Dodaj do ulubionych

Alicante wynajęcie samochodu spoza firm na lotnisk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 19:38
Witam,
pierwszy raz będę wypożyczał samochód i padło na Alicante - jak wygląda sprawa z wynajęciem przez internet np. w Hispacar i odbiorem potem na lotnisku w dodatku o godz 24:00 ?
Obserwuj wątek
    • Gość: marco Re: Alicante wynajęcie samochodu spoza firm na lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:09
      Dobry wątek:)
      Też mnie to interesuje. Bede w Alicante w 2 polowie pazdziernika na tydzien.
      Przylot niestety paskudną nocna porą, po 23. Fajnie byłoby już wsiąść w
      wypożyczone autko i pomknąć do hotelu/hostelu.

PS.Poleci ktoś hostel/hotel w Alicante?Budżet studencki:/ Wolę dołożyć do autka.
      W hotelu siedzieć nie będziemy:)
      • Gość: pyzza Re: Alicante wynajęcie samochodu spoza firm na lo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:09
        JA zdecydowałam sie na wynajęcie zbiorczej taxi koszt 34 euro za 3 osoby taniej
        niż auto.
        Na miejscu bede poruszać sie busami zawsze to znacznie taniej.
    • Gość: kamil Re: Alicante wynajęcie samochodu spoza firm na lo IP: 195.116.120.* 27.07.09, 14:07
      Przy wypełnianiu wniosku przez internet musisz zaznaczyc ,ze odbior
      samochodu po 24 - w zaleznosci gdzie znajdziesz dolicza za to od 20
      do 50 euro - lepiej piszmy do Rynair ,zeby latal tam w normalnych
      godzinach - niektore hotele tez maja nieczynne recepcje po 24 -
      • Gość: marco do kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:18
        No niestety. Taki chyba jest urok tanich linii. Z dziewczyną podjelismy
        błyskawiczna decyzje. No i chyba sie opłaciło.W obie strony za dwie osoby
        zapłaciłem ( z 1 bagazem) 760zl.
        Teraz tylko pozostaje kwestia hostelu/hotelu. W niektorych mozna znaleźć info,
        ze recepcja czynna 24h wiec przyjazd po 24 nie stanowi problemu. Szukam jednak
        hostelu za 20-32euro za osobe /na 6 nocy. Ciezko wbrew pozorom coś znaleźć,a jak
        cholera już pisze, to nie odpisują!
        Więc jesli nie zdecydujemy sie na autko pierwszej nocy, to moze przenocujemy
        sobie do rana.
        • Gość: maga Re: do kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:07
          wejdź np. na strony np. hostelworld.com i tam wybór hosteli jest
          szeroki - rezerwujesz także przez tę stronę - wiele razy
          korzystałam w różnych karajach europy i nigdy nie było przykrych
          niespodzianek!
          • Gość: marco do maga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:13
            Dzieki maga:) Bede probowal!
        • Gość: miki Re: do kamil IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.09, 13:16
          hehe trochę przepłaciłeś ja kupowałem po 176 zł (bez bagażu) ale nie o tym chciałem - jeżeli będziesz w Alicante to polecam hotel GOYA - można zarezerwować np. przez booking.com - za dojazd z lotniska o północy na poczatku lipca zapłaciliśmy 20 EUR (4 osoby). Hotel jak na swoją cenę przyzwoity - z mankamentów to w niektórych pokojach mikroskopijne kabiny prysznicowe i odległość od plaży ok 1 km.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka