ania.silenter_exunruzanka 30.08.04, 19:43 przynajmniej tak pokazał test. Trochę się martwimy z mężem - Ola jest jeszcze taka maleńka. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 00:29 O jejku jak się cieszę )) Odpowiedz Link
bei Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 02:01 i ja witam Cię późno-nocnie..... Jak zastanawiamy się nad nad optymalnym czasem na poczęcie dziecka- to jest tak- że ciągle odwlekamy....a to czekamy na pierworodne dziecko- by podrosło...by poszlo do przedszkola...szkoły...a to jeszcze chcemy gdzies tam jechac..a to chcemy jeszcze coś kupić...zmienić...och.... a jak już pomoże nam los....Bóg.... to okazuje się- że to przecież świetny czas...niekiedy trudny- ale najbardziej optymalny- aby było kolejne dziecko Tak więc- GRATULUJE!!!!!!! Odpowiedz Link
perissa Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 09:33 Witaj ) Ależ Ci się będą chowały razem dwa bąble.. Pierwszy moment może być trudny, ale potem sama słodycz: będą się ze sobą bawić, będą miały ze sobą dobry kontakt i więź - jestem pewna, że docelowo nie będziesz żałować!! Ja mam synka 2 latka i 8 mies., rodzeństwo - mam nadzieję że szczęśliwie - urodzi mu się gdy będzie miał troszkę ponad 3 latka. Nasz synek nudzi się już często z nami "starymi zgredami" i żąda ciągle nowych rozrywek: rower, klocki, książeczka, bajka, komputer!!, kluczyki od samochodu, golarkę!!!! i inne - mogłabym wymieniać coraz pikantniejsze. Mam nadzieję, że rodzeństwo trochę zmieni (gdy podrośnie oczywiście, to rodzeństwo i dzieci będą się trochę ze sobą bawić. U Was szanse na to są jeszcze większe - mała różnica wieku!! Uwierz, to też ma swoje dobre strony pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
tarka77 Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 10:15 Przede wszystkim gratulacje!!! Na pewno sobie poradzisz. Uwazaj na siebie i malenstwo.Z tego co pamietam to Ola jest wcześniaczkiem, więc jestes barzdo wzmocniona psychicznie i na 100% sobie poradzisz. Tym razem na pewno maleństwo urodzi sie terminowo ) Odpowiedz Link
anuteczek1 Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 16:39 Aniu, Tak bardzo się cieszę,jeszcze trochę to całe Chore dziecko (bo pisałaś na Chorym, prawda?) zafasolkuje To jesteśmy majóweczki andzia Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 31.08.04, 18:16 anuteczek1 napisała: > > To jesteśmy majóweczki ano, majóweczki. pozdrawiam Odpowiedz Link
mharrison Re: cześć dziewczyny - dołączam do Was 02.09.04, 08:31 Aniu, Gratuluję serdecznie. Zawsze miałam jakiś sentyment do Ciebie i małej Oleńki. No i do IMiD. A maj to dla mnie najpiękniejszy miesiąc: wyszłam za mąż 26 maja - w Dzień Matki. Nie martw się, poradzisz sobie z dwójeczką na pewno. Ja zaszłam w ciążę w pierwsze urodziny Adasia, pierwsze kilka miesięcy były b. absorbujące, teraz już się razem bawią, a ja chwalę sobie małą różnicę wieku. Pozdrawiam serdecznie magda Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka do Magdy (mharrison) 02.09.04, 10:07 mharrison napisała: > Aniu, > Gratuluję serdecznie. > Zawsze miałam jakiś sentyment do Ciebie i małej Oleńki. To pewnie dlatego, ze czulas moje dobre mysli przesylane Tobie i Twojej rodzinie. > A maj to dla mnie najpiękniejszy miesiąc: wyszłam za mąż 26 maja - w Dzień > Matki. Tak, maj jest fajny. Urodzilam sie 8.05. > > Nie martw się, poradzisz sobie z dwójeczką na pewno. Ja zaszłam w ciążę w > pierwsze urodziny Adasia, pierwsze kilka miesięcy były b. absorbujące, teraz > już się razem bawią, a ja chwalę sobie małą różnicę wieku. Bardzo mnie pocieszylas. Wlasnie zbieram informacje o tym, jak inne dziewczyny sobie radza z dziecmi z mala roznica wieku. pozdrawiam Odpowiedz Link