bei 06.08.04, 11:54 Nie będzie mnie tydzien...a nawet dlużej- bo 9 dni.........ale będę myślała o WAS.....jadę na wakacje....trzymam kciuki za każdy brzuszek ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perissa Re: Kochane!!!!!!!!!!!!! 06.08.04, 12:03 Dobrze, że "się zameldowałaś" Nie będziemy się zamartwiać. Wypoczywaj!!! I uważaj na siebie.. Ach, Bei! We wtorek mam wizytę i zapytam "mojego ordynatora" jak z Twoim łożyskiem (Twoje pytanie z wątku "Peri") - bo internetowy mi coś nie odpowiada - może też na wakacjach... Całusy!! I nie myśl o rzeczach smutnych - pozwól sobie i małemu Artusiowi odprężyć się i wypocząć!.. ) Całusy serdeczne. Odpowiedz Link
kura17 Re: Kochane!!!!!!!!!!!!! 06.08.04, 13:11 Bei, baw sie dobrze i odpoczywaj! dbaj o brzuszek ja tez znikam na tydzien, wakacje w ojczyznie zamelduje sie po powrocie Odpowiedz Link
agnesm1 Udanego urlopu :) 06.08.04, 14:39 Trzymaj sie cieplo i dbaj o siebie i malenstwo no i wracaj do nas cala i zdrowa Agnesm Odpowiedz Link
tarka77 Re: Udanego urlopu :) 06.08.04, 15:06 Miłego wypoczynku. Baw sie dobrze i wracaj do nas wypoczeta i usmiechnieta )) Odpowiedz Link
mejdejka kochana bei :) 06.08.04, 20:48 baw się dobrze i pamiętaj ,że my tu jesreśmy i czekamy na WAS będzie mi CIEBIE brakować przez te 9dni wracaj do nas prędziutko (oczywiście 2w1... :o) ... ) i pomyśl czasem o nas MIŁEGO i SPOKOJNEGO WYPOCZYNKU !!! pozdrowionka Odpowiedz Link