekanie na pokój ale pobyt to
                          wynagrodził bo było naprawdę super.
                          • b-w-w Re: Calella-President-super trafiony wybór 19.03.09, 10:18
                            dziekuje ;)) juz sie nie moge doczekac

pozdrawiam
                            • Gość: Tomek Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 213.25.44.* 19.03.09, 14:58
                              Ostatni dzień pobytu spędziliśmy na plaży ( bagaże zostawiliśmy w
                              pokoju bagażowym ). Przed wyjazdem można było skorzystać z
                              pryszniców - ręczniki braliśmy z recepcji.
                              Tomek
                              • Gość: gosia Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:33
                                Byłam też z Orlando - dwa lata temu - w Mar Blau - hotel obok - standard
                                podobny. Do biura zero zastrzeżeń, bardzo dobrze się spisało, w hotelu pokoje
                                przygotowane, czysto, jedzenie w hotelu bardzo dobre. My mieliśmy hotel od
                                strony basenu, z widokiem na morze. Piasek na plaży trochę żwirkowaty i po ok
                                metrze zaraz głęboko. Mogę pokazac kilka zdjęc - o ile jesteś zainteresowany. A
                                i my wzięliśmy sejf do pokoju - kaucja chyba 10 euro wtedy była? a w ostatni
                                dzień - leżaczki przy basenie, potem prysznic pokoju bagażowym i z żalem do domu.
                                • Gość: Marzena Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.09, 11:17
                                  Witam bardzo prosze o kilka zdjęć m1968@poczta.onet.pl Dziekuje
                                  • Gość: rak Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 22.03.09, 11:19
                                    Kto był z Orlando Travel na wczasach pobytowo objazdowych prosze o
                                    opinie ?
                                    • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 23.03.09, 16:18
                                      Kto jedzie z Orlando od 10.06.2009 d Hiszpanii
                                      • b-w-w my jedziemy 20 czerwca 24.03.09, 11:54

• Gość: owieczka Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:43
                                        my jedziemy 10 czerwca na pobyt-objazd przez Monako :) juz sie nie moge
                                        doczekac, jedziemy na ta wycieczke juz 3 raz :)
                                        • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 22.04.09, 19:52
                                          Z jakiego miasta jedziecje i czy wiecie juz w jakiej miejscowsci
                                          bedziecie ?
                                          • Gość: owieczka Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:59
                                            jedziemy z Krakowa do Calelli
                                            • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 23.04.09, 15:10
                                              My z Katowic a wczesniej tez byliscie w Calelli oraz jak wyglada
                                              zwiedzanie po drodze
                                              • Gość: owieczka Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 17:47
                                                Tak, bylismy juz w Calelli, my jedziemy na tą wycieczke ze zwiedzaniem Monaco,
                                                Avinion, Genewy.
                                                Jedzie sie przez Czechy, Austrie, Wloch, na drugi dzien po poludniu jest
                                                zwiedzanie Monako, potem dojazd do Francji i nocleg w okolicach Nimes. Rano
                                                wyjazd do Hiszpanii i przed poludniem jesteśmy w hotelu :)
                                                Poem pobyt 9 dni i powrot przez francje (nocleg tez w okolicach Nimes),
                                                Szwajcarie, Czechy.
                                                • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 24.04.09, 15:58
                                                  W jakim Hotelu oraz co Was tak pociaga ze jedziecie tam 3 raz
                                                  • Gość: Orbit Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 00:25
                                                    A czy ktos z was kto byl w hotelu President mial ze soba parasole ? Czy sa dostepne na plazy ? pozdrawiam.
                                                  • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 24.06.09, 19:25
                                                    PARASOL 4 E NA PLAZY NA BASENIE GRATIS
    • tourzone.pl Re: Calella-President-super trafiony wybór 25.06.09, 12:24
      Prosze podaj dokładne namiary i koszty.Pozdro
      • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 27.06.09, 13:26
        orladndo travel
    • b-w-w wczoraj wrocilismy - polecam 03.07.09, 23:48
      dziekuje za wszelkie podpowiedzi i uwagi

teraz i ja moge cos swiezego podpowiedziec ;)
      • Gość: aga Re: wczoraj wrocilismy - polecam IP: 195.160.178.* 10.07.09, 13:42
        Chciałam się zapytać, czy w pokojach jest lodówka?
        • b-w-w Re: wczoraj wrocilismy - polecam 10.07.09, 14:32
          niestety nie ma....
    • lukasz9595 Re: Calella-President-super trafiony wybór 05.07.09, 13:18
      Jakie są pokoje w hotelu i jakie są ceny w restauracji i w barku i jakie są
      atrakcje w Calei ?
      • Gość: Ala Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.cable.smsnet.pl 05.07.09, 16:34
        pok sredniej wielkosci łazienka tez kazdy ma balkon popros o pok z
        balkonem na basen nie na ulice co do cen do fajne drinki 5E a
        jedzenie w tym hotelu jest super. A co do atrakcji jest pare
        dyskotek ale wieczorem jest zawsze cos robione w hotelu .
        • Gość: Switek Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.09, 11:21
          Chciałem się dowiedzieć czy w każdym pokoju na wyposażeniu jest sejf i ile on
          kosztuje dziennie??z góry dziękuję
          • b-w-w Re: Calella-President-super trafiony wybór 10.07.09, 14:33
            sa sejfy, niestety nie pamietam ile to kosztuje...bo nie bylismy zainteresowni
            korzystaniem z niego
    • Gość: gosia Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:05
      w Mar Blau który jest bardzo zbliżony do Presidenta dają sejf - należy wpłacić
      kaucje - chyba to było 10 euro, nie pamiętam dokładnie i potem te kaucję zwrócili
    • gabisia12 Re: Calella-President-super trafiony wybór 13.08.09, 19:49
      Wiem, że nie zabardzo pod temat ale to dla mnie ważne. Czy ktoś był w tym hotelu
      między 01.08.09 a 06.08.09 i poznał rodzinę z Belgi mówiącą po francuzku? 5
      Piętro, 2 balkon. Szukam tych ludzi w internecie już od paru dni i nie mogę
      znaleść. To dla mnie strasznie ważne dowiedzieć się o nich paru rzeczy. Recepcja
      niestety nie mogła mi podać mi wszystkich danych. Z góry dzięki...
      • Gość: ola Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: 94.254.132.* 15.09.09, 16:06
        Byliśmy w tym hotelu od 23 sierpnia do 1 września , potwierdzam
        hotel ok , jedzenie super -każdy coś zawsze wybierze dla siebie ,
        najwięcej jedzenia na kolacje .Pokoje w miarę czyste ( mrówki ) ,
        ręczniki wymieniane codziennie , minus-sprzataczki wchodza do pokoju
        kiedy chcą .Animacje codziennie , ale czasem nudne , zabawy dla
        emerytów - przychodzacych z miasta .Basen ok , leżaki raczej
        dostępne , minus dla kącika dla dzieci .Kawiarnia na plus -czysta i
        tanio .Dostep do neta po otrzymaniu hasła od recepcjonistki , jedną
        byla Słowaczka rozumiejąca po Polsku .Plaza wielki minus - brudno ,
        zwirkowa i morze głębokie juz na samym początku.Wycieczki z biura
        drogie.Ale można fajnie pospacerować na deptaku przy plaży albo na
        deptaku ze sklepami .Ogólnie polecam hotel za taka kasę !
        • Gość: krzyno Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 19:43
          ¡Hola! Ja byłem od 8 do 18 września z dużą grupą znajomych. Nikt nie skarżył się na jakiekolwiek "zwierzątka" w pokojach. Do obsługi także nie mam zastrzeżeń, sprzątaczka jeśli zastała nas w pokoju (zapomnieliśmy wywiesić wywieszki), pytała kiedy może przyjść posprzątać. Jedzenie wyśmienite, duży wybór ale niestety po powrocie do domu okazało się że, ciałka przybyło 3 kg z hakiem. Szkoda tylko, że w pokojach brak choćby malutkiej lodóweczki. Sama Calella jest dość ciekawa, w hotelu i na plaży nie przeszkadza bliskość centrum miasta oraz torów kolejowych. Zresztą tam człowiek jedzie po to , aby bawić się, a nie kłaść się spać przed godziną 3 nad ranem. To miasto i ten hotel polecam każdemu.
          • Gość: ola Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.static.akk.net.pl 28.09.09, 22:31
            no zwierzątek nie było ...ale nieliczne mrówki tak , no chyba , że
            miałam jakieś przewidzenia , jedzenia dużo i dobre to fakt , ale mi
            własnie sprzątaczka weszła własnie z wywieszką do pokoju -w ostatni
            dzien pobytu ok 9, pokój opusza sie do 10 , chyba jej sie spieszyło
            z posprzątaniem . Co do plaży to chyba nie powiesz mi , że jest
            czysto???fakt tory wcale nie przeszkadzały , ale czystość zostawiała
            wiele do życzenia :(
            • Gość: malgorzata Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 17:44
              witam,mampytanie,do gosci tego hotelu:). czy sa tam suszarki do wlosow oraz
              zelazka? prosze o odpowiedz:)
              • Gość: ola Re: Calella-President-super trafiony wybór IP: *.static.akk.net.pl 28.10.09, 21:17
                nie ma suszarkę i żelazko miałam swoje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka