Dodaj do ulubionych

Nospa albo Asmag forte.

17.05.06, 21:32
Hej dziewczyny czy ktoras stosowala moze zamiast nospy inny lek asmag forte,ponoc jest lepszy niz nospa?
Pytam was bo polski gin na stronie twoja ciaza polecil mi to zamiast nospy 4x po 2 tab.A ja nie wiem co brac? bo na inne lekii przeciw skurczowe potzrebuja juz recepte a tu w Anglii to nie mozliwe.
Obserwuj wątek
    • azija1 Re: Nospa albo Asmag forte. 18.05.06, 11:01
      Asmag forte to po prostu magnez, działa przeciwskurczowo. Ja brałam go od 5
      miesiąca do samego końca ciąży 2 razy po 2 tabletki. Przez jakiś czas przy
      twardnieniu brzucha oprócz niego zażywałam też nospę, ale krótko.
      Magnez ci nie zaszkodzi Nie wiem czy coś pomogłam smile
      Pozdrawiam!
    • zaisa Re: Nospa albo Asmag forte. 18.05.06, 17:55
      Magnez lekarz zalecil mi juz w 10tc. Taki od razu z wit B6, któa poprawia jego
      wchlanianie.
      Moze masz dostepny lek homeopatyczny Spascupreel firmy Heel? Dziala rozkurczowo
      i jest ok. Sprawdzal sie b. dobrze w miesiaczkach i teraz tez go uzywam - z
      blogoslawienstwem p. dr homeopatki. Przed wizytami gin., usg. pobraniem posiewu
      biore go profilaktycznie. Z nospa bym sie na to nie odwazyla.
      Pozdrawiam
      • isabell14 Re: Nospa albo Asmag forte. 18.05.06, 18:05
        Dzieki dziewczyny za odpowiedz,wszystkie leki za mawiam w Polsce i rodzinka mi dosyła tu do UK.Leki zalecil mi polski gin z forum twoja-ciaza mam je brac z powodu ostatniego porodu przedwczesnego 21 tydz.A tu lekarze w UK nie daja mi nic profilaktycznie zadnych lekow ,sa dobrej mysli ze wszystko sie uda tym razem,nawet nie chca zalozyc mi szwu,bo twierdza ze moge poronic.Wiec same widzicie jestem jednym kłebkiem nerwow,obiecali lepsza opieke a tu nic z tego.Najgorsze jest to ze nie ma tu zadnych badan ginekologicznych.
        • zaisa Isabell 19.05.06, 15:46
          Trzymam kciuki i sle dobre mysli.
          I marze, zeby i nam w tej ciazy sie wreszcie udalo. To nasza trzecia ciaza. O
          tyle mi latwiej, ze jak cos mnie niepokoi, to moge pojsc i zrobic badanie bez
          skierowania. Powodzenia i duzo spokoju i pogodysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka